Айде успех!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнениеДобро утро на хонгконгски, Мечо!
Как е хавата около теб сега?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМамун, ВМанков пита в коя част на световния океан е Мечо.
Теб сме те признали за шпионин №1 на форума. Виж там сводките и подай малко информация на интересуващите сеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе го знам. Изсули се като лайно от памперс
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяма ли Украинска?
Все пак онова джудже си увеличи територията с 26000кв.км. само за ден. Ние сме претърпяли национални катастрофи за подобна по големина площ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМамун, ВМанков пита в коя част на световния океан е Мечо.
Теб сме те признали за шпионин №1 на форума. Виж там сводките и подай малко информация на интересуващите се
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМи и аз кат всички
Простете и да ви е просто
Така поне от 6-7 години вече.
Затова мога да кажа само - Наздраве!Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Теб сме те признали за шпионин №1 на форума. Виж там сводките и подай малко информация на интересуващите се
Пусни си ТВ-то и шъ го видиш на стадиона с тачанката
Ха, наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНяма ли Украинска?
Теб сме те признали за шпионин №1 на форума. Виж там сводките и подай малко информация на интересуващите сеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеДнес се чудих до обяд какво да къркам. Сега съм твърдо решен- РУСКА ВОДКА!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМани, ама вчера къф уникален бобец направих да'е .... - не е истина.
Като мед се топи в топи в устата.
П.П. Там се финтира през заливката накрая и се изтегля в лек сладко-кисел вкус.
Ама, тоя път строих Ламята да не ми се прави на готвач, че веднъж му правих боб по тракийски и той лютив/пикантен става и той после взел, че издънил същия след 2 седмици.
И сега му казах, че не ми се яде нон-стоп люто и да ме остави за финала мИня.
Ха, наздраве!
Днес се чудих до обяд какво да къркам. Сега съм твърдо решен- РУСКА ВОДКА!
Коментар
Коментар