IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Накратко комунягите ви - никога не простиха на Паша, че е млада, красива и талантлива.

Неслучайно, буди пълен смях всеки опит за нейно изпълнение на песента й от всеки друг.

П.П. И я убиха.. ( защото е млада, красива и талантлива ).

Ся ви трепят останалите - дет' им "загубиха" държавния стаж като Сигнал, Щурците и т.н.. - все едно ги е нямало никога и не са съществували ...

Затова в БГ-стан няма как да имате дзвИзди .... - ще ги избиете преди навършат 50-сет..

Ултра-тъпо племе сте и не се прави така. После ще има двуличието рев сълзи и рев сополи като си заминат Данчо К. и Килил М... ( от държавата и медиите ).

Отвратителна държава сте - тия нямат право на пенсия и 10 години им се "губят" от държавния архив, а после ще проглушат медиите, че ги няма. Ма, в тая офча държава не свариха да стигнат до пенция.

Щом Данчо и Кирил не мо'ат си докажат стажа в тая умрела държава - как ще го докажете своя после вие, бре - мишки?

Лет ми гест - вие сте по-'арни от Данчо и Киро - шматки мои ... - напрау сте за 'Олиууд сите.
    Last edited by marandi; 11.01.2014, 02:06.

Коментар

• Вчера ви писах за националния флаг - че за първи път след конската опашка като символ го освещават във водите на реката при Ахелой - Симеон. Или тъй наречената битка при Ахелой - поне за нея ви учат по читанките. Според мен лятна битка няма как да е представена като "зимна", ама и т'ва ще фрофуснем - да не сме дребнави.

Историята ви води Симеон като "Златен век" - според мен е имало много по-читави владетели от него, но не това е важното.
      --------------------------------------------------------------------------------------------------
      П.П. Важното е, че моди-то Е.Т.Л. ме трие с причина "обиди".

Кого обидих, бря - че било Богоявление и Симеон си осветил знамената в реката преди битката ли? Абсолютен факт!!

Тая няква изкукуригила да'е ... ( обиди ) - хохохо

П.П.П. Чудя се кой ги назначава такива, че и кинти им плаща. Нищо общо със северния елен.

Ха, ся да ми върне поста - дет' изтри и да ми каже защо го е изтрила с причина ( обиди ).

Тя тая не е ходила и в 5-ти клас в часове по История - колкото и да е странно държавното ви образУвание - даже и там може да се научи тоя семпъл факт - за битката при Ахелой.

Кога сефте са осветени бойните знамена - които чествате и днес през Президент и т.н.

Друго си е - неква шматка да те изтрие - че си "обиждал". Тая к'во прави там, че и пари взема като не си знае Историята? Марш да рови в кофите да'е ...

Демек тая изтри Президента и традициите ви с 1 клик .... ( абсолютен факт тоже )

Ся остава да изтрие от всички медии, че е било Богоявление и се освещават бойните знамена - от всички медии - понеже ги предаваха него ден от всякъде и Президентът ви изпънат кат' струна. Такъв ден е нямало мейби ( според триещата ) - и съм обидил денят.

Тъпа ли е??? ( риторично ).А, който плаща на такава - тъп ли е и той? ( още по-риторично )?
      --------------------------------------------------------------------------------------------------------
      П.П. Що не си напишете Хистори-ту, че щъркелът и дядо Коледа ви е донесъл да'е ... ( и всичко друго трийте с причина "обиди" ) - да'е ... шматките да'е .. - не си знаят Историята даже, ама трият.

Невгиж едни ги горяха на кладата, щот' дръзнали да кажат, че Земята не е плоска и се върти - не лежи на 4-ри слона да'е ....

Ся същото ли ще правим? Като в 14-ти век?
      Last edited by marandi; 11.01.2014, 01:27.

Коментар

• Предните години бяха благодатни - пукна маса читав народ.

От Чочо, през Емил, Невена, Черкезов, Колев, Владовски и много други ...

П.П. Когата пукнат всички тия - ще разберете какво сте загубили.

