IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
    Ех Биков, Бикооов ...
    Какво знаеш ти за СЛАНИНАТА, Биков ???
    Господ я е измислил, от любов към человеческия род !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
      Аз на кое вика склада не знам. Но знам, че там държат сланината дето я откраднаха от Манков. И ядат тайно.
      Ех Биков, Бикооов ...
      Какво знаеш ти за СЛАНИНАТА, Биков ???
      Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
        Ахаааааа , сгащих те . На това ли му викаш "склада" ?
        Аз на кое вика склада не знам. Но знам, че там държат сланината дето я откраднаха от Манков. И ядат тайно.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
          Склада леля, си СКЛАД !!! МНОГО интересно място ...
          Като съм там, можеш сама да дойдеш да провериш, какво правя ...
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
            Я пак ...
            Интересно, ко виждаш по въпроса ... ???

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Мечо, с това последното не съм съвсем съгласен! Някои тогава се раждат...
              Няма да им назовавам имената, само ще ги посоча с пръст
              tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                ...
                ------------------------------------------------

Ся зимата БГ ще падне инстуционално - монетарно лятото - писах ви прогнозата - тогава Бог да ви е на помощ.
                ---------------------------------------------------------------

....
                Я пак ...
                Интересно, ко виждаш по въпроса ... ???

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                  Мечо, с това последното не съм съгласен! Някои тогава се раждат...
                  Мечката не разбра, че докато хлипа от възторг по всички иноземни учения, за да покаже колко много е чел - БГ до 30 години изчезва при тая динамика.

Ще има разноезични примати населени на топло, с вода и храна, но не и българи и яка полиция, която да пази управляващите от народната лИбоФфф ...

П.П. Бачкам ви по нещата яко - над 5 цифри ще е проекта - но ще стане. До няколко месеца - детайлите най-много ме бавят.

Коментар

Разбира се не ми харесват термините доказвам и опровергавам. Във философията е по правилно да се използват осмислям и аргументирам. Също и към приемането на доверие не следва да бъде подхождано с негативизъм.

И за бате Рене голяма част от нещата правилно са ги изтълкували.

Има и един виц. Въпрос - Кога Рене Декарт е умрял ??? Отговор - когато престанал да мисли
                    Мечо, с това последното не съм съвсем съгласен! Някои тогава се раждат...
                    Last edited by kev; 14.10.2013, 15:26.

Коментар

Попадна ми сега в ръцете един учебник по философия за 11 клас. Има некои кусури, но общо взето правилно са разгледани нещата. Не се разглеждат напълно субективистки нещата, но и обективистки не се разглеждат.

Повечето неща са представени така, както съм ги казвал в темата. Това последното дето го бях писал, че е по адекватно да се приеме принципа на херметиците за безкрайността на света както в големина, така и в дълбочина, като противовес на принципа на Демокрит, в учебника го дават като съвременна философска трактовка.
                      Виж, Медведев -

аз съм Руса кордела - ма, единствено знам, че да се осланяш на разни "древни" учения се води плагиатство, което издава комплекси.

Седни си на гъза някой ден - измисли нещо ново - опаковай го удачно - гони мащаб цял свят кат' продукт и тогава даже Русото ще е първият, който ще ти помогне да го реализираш кат' проект.

П.П. Мога ти шпрехам по темата 'ноу - но накратко допускаш парадигмата на нищетата - демек мащабът е ограничен и ако не оплюя околните - няма как да блесна.

Т'ва вечно храчко-плюене в БГ ме убива - и скоро няма да имате край на кризата. Имаш ли представа как се изгражда мениджър продажби или мениджър на екипи?

А, лидери?

Русото е от тия, които не спират да градят, но ти нямаш представа за какво шпрехам - най-лесно е да оплюем всички наред - па аз търся с лупа кой в какво може да е полезен за казус Х.
                      ------------------------------------------------

Ся зимата БГ ще падне инстуционално - монетарно лятото - писах ви прогнозата - тогава Бог да ви е на помощ.
                      ---------------------------------------------------------------

Лекарството ви е само едно - залоствате всички в Парламента и драсвате клечката да не излязат - и после до 9-то коляно всички наред от техния сой.

После 20 години ще ви трябват да си отгледате читави мениджъри и лидери, ама български ( не комисионери с руски, турски, немски, щатски нагон ).

Пътят ви ще е дълъг и не се гордея, че съм ви го казал по-отрано какво ви чака. Ти просто никога не си го правил и къпиш на храчко-плюенето.

Чиърс! Бог да пази България! ( ще ви е нужен и то много скоро )
                      Last edited by marandi; 14.10.2013, 15:24.

Коментар

• Разбира се не ми харесват термините доказвам и опровергавам. Във философията е по правилно да се използват осмислям и аргументирам. Също и към приемането на доверие не следва да бъде подхождано с негативизъм.

И за бате Рене голяма част от нещата правилно са ги изтълкували.

Има и един виц. Въпрос - Кога Рене Декарт е умрял ??? Отговор - когато престанал да мисли
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                          Споко, писах на Бриджит Бардо - нали ти е кръстница - ма още нямам отговор.

Да'е ... чайниците му как се еВават с тоя плюш да'е ...

П.П. Ъмм .. той хич не топли, бря - на ти сега Тибет.

Поне да я бяха направили кат' Панда да'е ... - тц .. тц ... тц ...
                          Попадна ми сега в ръцете един учебник по философия за 11 клас. Има некои кусури, но общо взето правилно са разгледани нещата. Не се разглеждат напълно субективистки нещата, но и обективистки не се разглеждат.

Повечето неща са представени така, както съм ги казвал в темата. Това последното дето го бях писал, че е по адекватно да се приеме принципа на херметиците за безкрайността на света както в големина, така и в дълбочина, като противовес на принципа на Демокрит, в учебника го дават като съвременна философска трактовка.
                          tnm

Коментар

Ако още някой си позволи да изложи простряна меча кожа и ще го дам на СЪТ !!!
                            Споко, писах на Бриджит Бардо - нали ти е кръстница - ма още нямам отговор.

Да'е ... чайниците му как се еВават с тоя плюш да'е ...

П.П. Ъмм .. той хич не топли, бря - на ти сега Тибет.

Поне да я бяха направили кат' Панда да'е ... - тц .. тц ... тц ...

Коментар

• Ако още някой си позволи да изложи простряна меча кожа и ще го дам на СЪТ !!!
                              tnm

Коментар

• Да'е .... китайците - пак пуснаха ментетата от плюш.

Па, нашият се прайка на улав, че не вижда конкуренцията да'е ...

Цък:
                                Attached Files

Коментар

Working...
                                X