IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
    Съгласно Игнасио Мате Бланко, в сънищата ръководна роля играе несъзнателното, а то едно че симетризира често и второ, че го прави в необичайни моменти. Така, че коса пълна с въшки може да означава и коса празна с въшки. Но както и да е.

Три пет осем !!!
    Демек, ако някой ден ръководна роля се падне на несъзнателното - означава, че Оная с косата е дошла и те е прибрала. Демек си пукнал вече - тогава може да говориш с подобен термин.

П.П. Затова ми е досадно да те чета как пак нищо не си разбрал, от дет' четеш или си зле как да го изразиш.

Пробвай някой път малко повече да четеш и по-бавно да пишеш после.

Коментар

Съгласно Игнасио Мате Бланко, в сънищата ръководна роля играе несъзнателното, а то едно че симетризира често и второ, че го прави в необичайни моменти. Така, че коса пълна с въшки може да означава и коса празна с въшки. Но както и да е.

Три пет осем !!!
      По принцип последните ви модерни школи по психология и философия делят нещата освен на съзнателно - после на подсъзнателно и надсъзнателно.

Никъде няма термин "несъзнателно" - освен при видовете компетенции. Ма, там е друга бира.

П.П. Пример - имаш неосъзнат лайк ( Зарколин ) - който е фабрика за *айна да се ръгне навсякъде, като неосъзнава, че е зле и дразни.

И имаш НЕосъзнат професионализъм, където - никой не парадира какво прави, а просто го прави, защото няма кой. Но той самият не знае, че е профи - въпреки че всички отстрани го виждат.

Т'ва е от гледна точка емпатия в психологията. И само там може да се ползва термин "неосъзнато".

П.П.П. Демек, Мичок агейн двойка!

Хубаво е да спреш ръсиш неща и после да ги килиферчиш пред другите как си ги разбрал - които не разбираш.

Тоя Игнасио - няма как да е изцепил подобна тъпня, която му приписа пак. Просто не можеш да четеш/осмисляш какво четеш.

Няма по-досадно нещо някой нищо не разбрал да ти разказва после нещо си. Белийв ми.

54% от БГ-станците имате проблем с осмисляне на елементарен текст - та, затова толкоз меко коментирам. Демек - не си само ти, а над всеки втори в БГ. Ма, па сте нагли и държите да се изцепите.

После Русото върви с блистерите аналгин - защото най-много ме уморява да чета глупости
      Last edited by marandi; 03.02.2014, 09:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Добро утро, Мечо!
        Добро утро, тайфата!

Мечо, тази нощ сънувах, че косата ми е пълна с въшки, а сутринта на късметчето към кафето ми, с едър шрифт беше написано "ПАРИ".
        Давай тук три числа, да ударим джакпота и да издавим рибата у форума!

П.П. Ползотворна седмица ви пожелавам!
        Хубава седмица на бебетата сладки!

П.П. Т'ва с късметчетата към кафето ( кат' фруект ) е на Българин - скоро ще атакува и Турция с това кат' продукт.

Русото винаги се възхищава от малкото креативни хора, които не сте прокудили от БГ-стан още.

Коментар

• Първоначално изпратено от г-жа Фирдевс Разгледай мнение
          Добро утро на мен.
          Добро утро и на мечо биков.

Стадиона си е стадион но нека изберем този на локомотив в квартал Надежда. Малко по встрани е. Да евакуираме децата и жените от там. Че Като започнат да КВИЧАТ червените свине да не се уплаши народа.
          Не знам. А бе, в Клисура дали има стадион. Там поне мое да наемеме некой балканджия да извика силно преди представлението, да се не плашат женорята и дечурлигата !!!
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

Добро утро tnm
            Добро утро госпожо Фирдевс

Игнасио Мате Бланко. Той доживя да види Чили свободно от комунисти. За съжаление ние не можем да се освободим по същия начин. Нямаме стадион в Сантяго. Щото нямаме Сантяго. Но от друга страна и стадион Васил Левски може да свърши работа. Какво като не е в Сантяго де Чили.

Добро утро на мен.
            Добро утро и на мечо биков.

Стадиона си е стадион но нека изберем този на локомотив в квартал Надежда. Малко по встрани е. Да евакуираме децата и жените от там. Че Като започнат да КВИЧАТ червените свине да не се уплаши народа.
            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
              Добро утро, Мечо!
              Добро утро, тайфата!

Мечо, тази нощ сънувах, че косата ми е пълна с въшки, а сутринта на късметчето към кафето ми, с едър шрифт беше написано "ПАРИ".

Три пет осем !!!
              tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Добро утро tnm
                  Добро утро госпожо Фирдевс

Игнасио Мате Бланко. Той доживя да види Чили свободно от комунисти. За съжаление ние не можем да се освободим по същия начин. Нямаме стадион в Сантяго. Щото нямаме Сантяго. Но от друга страна и стадион Васил Левски може да свърши работа. Какво като не е в Сантяго де Чили.
                  tnm

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШНА СЕДМИЦА

Коментар

• Чатна ли къф ти е бил сънят?

С БГ-ейци не се занимавай, а бягай ...?