После - Мамкуффф .... ще имате период за изкуствено заместване с Андрея, Глория, Ивана и сие бабички, но ще скивате, че няма да е същото като предишните.

П.П.П. Някъде след 20-30 години чак ще се светнете кое е било натюр и кое изкуствено.

Тогава ще ви се появят лидерите и мениджърите, Мамммкуффф ....

Всичко появило се преди т'ва - ще го трепете от раз. Толкоз ви е пачия БГ-стански акъл - кат' тая дет' ме трие?

Ако я метна по хисторито на Левски или по БГ история - ще ми издъхне в ръцете, ама ме трие - щот' е пичка.

Докато не си признаете Историята каква е била - нямате бъдеще. Историята може да е красива - може да е грозна - но е вашата История.

И не съм я писал аз, за да ме трият петоразрядни лелки ( с рийзън обиди ) - дет' не са прочели даже и Винету през живота си

Кого обидих?! - Историята ви ли? Ами, тя си е вашата да'е ... - хохоо
        Last edited by marandi; 11.01.2014, 00:43.

Коментар

• Мамкуффф ..

докато Дееъп Пурпле са шпрехали поръчкови песньовки ( не лоши ) - ама имате в БГ-стан през т'ва време - дет' комунягите ги затварят в 1 самолет и ги избиват. Бъдещите ви Дееп Пурплета .... - палят ги кат' факли публично.
          -------------------------------------------------------------------

Паша Христова - Една Българска Роза

http://www.youtube.com/watch?v=pMDwiDLzh4w
          -------------------------------------------------------------------

Та, разликата между комуненета-та и ония е - че ония вадят световни марки ( дори от една пиклива реклама за ауто-индустрията ) - а, вие си изтребвате 30 души по същото време - елит на нация по него време.

Сакън да не блеснат в цял свят. Сещаш ли се защо няма да имате родна БГ марка - нивгиж по свИтъъъ............?

П.П. Ако не си чувал гласа на Паша - ще забележиш, че е като камбанка - т.е. звънти - уникален талант, който убивате през ДС.

Ся мо'е ме питаш пак за Левски и да ме изтрие моди-то дет' не си познава Хистори-то - ма така й казали. Да трие ....

Ай, да изтрие Паша да'е ...

П.П.П. Самолет запалил се на летище преди да излети - стопляш ли колко сте кухи да вярвате на т'ва?

Понеже съм обучен да строя кораби - т'ва нема как да стане - особено па за самолет ( под сИкрет ). Все едно кораб да се запали преди да потегли ... ( смешно ми е ) ...
          Last edited by marandi; 10.01.2014, 23:01.

Коментар

• Мамкуффф ....

в теб са ни надеждите - все пак ти си даскал на младите да'е .... въ. у БАН-ъъ ..

П.П. Гледай да не станеш смешен кат' тия:

Deep Purple - Highway Star /превод/

http://www.vbox7.com/play:d89b66fb
            ---------------------------------------

Пример за поръкова реклама ( платена ).

Не падай толкоз нискоуу ......
            ----------------------------------------

Иначе съм голям фен на тия дае'вЪ - ма виж как остават в Хисториту ....

Готино начало и 2 сола на клавир и джитар - ей, ти хит - ма Мамкуфф - ти ще си хепи ли след 20 години с постъпката си?

Въпреки, че си бил гений за епохата си да'е Въ ....

Ха, наздраве! ( да ева )
            Last edited by marandi; 10.01.2014, 22:59.

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              Комунистите ще измрат, като изтрепем комунистите.
              Нещо таково ми мержелее и мен.

Има противоречия, които са или - или.

Или ние хората, или те комунягите.
              А комунизмът е построен теоретично от хора (не говоря за марксизма, а за комунизма), но използван на практика от миризливите еврейчета, за да се качат и те на идеологическата сцена.

Не знам защо не го разбирате, хора...

Добре, нека са ви фанали за ташаците еврейчетата с банковото дело.
              Нека.

Но защо, отгоре на това, им вервате на техната еврейска нечовешка пропаганда?
              Да, вие повтаряте техни тъпи античовешки лозунги. Многократно.

