IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
    Ах, тука сгази лука.
    Може ли да кажеш, мащаба какво общо има с формата, била тя крушовидна, ябълковидна или сърцевидна?
    Няма нищо общо с формата - просто така е прието в геодезията. При едни мащаби е кълбо, при други ротационен елипсоид, при трети е геоид. Зависи с каква точност трябва да бъдат изчисленията.
    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
      Представям си дървото откъдето е паднала!
      Ха ха ха,

от кое дърво е паднала?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Зависи от мащаба, в който я разглеждаш. Последно решиха, че има крушовидна форма.
        Ах, тука сгази лука.
        Може ли да кажеш, мащаба какво общо има с формата, била тя крушовидна, ябълковидна или сърцевидна?

Коментар

Зависи от мащаба, в който я разглеждаш. Последно решиха, че има крушовидна форма.
          Представям си дървото откъдето е паднала!

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Геоид е в теста за правоспособност. Реално е още по ИЗХЕНДРЕНА на места.
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Само като си го помисля и ми идва да се направя на щанга!
              Почвам с ракия, ама вие с това вино ме отвратихте, после продължавам на бира и пуканки.
              Наздраве и да ти е сладко, може с една вратна пържола, сантим и половина дебела поне

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                Мхм ... колкот' си фрафила вино и ракия досега - толкуз си фрафила и бузъ, че им срафняваш ферментациите.

Нищо общо няма едната с другата и със северния елен - хъ-хъ-хъ .... ( най-малко кат' тайминг и технолоджи ).

П.П. Русото е 'ноу педантичен кат' фръска нещо на части - фрофи-изкряване - фредстави си как се фръска кораб на части, па ко остава за една бан'цъ или бозъ да'е ... с 5 детайла на кръст у нея
                Хич не ми пука колко си педантичен. Всичко е въпрос на биохимия
                Не ти говоря какво остава след виното и бозата, а че биохимичния и физиологичен процес един и същ - алкохолна ферментация му викат..

П.П. Участвам всяка година в правенето на вино и в приготвянето на материала за ракията. Преработваме тонове грозде, Русото. Все съм научила това онова през годините.
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  Най-после някой да каже нещо, което разбира. Последния тест който правих беше в далечната 2008г. И по наредба Nо 6 повече тестове няма за какво да правя, защото няма за какво.

Коментар

Утре е понеделник, разбирам ви, че ще трябва да ходите на работа и ви е кофти, ама чак да сте толкова зле???

.
                    Само като си го помисля и ми идва да се направя на щанга!
                    Почвам с ракия, ама вие с това вино ме отвратихте, после продължавам на бира и пуканки.

Коментар

1.Земята е кръгла (е не кръгла, а сферична, е и не сфера, а геоид, ама Мечо е по по философията)
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

Двойка, ама друг път.
                        Алкохолната ферментация е свързана с разграждането на глюкозата или другите видове въглехидрати до етилов алкохол и СО2. Независимо дали са въглехидратите в житото, ечемика, просото, глюкозата в гроздето, при химична реакция и под въздействие на определени ензими резултата е алкохол, СО2 и разни други екстри.
                        Мхм ... колкот' си фрафила вино и ракия досега - толкуз си фрафила и бузъ, че им срафняваш ферментациите.

Нищо общо няма едната с другата и със северния елен - хъ-хъ-хъ .... ( най-малко кат' тайминг и технолоджи ).

П.П. Русото е 'ноу педантичен кат' фръска нещо на части - фрофи-изкряване - фредстави си как се фръска кораб на части, па ко остава за една бан'цъ или бозъ да'е ... с 5 детайла на кръст у нея

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Опять двойка ТНМ-чева.

Пофрочети малко - за житни дрожди - нямат нищо общо с тия от обелките. Даже сроковете им са различни за ферментация

П.П. Щях да фрафя домашна боза на Ламята, ама още бяхме в епохата, че не бил готвачка и вика направи кат' ти се фрафи.

Викам - жълт картон - мога да ти кажа само как се прафи - а, ще се фрафиш ти - че нещо ме взе за канарче.

И още бузъъ нема --- той говедо - аз двойно - и никой не отстъпва. Иначе се фрафи за няма и 30 мин. и 15 дни.

Двойка, ама друг път.
                          Алкохолната ферментация е свързана с разграждането на глюкозата или другите видове въглехидрати до етилов алкохол и СО2. Независимо дали са въглехидратите в житото, ечемика, просото, глюкозата в гроздето, при химична реакция и под въздействие на определени ензими резултата е алкохол, СО2 и разни други екстри.
                          Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                            Баси!

Влизам случайно в темата и гледам - пак е заприличала на Темата!
                            Ся, ще трябва да ви чета назадека.

Пък и женките са някак особено, хъм ... сексапилни.

.....................
                            Човек все още има какво да научи от виетнамците
                            Фиетнамм - нема стигане ...

Дръж тоз парцал ся ... и къркай да тъ флющя у моднатъ Шевицъ:
                            ------------------------------------------------

Blondie One Way or Another

http://www.youtube.com/watch?v=mFerLNdpwO4
                            ------------------------------------------------

Ха, наздрафе!

Коментар

• Attached Files

Коментар

Не можеш ме излъга да ровя цяла вечер у учебника и търся как протича процеса.

П.П. Също като при виното, щото пак се разграждат въглехидрати.
                                Опять двойка ТНМ-чева.

Пофрочети малко - за житни дрожди - нямат нищо общо с тия от обелките. Даже сроковете им са различни за ферментация

П.П. Щях да фрафя домашна боза на Ламята, ама още бяхме в епохата, че не бил готвачка и вика направи кат' ти се фрафи.

Викам - жълт картон - мога да ти кажа само как се прафи - а, ще се фрафиш ти - че нещо ме взе за канарче.

И още бузъъ нема --- той говедо - аз двойно - и никой не отстъпва. Иначе се фрафи за няма и 30 мин. и 15 дни.
                                Last edited by marandi; 02.02.2014, 20:01.

Коментар

Working...
                                X