If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Май ме бъркаш с даскалицата по английски.
Ама ти простено омагьосването, като се вземе предвид химиите, които употребяваш и алкохолния делириум, в който изпадаш
Хайде, хайде не се преструвай! По-лицемерна ще излезеш и от Мечока. Няма как да знаеш, че съм снощен, ако не си ми пълнила чашите.
Май ме бъркаш с даскалицата по английски.
Ама ти е простено омагьосването, като се вземе предвид химиите, които употребяваш и алкохолния делириум, в който изпадаш
Добрутро, виждам тук, че сте направили резервна тема за политика
ТНМ, хайде нема нужда и ти да пригласяш на ултралевия Мечок, дето мечтае за стадиони и максими. Аз вече се изходих по темата - доброто правителство на Пацо Орешарски успокоява 40+ годишните като моя милост. Защото приходите в хазната растат, не случайно се отказаха да вдигат данъците. Борсата расте, проблемите с бежанците са решени почти, очакват се сериозни резултати срещу битовата престъпност. Какво ми остава да ви кажа едно сутрИшно наздраве със старопраменче за избистряне на ситуацията!
Свато, хайде да не ми казваш какво точно правя или да не правя.!
Това, че си още снощен не ти дава право да ми налагаш мнението си
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Гледам и не вярвам на ушите си..
Мощна армия от "демократи" и нежни знаменоски с разкъсани ризи , вардят барикадата на мутрата , нападат Лорда и не му дават да се порадва на имотите си....
УжасТ....
ТНМ, хайде нема нужда и ти да пригласяш на ултралевия Мечок, дето мечтае за стадиони и максими. Аз вече се изходих по темата - доброто правителство на Пацо Орешарски успокоява 40+ годишните като моя милост. Защото приходите в хазната растат, не случайно се отказаха да вдигат данъците. Борсата расте, проблемите с бежанците са решени почти, очакват се сериозни резултати срещу битовата престъпност. Какво ми остава да ви кажа едно сутрИшно наздраве със старопраменче за избистряне на ситуацията!
А добър ден наборе.Наздраве ! Абе да не би днес да е 1 април?
Всичко е много просто. Искаш ли нещо - бориш се...Не ти ли стиска - губиш го!
Уффф, хайде сега "строители на съвременна България".
Каква е гаранцията, че ако ги нямаше комунистите тази икономика нямаше да бъде построена!?
Коментар