Защо бе, хора?
              Защо не можете да мислите самостоятелно?

Евреите не са хора, но вие, хора, сте хора.
              Защо, толкова ли пък ви мързи или ви е страх да имате собствено мнение?

https://www.youtube.com/watch?v=4C2K889u_90
              Last edited by vmankov; 10.01.2014, 20:29.

Коментар

• Абре вие що се драпате и тука бре?

Тва си е спокойна тема,нема да я разваляте
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от DidoDinev Разгледай мнение
                  Маранди, искам да те помоля, ако може малко по-задълбочено и обстойно да навлизаш в материята. Просто много са ти кратки постовете и аргументацията ти олеква поради, как да кажа, оскъдност. Мисля, че с едни по-дълги постове би успял по-сполучливо да изразиш интересните си идеи, които всички в този форум изгаряме от желание да прочетем. Академичното ниво на анализите ти само по себе си е предизвикателство и комплимент за всеки мислещ човек, но с подхвърлени тези и препратки към блога ти няма да стане. Изложи си идеята подробно, ако трябва на три страници, но нека анализът да следва една логична макро верига, която да затвори кръга на тезата и да донесе пълна удовлетвореност на задълбочения анализатор. Вярвам, ще ме разбереш правилно.
                  Браточка,

стига с тия "сапуни", бря.

По принцип имам и приятели в т.нар. ви партии - като наближат избори ще се избият да търсят нещо свежо и т.н. - щот' трябвало да пишат "програмни" мерки - демек глупости за уфсе-те, дет' ги четете и гледате и после по ТВ евридей.

П.П. Както на оня лилипут Зарколин - казах - нямам намерение да ви вадя - не го заслужавате просто. Тоя кретен ме разбрал наопаки - че съм се ръгал да ви уфравям.

Не е ли фрост ми кажи - и как да му го кажа по-ясно? Да не ме търси!

П.П.П. 3 пъти набих, че насила помощ се не дава. Т.е. спасявайте се. Иначе сте за 6 месеца бачкане - не повече. И вкарване на визия за 500 години напред - даже и кинти няма ви взема бях казал, ма вече нямам мерак.

Като видя 2/3 от днешния ви Парламент в затвора - може да преразгледам позицията си и да ви трясна едно рамо.

Докато не си вкарате престъпниците в панделата - не ме търси, брато. Не бачкам с престъпници казах.

Ха, наздраве - сипах си една ракойка, че тая водка ми писна да'е ...
                  Last edited by marandi; 10.01.2014, 19:07.

Коментар

• Маранди, искам да те помоля, ако може малко по-задълбочено и обстойно да навлизаш в материята. Просто много са ти кратки постовете и аргументацията ти олеква поради, как да кажа, оскъдност. Мисля, че с едни по-дълги постове би успял по-сполучливо да изразиш интересните си идеи, които всички в този форум изгаряме от желание да прочетем. Академичното ниво на анализите ти само по себе си е предизвикателство и комплимент за всеки мислещ човек, но с подхвърлени тези и препратки към блога ти няма да стане. Изложи си идеята подробно, ако трябва на три страници, но нека анализът да следва една логична макро верига, която да затвори кръга на тезата и да донесе пълна удовлетвореност на задълбочения анализатор. Вярвам, ще ме разбереш правилно.

Коментар

• Ей, тук съм ви правил анализи - не да си цъкам плюсчета, а защото все си мислех, че имате желание за ПРОМЯНА!?! Ама греда - нямате желание за промяна - само констатирате, че ще изчезнете скоро и толкоз.

Ръкопляс-ръкопляс .... - на такива не се помага. Изчезвайте си.

--------------------------------------------------------------------------

10.07.2012 06:30 - Сбогом България? ( част втора )

http://marandi.blog.bg/biznes/2012/0...t-vtora.977456
                      --------------------------------------------------------------------------

Цитат:

Миналото ви ( в години ) умножено на 1.618 = Бъдещето ви ( в години ).

