Е, бива ли такива неща?! Къде ще търся по нощите шоколад и портокали.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеТо, дъжда иди - дойди.
Ти фнимавай от джунглата да не изскочи някой Рамбо ... /ся, ша има да те мисля/Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеУ Ветнамската джунгла вали бавно и напоително. Веке съм прогизнал
Ти фнимавай от джунглата да не изскочи някой Рамбо ... /ся, ша има да те мисля/Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеУбав, я. Смееш ли да напишеш, че е грозенБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДобро утро tnm
Добро утро на почти фсички
И Балканя е убафПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Добро утро, Мечо!
Добро утро, тайфата!
Тази сутрин се насладих на невероятна гледка - лъчите на изгряващото слънце накараха покритите със сняг върхове на Балкана да припламват в розово и златисто.
Успешен ден на Мечо и тайфата!Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеДе сте бе пиендури?
Наздраве!
Днес обаче голема комбинация правих. Шляпнах един секси бобец - що съм толкоз добър и аз не знам за обяд.
И вечерта рекох да тествам една рецепта за домашен течен шоколад. И издирих и един партакал, останал от зимата, че го дялнах на малки парченца и го охаках ин витро.
Да'е ... уникално стана, верно. Едно кило шоколад за Ламята, ма ся мръзне у хладилника да стегне.
Ся ще се чудя как да удържам Ламята, че той както е с диабет и като види сладко и налита яко - хъ-хъ-хъ ....
П.П. Ха, наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение...мое ли а се муйна и язе - до Чичето.../подгласник, един вид.../
....
Ма, кой да я отвори темата
аз ще съм първи потребител ))
Вий двамата - първи Майстори ))
И пак - Добро утро на Всички
Коментар
-
...мое ли а се муйна и язе - до Чичето.../подгласник, един вид.../
... не за друго, ами - ЩоТ - елементи от тая рецепта съм пускал тук /и на други места/ - преди повече от година, когато заострих вниманието върху ползването на синапеното семе, което се продава в аптеките..., а именно: смила се синапеното семе с миксер /може и с кафемелачка - точно така го написах и тогава/...,
... смляното синапено брашно се размесва с пшеничени трици /преди ги продаваха в Билла-та/...
.... и още - пак от Билла - се взема пакет - смляни на едро люти чушки...
Подготвя се компресът с горните съставки...
...малко преди полагането му - върху сместа се изливат 2 х 100 гр. анестезол /познат като руски спирт, или - като руско чудо - дори и в аптеките/ и още 2 х 100 камфоров спирт...
Налага се болното място с компреса, увива се и се търпи, защото "грее" яко!
Тогава обърнах внимание, че с такъв компрес се лекува лумбаго /ишиас/ - или - каквото там има - с прещипване на нерви в комбинация с настинка...
Да се съгласува и с лекар, защото аз не съм медицинско лице, но ефектът съм опитал преди десетилетие и малко...
Такива неща по нашите географски ширини...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеА бе, 4i40 ..., защо като падне малко сняг през март, всите мъже започвате да се оплаквате!?
И ние, дамите от темата, можем да ви речем, че февруари е къс, а април се очаква да е мек, ама от едното уважение не го правим
То, поне да бяха го кръстили тоз месец - Марта, а то пак.... мъжка му работа
турили един ден за наш празник, да ни затворят устите и ...квото си знаят ))))
Чичо, данке много за рецептата със синапа , сега съм по-добре, макар пак да ме хвана хремата, че се чудя дали да не я пробвам още днес, ако изкопам от нейде синап ...
Верно си е, нужна си е тема "Здраве" с главен знахар - Чичо
Добро утро, на Всички
Коментар
Коментар