If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Да'е ... днес за какво казах на Ламята, че кат' иска да му правя кюфтета с бял сос, поне да беше купил 1 кило пиперки да му ги напълня в една тенджера, а ме финтира със супа топчета да му правя.
Ламята яде пиперки само в септември и октомври - тогава са най-вкусни и до момента имам чувството, че е изял цял вагон за 30 дни - всеки ден иде с по 1-2 кила.
Та, отворих си тъпата уста и няма шест-пет - нашият днес ми пристига с 2 пакета кайма и 1 чанта пиперки и вика "Готово" - утре ли ще ги правиш?
П.П. Пиперът среден и трудно ще се пълни и директно му набих уговорката, че ще му направя сместта - ще му почистя чушките, ама той да си ги пълни, щот' аз се изнервям от такива пипкави работи.
После ще му ги сваря да'е ... - тя е лесна манджичка поне да'е ...
За Асенката си прав, че е повърхностен. Но за софистиката не си. Имало е такива философи. Само, че бачо ти Асен и представа си няма за същността на софистиката. Нали четох критиката му към моя коментар за стрелата на Зенон и за Ахил и костенурката. Той просто не умее да критикува. Въобразява си, че съм казал нещо, след което спори с въображението си, и като си победи въображението в спора, започва да ми натяква, колко не съм прав.
Къде "видя" да съм казал това? ( в черничкото )
Казах, че ТИ си повърхностен!!
П.П. Готино ли ти е да плюеш по хора, които ги няма? ( риторично ).
За справка: Когато липсваш у форумО не съм казал една лоша дума за тИбя, понеже те няма и не можеш да се защитиш.
Но, ако мислиш, че е "мъжкарско" да плюеш по хора, които ги няма - имаш право на избор.
Последствията са за тИбя, не за мИня. Лично аз нямам подобна практика да храча някого, който го няма и затова даже не споменавам и никове, освен ако не е с хубаво.
Мечобиков,на мнение ли си,че колкото по-малки са нещата(обектите/субектите) толкова по-малко им е знанието (по твоему -просветлението) ....от там и лафа "дребни душици"
А дали и други ще влязат у моите коловози на мислене
от къде, беше ти?
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар