IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
    Та въпросът опира до избор ..... до ВЕРЕН избор
    Добро утро tnm
    Добро утро на почти фсички

Изборът е винаги верен бре !!! Ей не можаф да ви науча на философия
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Соломоово решение-еФала!
      Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      18-годишно италианско момиче казало на майка си, че вече 2 месеца няма цикъл. Много притеснена майката отишла до близката дрогерия и купила тест за бременност. Резултатът показал, че девойката е бременна.

Проклинайки и плачейки майката попитала: "Коя е тази свиня, която ти причини това? Искам да знам!"

Девойката грабнала телефона и се обадила някъде. Половин час по-късно пред къщата спряло ферари. От него слязъл изискан мъж на средна възраст с посивяла коса и безупречен костюм Армани и влязъл в къщата. Седнал в дневната заедно с момичето и намръщените й родители и казал:

- Добър ден. Вашата дъщеря ме информира за проблема. Аз не мога да се оженя за нея заради семейното и социалното си положение, но ще поема грижата за нея. Ще платя всички разходи и ще поема издръжката на дъщеря ви за цял живот.
      Отделно, ако се роди момиче, ще й предоставя ферари, къща на крайбрежието, 2 магазина, къща в града, вила на плажа и 2 милиона долара в банката.
      Ако се роди момче, ще му завещая 2 фабрики и 4 милиона долара в банката.
      Ако са близнаци те ще получат фабрика и по 2 милиона долара в банката.
      Но нямам решение как да постъпя, ако дъщеря ви пометне.

Тук бащата, който до този момент не проронил и дума, станал, сложил бащински ръка върху рамото на човека и казал:

- Пак ще еВеш, Синко ... - пак ще еВеш ....

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
        18-годишно италианско момиче казало на майка си, че вече 2 месеца няма цикъл. Много притеснена майката отишла до близката дрогерия и купила тест за бременност. Резултатът показал, че девойката е бременна.

Проклинайки и плачейки майката попитала: "Коя е тази свиня, която ти причини това? Искам да знам!"

Девойката грабнала телефона и се обадила някъде. Половин час по-късно пред къщата спряло ферари. От него слязъл изискан мъж на средна възраст с посивяла коса и безупречен костюм Армани и влязъл в къщата. Седнал в дневната заедно с момичето и намръщените й родители и казал:

- Добър ден. Вашата дъщеря ме информира за проблема. Аз не мога да се оженя за нея заради семейното и социалното си положение, но ще поема грижата за нея. Ще платя всички разходи и ще поема издръжката на дъщеря ви за цял живот.
        Отделно, ако се роди момиче, ще й предоставя ферари, къща на крайбрежието, 2 магазина, къща в града, вила на плажа и 2 милиона долара в банката.

Тук бащата, който до този момент не проронил и дума, станал, сложил бащински ръка върху рамото на човека и казал:

Интелигентно,нали.Мислят дори за внуците си.
        А в България кво ...

",,,, А бе тя и нашата е курва .....ама не сме доволни,ама 'ич не сме доволни"
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• 18-годишно италианско момиче казало на майка си, че вече 2 месеца няма цикъл. Много притеснена майката отишла до близката дрогерия и купила тест за бременност. Резултатът показал, че девойката е бременна.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
            Много интересен въпрос поставяш!
            Много колеги, приятели, зомбита и обикновени събеседници - пияници съм чувал да се изказват нещо от сорта /да ме прощават модитата/: "Абе курвенски месец, мени си настроението и нрава непрекъснато, абе женска работа, ту се люти, ту омеква и изгрява усмивка и прочее....а, какво да кажат жените Таз година малък сечко, даже не беше и твърд.....
            Абе, Лорде...
            "Повдигаш" тема , дето не е за по нощите....
            ОбъркАх се вече - меко, твърдо, влажно, студено, топло, засмяно...- за какво се отнася....
            Да завършим с оптимизъм ....и надежда...
            Ще да вдигнем копието на Свети Георги и да му мисли "Змията".... (да се чете като лозунг..с патос в гласа...)

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Много колеги, приятели, зомбита и обикновени събеседници - пияници съм чувал да се изказват нещо от сорта /да ме прощават модитата/: "Абе курвенски месец, мени си настроението и нрава непрекъснато, абе женска работа, ту се люти, ту омеква и изгрява усмивка и прочее....а, какво да кажат жените Таз година малък сечко, даже не беше и твърд.....
              Че кво да кажат .Избрали са си да са межди такива.Що не са си избрали да са между Декември и Януари ..... мое да не тежат кат воденични камъни,ама поне са дъъъъъълллгиииии
              Та въпросът опира до избор ..... до ВЕРЕН избор
              Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                А бе, 4i40 ..., защо като падне малко сняг през март, всите мъже започвате да се оплаквате!?
                И ние, дамите от темата, можем да ви речем, че февруари е къс, а април се очаква да е мек, ама от едното уважение не го правим

Коментар

• Дюбрутру
                  на вси у темата
                  да ви питам нещо

да ми препоръчате някой спа хотел
                  около Търново ,Габрово
                  и региона
                  не ми се ходи по надалеч
                  цената е без значение
                  важно е да има разни спа глезотии
                  иначе трябва да обикалям по църкви,манастири
                  и старини
                  а честно казано в тоя студ
                  нямам желание
                  http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                    Добро утро tnm

Не може!!!
                    Добро утро, Мечо!
                    Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                      Един философки въпрос имам, ама Мечо го няма, ама все пак:
                      Добро утро tnm

Не може!!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от luboil Разгледай мнение
                        Довечера идва топла вълна...
                        Може ли настоящето да промени миналото?
                        Демек, предстоящото затопляне да промени студа края на януари, началото на февруари, респективно да намали разхода на ток и дърва?
                        Намери и ти на кого да задаваш тоз въпрос.
                        Мечо с енергото допирни точки няма, щото ползва енергия от възобновяеми източници. Корабът му е платноход, а кога няма вятър, моряците гребат с гребла
                        Значи ... неговата е лесна. Ти му мисли, като си видиш сметките
                        Мечо

Коментар

А бе, 4i40 ..., защо като падне малко сняг през март, всите мъже започвате да се оплаквате!?
                          И ние, дамите от темата, можем да ви речем, че февруари е къс, а април се очаква да е мек, ама от едното уважение не го правим
                          Довечера идва топла вълна...
                          Може ли настоящето да промени миналото?
                          Демек, предстоящото затопляне да промени студа края на януари, началото на февруари, респективно да намали разхода на ток и дърва?

Коментар

А иччч...
                            Важното е да тежим, че угодия няма....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                              Явно подаръците за 8 март са били скромни...
                              Какво сте се разлютили и разснежили...
                              Навън не е за мъже ..
                              Мечо

Коментар

• Явно подаръците за 8 март са били скромни...
                                Какво сте се разлютили и разснежили...
                                Навън не е за мъже ..

Коментар

Working...
                                X