Първоначално изпратено от Колчо Слепеца
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАз на кое вика склада не знам. Но знам, че там държат сланината дето я откраднаха от Манков. И ядат тайно.
Какво знаеш ти за СЛАНИНАТА, Биков ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеАхаааааа , сгащих те .На това ли му викаш "склада" ?
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнениеАхаааааа , сгащих те .На това ли му викаш "склада" ?
Като съм там, можеш сама да дойдеш да провериш, какво правя ...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЯ пак ...
Интересно, ко виждаш по въпроса ... ???На това ли му викаш "склада" ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМечо, с това последното не съм съвсем съгласен! Някои тогава се раждат...Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение...
------------------------------------------------
Ся зимата БГ ще падне инстуционално - монетарно лятото - писах ви прогнозата - тогава Бог да ви е на помощ.
---------------------------------------------------------------
....
Интересно, ко виждаш по въпроса ... ???Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеМечо, с това последното не съм съгласен! Някои тогава се раждат...
Ще има разноезични примати населени на топло, с вода и храна, но не и българи и яка полиция, която да пази управляващите от народната лИбоФфф ...
П.П. Бачкам ви по нещата яко - над 5 цифри ще е проекта - но ще стане. До няколко месеца - детайлите най-много ме бавят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеРазбира се не ми харесват термините доказвам и опровергавам. Във философията е по правилно да се използват осмислям и аргументирам. Също и към приемането на доверие не следва да бъде подхождано с негативизъм.
И за бате Рене голяма част от нещата правилно са ги изтълкували.
Има и един виц. Въпрос - Кога Рене Декарт е умрял ??? Отговор - когато престанал да мислиLast edited by kev; 14.10.2013, 15:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПопадна ми сега в ръцете един учебник по философия за 11 клас. Има некои кусури, но общо взето правилно са разгледани нещата. Не се разглеждат напълно субективистки нещата, но и обективистки не се разглеждат.
Повечето неща са представени така, както съм ги казвал в темата. Това последното дето го бях писал, че е по адекватно да се приеме принципа на херметиците за безкрайността на света както в големина, така и в дълбочина, като противовес на принципа на Демокрит, в учебника го дават като съвременна философска трактовка.
аз съм Руса кордела - ма, единствено знам, че да се осланяш на разни "древни" учения се води плагиатство, което издава комплекси.
Седни си на гъза някой ден - измисли нещо ново - опаковай го удачно - гони мащаб цял свят кат' продукт и тогава даже Русото ще е първият, който ще ти помогне да го реализираш кат' проект.
П.П. Мога ти шпрехам по темата 'ноу - но накратко допускаш парадигмата на нищетата - демек мащабът е ограничен и ако не оплюя околните - няма как да блесна.
Т'ва вечно храчко-плюене в БГ ме убива - и скоро няма да имате край на кризата. Имаш ли представа как се изгражда мениджър продажби или мениджър на екипи?
А, лидери?
Русото е от тия, които не спират да градят, но ти нямаш представа за какво шпрехам - най-лесно е да оплюем всички наред - па аз търся с лупа кой в какво може да е полезен за казус Х.
------------------------------------------------
Ся зимата БГ ще падне инстуционално - монетарно лятото - писах ви прогнозата - тогава Бог да ви е на помощ.
---------------------------------------------------------------
Лекарството ви е само едно - залоствате всички в Парламента и драсвате клечката да не излязат - и после до 9-то коляно всички наред от техния сой.
После 20 години ще ви трябват да си отгледате читави мениджъри и лидери, ама български ( не комисионери с руски, турски, немски, щатски нагон ).
Пътят ви ще е дълъг и не се гордея, че съм ви го казал по-отрано какво ви чака. Ти просто никога не си го правил и къпиш на храчко-плюенето.
Чиърс! Бог да пази България! ( ще ви е нужен и то много скоро )Last edited by marandi; 14.10.2013, 15:24.
Коментар
-
Разбира се не ми харесват термините доказвам и опровергавам. Във философията е по правилно да се използват осмислям и аргументирам. Също и към приемането на доверие не следва да бъде подхождано с негативизъм.
И за бате Рене голяма част от нещата правилно са ги изтълкували.
Има и един виц. Въпрос - Кога Рене Декарт е умрял ??? Отговор - когато престанал да мислиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСпоко, писах на Бриджит Бардо - нали ти е кръстница - ма още нямам отговор.
Да'е ... чайниците му как се еВават с тоя плюш да'е ...
П.П. Ъмм .. той хич не топли, бря - на ти сега Тибет.
Поне да я бяха направили кат' Панда да'е ... - тц .. тц ... тц ...
Повечето неща са представени така, както съм ги казвал в темата. Това последното дето го бях писал, че е по адекватно да се приеме принципа на херметиците за безкрайността на света както в големина, така и в дълбочина, като противовес на принципа на Демокрит, в учебника го дават като съвременна философска трактовка.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеАко още някой си позволи да изложи простряна меча кожа и ще го дам на СЪТ !!!
Да'е ... чайниците му как се еВават с тоя плюш да'е ...
П.П. Ъмм .. той хич не топли, бря - на ти сега Тибет.
Поне да я бяха направили кат' Панда да'е ... - тц .. тц ... тц ...
Коментар
Коментар