IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добро утро tnm
    Добро утро на почти всички

Аз най я разбирам философията. Ся чета и Декарт е достигнал до некои истини.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Ан тъй, намерих гадженце и за бат' Космо - сега била свободна от 2 дни

Ха, надраве!

Цък:
      Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Еееее, този път ни взе за канарчета
        Не съм, бря - тя котката сама си отваряше хладилника даже.

П.П. А, па една вечер сиамецът отнесе клетката с канарчето пред очите ни. Пускаме я на топло зимата.

И тя се прави на шантава, па клетката с канарчето качена горе на полуетажа чак. И тая както стоеше уж лениво - точно за 2 сек. с 3 скока по стълбата стигна до клетката - шибна я с лапа да я събори. И докато пада от 3 метра надолу - си шибна лапата вътре през телчетата - гепа канарчето с лапа и като пада на пода го извади и му отхапа главата.

И ни погледна гордо котакът да го похвалим. И ние с брата, както си пием ракията и се опулихме. То, нямаше време за нищо да направиш.

И айде без канарче от него ден - па пееше готино сутрин да'е ..
        Last edited by marandi; 22.12.2013, 11:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
          Според стастиката 23% са чужденците в Мюнхен, ама една друга стастика казва че 37,7% имат чуждестранни корени. Със сигурност в Кърджали има по-вече българи като процент от населението.
          Оу ... - до 30-40 години ще ви претопят.

Сега ще ма'ат по 5 чаавета, после ще искат джамии и после през политическа партия и дотам.

Холандия и Брюксел ще паднат по-рано, после е Лондон и чак тогава ще сте вие - като съм ви правил анализите по-рано.

Ха, наздраве да си караме празниците!

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            П.П. Ма, му станало интересно как става номера и им заложил същия капан на другия ден. Вика пускам на топло в кухнята, колкото да видят какво има на масата - оставям масата пак без да се прибира и взел да ги киризи през прозореца от съседната стая - демек уж си е легнал.

И вика - оказа се, че денсят в комбина - немецът застава полу-седнал пред вратата, а котката му се катери по гърба и скача оттам върху дръжката и отваря вратата.

И както спяха в зимната градина да не са на студа - брата вика после шут на двора - да видят хубаво ли е?
            Еееее, този път ни взе за канарчета

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              Ха, наздрасти!

П.П. То и Германия май се понапълни с тях? Интегрирате ли ги?
              Според стастиката 23% са чужденците в Мюнхен, ама една друга стастика казва че 37,7% имат чуждестранни корени. Със сигурност в Кърджали има по-вече българи като процент от населението.

Коментар

Абе, ти наглеждай отблизо торбата с прАжоли, луканки и мезета. От такива дет си траят, най-много се пати
                Братът навремето като имаше 2 котки и 1 немска овчарка и на Коледа нали масата не се раздига ли беше?

И котките и песа шут на двора - и оставили цяла тава с капама на масата и си легнали.

Вика, ставам после сутринта и гледам 2 котки и песа се размазали до масата и не могат да мръднат. Поглеждам вика масата 3-4 кила останала капама - всичко изядено и тук-там разпиляно.

И той взел да се хили, щот' вика ония говеда не могат да мръднат - то, ако ги ударя вика - ще се издрайфат и още по-зле.

П.П. Ма, му станало интересно как става номера и им заложил същия капан на другия ден. Вика пускам на топло в кухнята, колкото да видят какво има на масата - оставям масата пак без да се прибира и взел да ги киризи през прозореца от съседната стая - демек уж си е легнал.

И вика - оказа се, че денсят в комбина - немецът застава полу-седнал пред вратата, а котката му се катери по гърба и скача оттам върху дръжката и отваря вратата.

И както спяха в зимната градина да не са на студа - брата вика после шут на двора - да видят хубаво ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
                  ... само дебелото псе за сега си трае
                  Хубав и слънчев ден ви пожелавам!
                  Абе, ти наглеждай отблизо торбата с прАжоли, луканки и мезета. От такива дет си траят, най-много се пати

Коментар

• Първоначално изпратено от silistra Разгледай мнение
                    Добро Утро на съфорумците!

Бат Маранди виж ей туканка
                    http://www.youtube.com/watch?v=VwDtqrRGmo8

Май има истина в казаното...
                    Ха, наздрасти!

Бе, хапват си - ма'ат яко - ама, като съм лафил с тях са ми вкарвали версията, че било грях само, ако свинското се яде под открито небе.

Но ако си вътре в помещение и Бог не ги виждал от небето - тогава не било грях

П.П. То и Германия май се понапълни с тях? Интегрирате ли ги?

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!

Още не съм купувала подаръци за Коледа. На подрастващите членове на родата смятам да се отчета с финикийски знаци, за мама и тати - все още не съм решила, сестра ми и зет в момента мислят от какво точно имат нужда.
                      Мислех, че по-едрата 1/3-та от домочадието ще се задоволи с с вниманието е чувствата, които му засвидетелствам и няма да дири друг подарък, ама нещо ми се одумва за нов Навигатор ... само дебелото псе за сега си трае
                      Хубав и слънчев ден ви пожелавам!
                      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                      Мечо

Коментар

Въпросът за коледните подаръци съм го решил тази година.
                        Тази година никакви подаръци, само на майка ми исках да купя един малък електроуред, защото си мислех че и трябва, ама тя каза, че ако искам да и купя нещо което ще и хареса да и купя грейфрути
                        Никога не би ми хрумнал такъв коледно-новогодишен подарък.

Коментар

• Добро Утро на съфорумците!

Прасето ни е спасило от потурчване
                          Бат Маранди виж ей туканка
                          http://www.youtube.com/watch?v=VwDtqrRGmo8

Май има истина в казаното...

Коментар

• Първоначално изпратено от annbet Разгледай мнение
                            ... приемам като атестат за много доброто си представяне тук...
                            Медалите свършиха ....мини друг път!

Абе вие сън ли не спите да ги мислите разни безсмилени неща бре
                            Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                              Дубрутру,както казват в Тутракан
                              Гледам подаръци раздавате
                              Рано е още бре,сопрете се
                              Аз тъкмо преглеждам набързо печата и се хиля яко - много култови статии барнали от типа:

-------------------------------------------------

24 часа

Прасето ни е спасило от потурчване

Когато на Коледа седнем на трапезата, нека отдадем дължимата почит на юначното българско прасе, изяждайки го.

То ни спаси от потурчване. Мястото му в пантеона на българската бойна слава е наред до герои, като се почне от хан Тервел и се стигне до войската на цар Иван Шишмана, които са попречили на исляма да завладее Европа. Също като тях и нашето прасе е правило бой, "мила моя майно льо, за българско име" срещу козела - най-свирепия джихадист измежду домашните животни.

Но за да разберем достойнствата на прасето и да му признаем заслугите към род и родина, трябва първо да си обясним защо ни е гнус от него.
                              ---------------------------------------------------------------------------

П.П. И отдолу един зевзек написал коментар - Пеевски не е ли депутат от ДПС?

Коментар

• ...отрицателното мнение към моята непретенциозна особа, именно от участници с необосновано високо мнение за свои компетенции и именно в тоя форум - приемам като атестат за много доброто си представяне тук...

... и всичко това, при положение, че не водя диалози с никого...

Да ходим да празнуваме: стига сме се кьорили в мониторите! Здрави и щастливи!

Коментар

Working...
                                X