Т.е. щом имате доказана за момента 1333 годишна история ( сегашната ви Българска империя ) умножено по 1.618 – то се получава, че трябва да мислите за 2157 години напред, иначе попадате в обратна златна спирала, а не в във възходяща.
                      ---------------------------------------------------------------------------

Прочети си защо изчвате, Наивников!

От мен беше толкоз - с офце нямам намерение да се боря, щот' и аз ще стана уфсъ като тях.

Па Русото е вълк - Аууу .........

Ама, без глутница - хаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Интересно и аз разсъждавах по темата.
                        Дойде някакво младо келеме от един пенсионен фонд да ме учи как се правят деца Та много се смях с него

Ако можеш да бъдеш фактор в пенсионното, пледирай за индивидуални пенсионни акаунти
                        По принцип хора кат' бат' Космо, бат' Серго и тИбя, Наивников - трябва Държавата да ви дондурка на колянце и да ви пее песнички.

Т.е. имате сглобка между мениджмънт и предприемачество, което е пълен дефицит в БГ-стан в момента.
                        --------------------------------------------------------------------------------------
                        П.П. Ако вас ви изстрелят да сте успешни - после влиза ефекта на мулти-плицирането за родните бачкари, че ще има работни места.

Но по-важното е опита, който ще предадете на 3-5 души после, когато вас ще ви няма.

П.П.П. БГ-стан е много зле с изграждането на кадри - всеки се пърчи, че от него по-велик няма, което е тотална грешка. Всеки фидираст ( от родните Пауни ) си мисли, че Историята на БГ започва и ще свърши с него. Преди т'ва е нямало нищо, па сте на 1400 години Хистори да'еВа ....

Т.е. даже нямате още стратегическо мислене за 50-100 години период напред и как да се получи приемственост между поколенията.

Само човек, който не е обучавал стотици/хиляди хора може да се гаври с такива като вас, щот' си няма на идея как се изгражда лидер или мениджър от топ-класа. И затова кризата за БГ скоро няма да свърши, а напротив тя ескалира и ще го видите само след 5-10 години.

Основен фактор ще е демографския срив и отглаждането на самотни майки, които толерира държавата.

Иначе по пенсионната реформа мога да ви бутна точно с 5 мерки само на принципно нова основа и сте готови - работа за 15 мин. и после хаптърниците ви в Парламента да го гласуват + указа на Президента.

Но нямате воля за реформи - и гмуркането продължава и това не е само в тази сфера.
                        --------------------------------------------------------------------------------------------
                        Ха, наздраве!

Русото няма да ви вади казах - вадете се сами, щот' трябва да забраня всички развъдници на хлебарки ( партиите ) и да ги заточа на топло за дълго време доживотно.

След 5 години като се изчистите ще ги пусна пак да има партии.
                        Last edited by marandi; 10.01.2014, 17:53.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                          Така им се пада.

Днес разсъждавах върху пенсионната ни система.. И нищо оптимистично не можах да израсъждавам. Направо сме обречени.
                          Интересно и аз разсъждавах по темата.
                          Дойде някакво младо келеме от един пенсионен фонд да ме учи как се правят деца Та много се смях с него

Ако можеш да бъдеш фактор в пенсионното, пледирай за индивидуални пенсионни акаунти

Коментар

А ти па си много убав
                            Ако до 20-тата минута не си разбрал кой е балъка като седнеш на масата за покер - значи си ти

Коментар

Не бре. Стрелям на посоки, събирайки две и две четър
                              Майтап да става

Ей ся си умрях от кеф.
                              Накарах данъчните да ми снимат 200 листя артия по една ревизия
                              Така им се пада.

Днес разсъждавах върху пенсионната ни система.. И нищо оптимистично не можах да израсъждавам. Направо сме обречени.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
                                Ако за ПИБ говориш не мога да давам информация, че съм подписвал декларации за конфиденциалност.
                                Не бре. Стрелям на посоки, събирайки две и две четър
                                Майтап да става

Ей ся си умрях от кеф.
                                Накарах данъчните да ми снимат 200 листя артия по една ревизия

Коментар

Working...
                                X