Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеДобрутро! Не знам на кой ще пишат истории, но съм паркиран на 100 метра от джамията в центъра. Качара народ, полицаи, отбиват движението .... Мани, маниПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Родопите вече се отцепват - помаците си пишат своя "история" ( както съм го писал в прогнозата - скоро ще ги последват и другите изброени области ).
Пожелавам на Спартовците и Мечките - да им "напишат" в най-скоро време "ромска", турска и "сирийска"/алжирска/мароканска и сомалийска "история".
"Китайска и тибетска" история ....
-----------------------------------
И двамата са толкова тъпи, че доживотно няма да разберат какво проповядват в момента.
Молете се да не ви поема Русото - ще ми станете само на Мечки и Спартовци - предатели
Вървете и освободете ПЪРВО матрьошките, янките, дойчевците, тюрките, китайците и чак тогава ми елате в БГ - че ще ви гръмна от упор до тогава
Да'е ... циркаджиите прости да'е ...Last edited by marandi; 14.10.2013, 19:49.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеНа голтаци не бива да се дава!
How much Money does the United States Owe Russia?
A: $150.9 Billion (May/2013)
--------------------------------------
Ще се спра на отвращението ми е от подобни кат' тИбя.
1. Защо не си набиеш шутовете в Русия и повече да не ме занимаваш със себе си?
2. Същото важи за американофилчетата, туркофилчетата, немскофилчетата и прочие.
3. Защо трябва да си вдигам кръвното винаги като ви прочета по БГ форуми?
Толкоз ли е трудно? Мяткаш графики за трилиони - ма, върви на майната си руска, бре?
Вземи си Мечките, тъпанарите от политика и изчезвайте!
Т'ва е с Мир ( предложение ) - до няколко месеца ще ви избиват и сте слепи, че не го виждате.
Предупредени сте!Last edited by Andi11; 14.10.2013, 18:59.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеНе съм гадател....
Мога само до месец да пожелавам различни убавини....
...Премию им присудили «за эмпирический анализ цен активов», позволяющий предсказать динамику изменений стоимости акций и облигаций в течение длительного периода — например, в ближайшие три-пять лет,....
http://www.forbes.ru/news/246175-nob...irzhevykh-tsenДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение21.06.2013 - Прогноза за България ( 2013 - 2020 г. )
http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...2020-g.1122528
---------------------------------------
Ъъ ... понеже не си от мразещите ме - запомни от мИня - най-мразя да се повтарям.
Виж датата - прогнозата е правена преди ГЕРБ да върната мандата още и публикувана преди да го върнат. Т.е. преди да са ясни резултатите от изборите още - тогава е писана прогнозата.
Не ме карай повече да се повтарям никога, плийз
П.П. В момента вървите с бясна сила към нея, понеже профукахте времето, което имаше за действия.
Тия платените протести и контра-протести хич не ги броя за слива, дет' ви пробутват
Успех!
Бъди здрав !!!Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМечо, нещо ни мяткаш по върбите с твоето непиенеИзлових те
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениеЯ пак ...
Интересно, ко виждаш по въпроса ... ???
http://marandi.blog.bg/biznes/2013/0...2020-g.1122528
---------------------------------------
Ъъ ... понеже не си от мразещите ме - запомни от мИня - най-мразя да се повтарям.
Виж датата - прогнозата е правена преди ГЕРБ да върната мандата още и публикувана преди да го върнат. Т.е. преди да са ясни резултатите от изборите още - тогава е писана прогнозата.
Не ме карай повече да се повтарям никога, плийз
П.П. В момента вървите с бясна сила към нея, понеже профукахте времето, което имаше за действия.
Тия платените протести и контра-протести хич не ги броя за слива, дет' ви пробутват
Успех!Last edited by marandi; 14.10.2013, 16:36.
Коментар
Коментар