IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Айде успех!
    Свободен във виелицата.
    http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Първоначално изпратено от vmаnkov Разгледай мнение
      Добро утро на хонгконгски, Мечо!

Как е хавата около теб сега?
      Хубаво е времето. Прохладно. Двайстина градуса по целзий нейде
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Добро утро на хонгконгски, Мечо!

Как е хавата около теб сега?
        Свободен във виелицата.
        http://www.youtube.com/watch?v=mzGk8cYJVjc

Коментар

• Добро утро tnm
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
            Мамун, ВМанков пита в коя част на световния океан е Мечо.
            Теб сме те признали за шпионин №1 на форума. Виж там сводките и подай малко информация на интересуващите се
            В Хонг Конг съм. И знам що са по добре от другите китайци, ма няа ви кажа, защото не мразите достатъчно комунистите !!!
            tnm

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Не го знам. Изсули се като лайно от памперс
                И революцията свърши.Сиги куманизите шъ напраат гуша щото нема кой да ги громи.Ибах ти човеко по цял ден ги громеше с тачанката

Коментар

• Суперспешно да ми предложите някой хубав филм да гледам? Под хубав филм разбирам силна игра на актьорите. За предпочитане да е миналата или тази година правен. По предните сигурно съм ги гледам.
                  Благодаря предварително.

Коментар

Няма ли Украинска?
                    Няма. Аз винаги съм на страната на победителите!
                    Все пак онова джудже си увеличи територията с 26000кв.км. само за ден. Ние сме претърпяли национални катастрофи за подобна по големина площ!

Коментар

Теб сме те признали за шпионин №1 на форума. Виж там сводките и подай малко информация на интересуващите се
                      Не го знам. Изсули се като лайно от памперс

Коментар

Ми и аз кат всички
                        Простете и да ви е просто
                        Аз пък спрях да търся прошка и съответно да давам такава!
                        Така поне от 6-7 години вече.
                        Затова мога да кажа само - Наздраве!
                        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

Ами, след Софийската революшън, която проведе Мичокъ - много ясно, че сега е в Украйна да ги ограмоти и тях как се прави.

Пусни си ТВ-то и шъ го видиш на стадиона с тачанката

Ха, наздраве!

Коментар

Няма ли Украинска?
                            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Днес се чудих до обяд какво да къркам. Сега съм твърдо решен- РУСКА ВОДКА!
                              Няма ли Украинска?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                Мани, ама вчера къф уникален бобец направих да'е .... - не е истина.

Като мед се топи в топи в устата.

П.П. Там се финтира през заливката накрая и се изтегля в лек сладко-кисел вкус.

Ама, тоя път строих Ламята да не ми се прави на готвач, че веднъж му правих боб по тракийски и той лютив/пикантен става и той после взел, че издънил същия след 2 седмици.

И сега му казах, че не ми се яде нон-стоп люто и да ме остави за финала мИня.

Ха, наздраве!
                                Наздраве ! За боба си требе майсторлък. Последните пъти жената го направи с едно свинско рагу и като го сложи на 120 градуса за 5 часа, месото от рагуто се отделя по-лесно от мъх на праскова.
                                Днес се чудих до обяд какво да къркам. Сега съм твърдо решен- РУСКА ВОДКА!

Коментар

Working...
                                X