IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Е, бива ли такива неща?! Къде ще търся по нощите шоколад и портокали.

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      То, дъжда иди - дойди.
      Ти фнимавай от джунглата да не изскочи някой Рамбо ... /ся, ша има да те мисля/
      Че той Рамбо ся снима филми у българско. По вероятно е да искочи у Балканя
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        У Ветнамската джунгла вали бавно и напоително. Веке съм прогизнал
        То, дъжда иди - дойди.
        Ти фнимавай от джунглата да не изскочи някой Рамбо ... /ся, ша има да те мисля/
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

Убав, я. Смееш ли да напишеш, че е грозен
          У Ветнамската джунгла вали бавно и напоително. Веке съм прогизнал
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            Добро утро tnm
            Добро утро на почти фсички

И Балканя е убаф
            Убав, я. Смееш ли да напишеш, че е грозен
            Мечо

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Добро утро tnm
                Добро утро на почти фсички

И Балканя е убаф
                tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Тази сутрин се насладих на невероятна гледка - лъчите на изгряващото слънце накараха покритите със сняг върхове на Балкана да припламват в розово и златисто.

Успешен ден на Мечо и тайфата!
                  Мечо

Коментар

• Портокал и шоколад е вълшебна комбинация, аз купувам течен шомолад и мажем на портокал... А жената обича течен шоколад на банан
                    Наздраве, дийба, зашематих се неестествено много

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                      Де сте бе пиендури?
                      Наздраве!
                      Тук сме и си къркаме, бря

Днес обаче голема комбинация правих. Шляпнах един секси бобец - що съм толкоз добър и аз не знам за обяд.

И вечерта рекох да тествам една рецепта за домашен течен шоколад. И издирих и един партакал, останал от зимата, че го дялнах на малки парченца и го охаках ин витро.

Да'е ... уникално стана, верно. Едно кило шоколад за Ламята, ма ся мръзне у хладилника да стегне.

Ся ще се чудя как да удържам Ламята, че той както е с диабет и като види сладко и налита яко - хъ-хъ-хъ ....

П.П. Ха, наздраве!

Коментар

• Де сте бе пиендури?
                        Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
                          ...мое ли а се муйна и язе - до Чичето.../подгласник, един вид.../
                          ....
                          мии, муйни се де )))))
                          Ма, кой да я отвори темата
                          аз ще съм първи потребител ))
                          Вий двамата - първи Майстори ))

И пак - Добро утро на Всички

Коментар

• ...мое ли а се муйна и язе - до Чичето.../подгласник, един вид.../

... не за друго, ами - ЩоТ - елементи от тая рецепта съм пускал тук /и на други места/ - преди повече от година, когато заострих вниманието върху ползването на синапеното семе, което се продава в аптеките..., а именно: смила се синапеното семе с миксер /може и с кафемелачка - точно така го написах и тогава/...,

... смляното синапено брашно се размесва с пшеничени трици /преди ги продаваха в Билла-та/...

.... и още - пак от Билла - се взема пакет - смляни на едро люти чушки...

Подготвя се компресът с горните съставки...

...малко преди полагането му - върху сместа се изливат 2 х 100 гр. анестезол /познат като руски спирт, или - като руско чудо - дори и в аптеките/ и още 2 х 100 камфоров спирт...

Налага се болното място с компреса, увива се и се търпи, защото "грее" яко!

Тогава обърнах внимание, че с такъв компрес се лекува лумбаго /ишиас/ - или - каквото там има - с прещипване на нерви в комбинация с настинка...

Да се съгласува и с лекар, защото аз не съм медицинско лице, но ефектът съм опитал преди десетилетие и малко...

Такива неща по нашите географски ширини...

Коментар

А бе, 4i40 ..., защо като падне малко сняг през март, всите мъже започвате да се оплаквате!?
                              И ние, дамите от темата, можем да ви речем, че февруари е къс, а април се очаква да е мек, ама от едното уважение не го правим
                              Еее, що...
                              То, поне да бяха го кръстили тоз месец - Марта, а то пак.... мъжка му работа
                              турили един ден за наш празник, да ни затворят устите и ...квото си знаят ))))

Чичо, данке много за рецептата със синапа , сега съм по-добре, макар пак да ме хвана хремата, че се чудя дали да не я пробвам още днес, ако изкопам от нейде синап ...
                              Верно си е, нужна си е тема "Здраве" с главен знахар - Чичо

Добро утро, на Всички

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                                Добро утро, тайфата!

Гледай ти... Снощи темата е "тръгнала" в много интересна посока.
                                Чак мръсни вицове сте си разказвали посред нощите.

Успешен ден на младежите и девойките!
                                Мечо

Коментар

Working...
                                X