IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Спарте, що апокалипсис бре ???

Нали точно ако орежат разходите ще се вдигне доверието и акциите ще тръгнат нагоре, а злото ще се срине.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Днеска гледах един филм в КОМУНИСТИЧЕСКАТА тема, една англичанка се жалва, че англичаните идвали на Слънчев Бряг да пият като разпрани. Че аз съм ходил в Англия. Те и там пият като разпрани. Нищо не разбрах.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
        Значи е време да изпиеш едно вино /няколко пъти/
        Глей я пък таз ... ти що издаваш таквиз тайни за просветление
        Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
          Изпих 50мл ракийка , но не разбрах къде отиде....( трябва да мина на стотарка )

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Прочетох страница назад и нищо не разбрах.....
            Само Фръцла ми нанесе интелектуален шамар с поста си и пак нищо не разбрах......
            Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
            Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
              И ти си прав

Сички сме като Пеньо Ватенката и само Чиче не мое да стопли, щото го мързи да чете
              Прочетох страница назад и нищо не разбрах.....
              Само Фръцла ми нанесе интелектуален шамар с поста си и пак нищо не разбрах......

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                Най-важното Фръцли,е човек да има ясна визия за нещата които прави! Щото финансовата независимост не пада от небето със зюмбюл в ръката . И е резултат от предварително поставени цели за които крайни срокове няма - а само и единствено кратки ъпдейти ако нещо някъде за кратко се сбабичоса .

Прагматиците-консерватори са бъдещето на Света, ако изобщо можем (все още) да се надяваме че Той има бъдеще след края на капитализма през 2008 г. и днешния фалит на САЩ ...Но така е - когато се работи на парче и на пожар!
                Злото се срина...
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                  ....колкото по-независим финансово и емоционално е човек и здрав - толкова по-малко го е грижа за подобни неща! И обратно....
                  Най-важното Фръцли,е човек да има ясна визия за нещата които прави! Щото финансовата независимост не пада от небето със зюмбюл в ръката . И е резултат от предварително поставени цели за които крайни срокове няма - а само и единствено кратки ъпдейти ако нещо някъде за кратко се сбабичоса .

Прагматиците-консерватори са бъдещето на Света, ако изобщо можем (все още) да се надяваме че Той има бъдеще след края на капитализма през 2008 г. и днешния фалит на САЩ ...Но така е - когато се работи на парче и на пожар!
                  Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                    аз че съм праФ го знам ...ама се ядосвам,че не назовавате нещата с истинските им,натурални имена ....пример с оня дет го имали за "член" у ТКЗС-то
                    Щото е финансоф форум и сме се интелектуалци !!!
                    tnm

Коментар

• аз че съм праФ го знам ...ама се ядосвам,че не назовавате нещата с истинските им,натурални имена ....пример с оня дет го имали за "член" у ТКЗС-то

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                        Аз го разбрах като "Боли не Утката за всичкото непрокопсаник с проблеми"

Май и аз това исках да кажа на Мечкобика и той така да го кара - "Боли ме ....работата"
                        Тръгнал да пита кого пцували и кого не .... и после квоооооо
                        И ти си прав

Сички сме като Пеньо Ватенката и само Чиче не мое да стопли, щото го мързи да чете
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          Тва ми дойде сложно
                          Аз го разбрах като "Боли не Утката за всичкото непрокопсаник с проблеми"

Май и аз това исках да кажа на Мечкобика и той така да го кара - "Боли ме ....работата"
                          Тръгнал да пита кого пцували и кого не .... и после квоооооо

Коментар

• ХА НАЗДРАВЕ - ЧЕРВЕНО МЕРЛО ОТ СТАМБОЛОВО С КИФТЕТА
                            ОБИЧАМ КОЗЕ СИРЕНЕ СЪС ЗЕХТИН И ЕДНИ СПЕЦИАЛНИ ПОДПРАВКИ , КОИТО ИМАМ ОТ ГЪРЦИЯ

Коментар

• Първоначално изпратено от фръцла ежкова Разгледай мнение
                              Ммм завиждам, неделя си купих от един магазин близо до Попа козе и овче сирене смес - 25 лв килограма - искам да си призная, че от обяд до вечерта не остана нищо (взех половин килограм) мнооого ми хареса
                              На десетуна ми го донесе. Като го гарнирам с пушено сиренце и кашкавалец от Добрев, ще пада рупане. Ще трябва да си похарчвам и запасите от бутилки червено вино, че иде новата реколта Имам една бира дет ще се развали сигурно. Ще я направя със свинско

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Тцък, тцък. Мен ми донесе шоферо биволско домашно сиренце, като си отида дома и аз ще се пробвам с винце
                                Ммм завиждам, неделя си купих от един магазин близо до Попа козе и овче сирене смес - 25 лв килограма - искам да си призная, че от обяд до вечерта не остана нищо (взех половин килограм) мнооого ми хареса
                                Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

Working...
                                X