Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеНе те ли е срам да лъжеш целокупната тайфа!?
Мозъкът ми се изсушава от РНР. Но, още миг и ще падне заветният хълм.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнениеЗа мен пък е точно обратното.Когато аз завиждам е зле,защото завистта може да те изяде вътрешно и то почти винаги-напълно безсмислено,а когато на мен ми завиждат, е добре,защото явно има за какво....
Не я отбирам много философията,ама,ей така,простичко някак си, изразявам това,което го мисля.....
Относно втория параграф. Двете части на изречението си противоречат. С други думи, само едно от двете може да бъде вярно.
Човек, който не я отбира философията не може ей така простичко някак си, да изрази това, което мисли. Той и сложничко не може да се изразиБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗа завистта съм написал ТРАКТАТ !!!
Имам си собствена теория, но е твърде субективна, за крехките уши на закостенялата публика. Всъщност за да открехна малко завесата ще издам, че като един здраво стъпил на земята субективист, не мога да определя завистта като добро или зло.
Мога примерно да кажа, че от моя гледна точка, когато аз завиждам, завистта е добро, а когато на мене ми завиждат, завистта е зло. Но тогава пък некои ще кажат, че свалям нивото на разговора.
Не я отбирам много философията,ама,ей така,простичко някак си, изразявам това,което го мисля.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЩе го дам. Малко поизлъгах. Не съм го доизкусурил още. Веднага щом е готов ще го ИЗЛЪЧА в ефир!?
Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеДавай го трактата, че да се пукнем от завист!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЗа завистта съм написал ТРАКТАТ !!!
Имам си собствена теория, но е твърде субективна, за крехките уши на закостенялата публика. Всъщност за да открехна малко завесата ще издам, че като един здраво стъпил на земята субективист, не мога да определя завистта като добро или зло.
Мога примерно да кажа, че от моя гледна точка, когато аз завиждам, завистта е добро, а когато на мене ми завиждат, завистта е зло. Но тогава пък некои ще кажат, че свалям нивото на разговора.
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение...нямах това предвид, а и не е така - само напомних, че вече е обяд, а на калмарите нещо не се сещам, кЪв им беше точно вкуса......, но винаги е така: бачкаш нещо, отстрани има всякакви мнения и настроения - всеки /ЕДИНСТВЕН/ знае себе си...
На моряците - доста ви завиждат отстрани - ама, я ги опъни 6 месеца на море - друга песен ще запеят..., иначе - все в паничката ви гледат, защото така е най-лесно - интересен е крайният резултат, а не - как точно се е стигнало до него...
..., кажи му българин - и завистта ще дойде от само себе си...
Мога примерно да кажа, че от моя гледна точка, когато аз завиждам, завистта е добро, а когато на мене ми завиждат, завистта е зло. Но тогава пък некои ще кажат, че свалям нивото на разговора.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЖивот си живееш. Ашколсун !!!
...нямах това предвид, а и не е така - само напомних, че вече е обяд, а на калмарите нещо не се сещам, кЪв им беше точно вкуса......, но винаги е така: бачкаш нещо, отстрани има всякакви мнения и настроения - всеки /ЕДИНСТВЕН/ знае себе си...
На моряците - доста ви завиждат отстрани - ама, я ги опъни 6 месеца на море - друга песен ще запеят..., иначе - все в паничката ви гледат, защото така е най-лесно - интересен е крайният резултат, а не - как точно се е стигнало до него...
..., кажи му българин - и завистта ще дойде от само себе си...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
...., т.е. - колкото и да звучи "славянски" това - Солун - някак не ми се вързва с действителността, защото никой там не го ползва......, но, ИНАЧЕ - за това, че са християни - това вече май сме обсъждали, защото храмовете им наистина са внушителни, а някои /улични/ параклиси - може да се похвалят с обзавеждане от много и - оригинални икони, каквито нямат много наши храмове..., да не говорим, че вътре всеки може да види камари свещи, които може да припали пред иконите, а при нас всичко е поставено на основата на покупко-продажбените /изнудвачески/ отношения, когато хората, които имат някаква необходимост - се принуждават да се обърнат към посредничеството на едни хора, които БИ ТРЯБВАЛО да служат на БОГА, но - които така разбират "служенето" - че в края на работния си ден - прибират средствата, които печелят от Божия храм...
Та, думата ми е - ако в Гърция влезеш в параклис и видиш обзавеждането и обстановката на смирение, която предполага всяко ъгълче на храма, то тук - дори в големи храмове се правят опити и се крадат икони..., та - къде са гърците в тая посока, а къде сме ние?Last edited by зарата; 24.10.2013, 11:36.If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
Коментар