П.П. Няма такива мухльовци - и в чужбина даже се заобикалят кат' чуят БГ реч. Защо ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от grajdanin Разгледай мнение
                        Има резон в това, което си написала, но за себе си мисля, че това е знак, че съм прекалено добър и много се доверявам. Изхождам от това, че макар и странно да намериш кученце в затворен преди това шкаф, никога не го взимай и отивай да кажеш, че си го намерил заключено там. Тъпо е и никой няма да ти повярва!
                        То е БГ-стан никой на нищо не вярва вече.

Ти си тръганал да го светкаш на техника за ракия от 80 год. старчок - ма, той е бил изтърсак с 20 години разлика - демек как се прави 100 годишна домашна ракия.

То ти се звери насреща - хем неграмотно - хем ти се звери.

Ма, у лево, бря ......

П.П. После четете ингилизите пазят 120 годишния пИтел и т.н.

Духайте - БГ - трябва да измре - докато пукнат всички тия пауни. Вкарах малко от рецепта, понеже ми беше ясно какво ще стане. Ха, ся духайте как се прави домашна ракия и четете фруфесур Х и Зарколин ( смешника ).

По-добре да се пукне - отколкотото да кажеш нещо на мухльовци от типа над 100-годишна рецепта.

-------------------------------------------

Същият мухльо утре ще те си звери, че е пил 12 годишно виски. Но коммент ...

Опитах се да му дам 120 годишно как се прави? То се изплю.

После що сте ефтини ... ( на всичко ) - питай тях?! И жените в БГ ви изглеждат ефтини - питай пак тях защо им изглеждат ефтини жените
                        Last edited by marandi; 03.02.2014, 01:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                          Превозните средства символизират социума. Кучето- нагон или приятелство. Съдейки по това, че е нагиздено- вероятно ще имаш неправилна преценка/действия по отношение представител на другия пол. Много вероятно, тя, както и обкръжението й, да ти отвърне/отвърнат със същото. По някакъв начин ще бъде събуден състезателния ти дух (фитнес салона и тичането)
                          Има резон в това, което си написала, но за себе си мисля, че това е знак, че съм прекалено добър и много се доверявам. Изхождам от това, че макар и странно да намериш кученце в затворен преди това шкаф, никога не го взимай и отивай да кажеш, че си го намерил заключено там. Тъпо е и никой няма да ти повярва!

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                            Нима смяташ, че Мечобика ще събори комунизЪма без да е проектирал нито един кораб?
                            Ъмм ...

то никога не сте имали комунизъм досега в БГ - та, не знам какво ще "събаря" Мичокът?

Кораб да построи - забрави - няма му издадат кетап да плава, щот' не е сертифициран, ама му разбира.

Имахте държавен капитализъм с терор = кръстен комунизъм. Нямали сте и анархизъм - демек и там е в кофата. Той не спря да бленува "комунисти" - че вие никога сте нямали, бря?!? Комунизъм има в Канада да кажем ...

П.П. Ся Зарко ( шматката сефте чу за ефекта на Пастьор преди 10 часа от мен при ферментация ) - ама след 10 часа вече ми го "обяснява" на мен как било?

Бебе Люк не вярвах, че ще излезе подобен шпаньол, ама от жалките въпроси днес как се прави ракия и вино и за видове дрожди мина в другия лагер на Щ+Щ.

Ха, ся БГ-ейците го духайте

Сбърках, че се намесих днес и си знаех, че така ще стане. Радвайте се и пак пасс от мен - ти му помагаш - то ти сере отгоре после за благодарност.

Не я чух нито към Пешов, нито към Чичов, нито към останалите, които се опитаха да го светнат, а всеки хамерикански филм започва с Благодаря.

Затова на такива не се помага - неслучайно скрих рецептите после, които се правят, щот' чаках едно пикливо Благодаря.

У лево
                            Last edited by marandi; 02.02.2014, 23:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
                              хехеххе...

Ми то по логиката на някакъв участник в ТОЯ ФОРУМ - както е тръгнало с тВа Гугле - - май някой тук ще създаде НОВ КЛОН в биотехнологиите.....

...все пак - дали не ни казва, че дрождите могат да използват кислорода от водата???

Авеееее, я се скрий! Още малко ще почнеш - вместо дрожди - риба да пускаш в матРиала..., ама - не ми се вярва ферментация да се получи...

Въздух и температура, и захари, и pH!..., за да има какво да кльопат "животинките" - да акат и да правят възможна ферментацията /да ти обясня като на първокласник..., на когото там не му е ясно... с Пастьор...... и с ФЕРМЕНТАЦИЯТА.../

А дали ще се усети?

Коментар

• хехеххе...

Ми то по логиката на някакъв участник в ТОЯ ФОРУМ - както е тръгнало с тВа Гугле - - май някой тук ще създаде НОВ КЛОН в биотехнологиите.....

...все пак - дали не ни казва, че дрождите могат да използват кислорода от водата???

Авеееее, я се скрий! Още малко ще почнеш - вместо дрожди - риба да пускаш в матРиала..., ама - не ми се вярва ферментация да се получи...

Въздух и температура, и захари, и pH!..., за да има какво да кльопат "животинките" - да акат и да правят възможна ферментацията /да ти обясня като на първокласник..., на когото там не му е ясно... с Пастьор...... и с ФЕРМЕНТАЦИЯТА.../

Коментар

Working...
                                X