IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
    ...

Такива съм ги виждал в работата си, в БАН - изглеждат жалки.

...
    Чакай,чаааааккаааааааайййй малко.
    Подвеждаща информация - "изглеждат" или "са"
    Аз твърдя,че "са" .....от личен опит
    Last edited by katilarium; 14.12.2013, 12:07.
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• ЗдрОвОйтО

Аз....такова ....за думата щяф да пиша тогава,на момента,ама ме е Фанал заплеса и забравих ....инак думата е "обрисувам" ....ма то не е чак толкоз важно,щото си има по-убава поговорка - "Отваряй си зъркелите(за да разбереш),инак 'ората ще ти ги отворят(докат разбереш и ще останеш гладен )"
      Нъл тъй
      Last edited by katilarium; 14.12.2013, 12:09.
      Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Успешен ден на всички.

От доста време, "Политика " не става за четене.(((

Коментар

• Добро утро tnm
          Добро утро Extra Range

На мен пък ми е фсе едно. Може да се каже и се едно. Но и Манков е прав. Разбирам го. Това му е хубавото на субективизма, че всичко разбирам лесно. От движение дет се вика.
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Голяма закостенялост с езика. Ей ся гледам Томба Ла Бомба. Човекът си каза : "Ай лайк тутто!"
            Толкова много смисъл само в 3 думи

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
              Добро утро и от мен!

Наивник, кой е тоя велик мислител!?

С това "оспешен" направо си просиш Вманков!?
              Джей
              Оспешен, е нещо като Олучен с многу лук
              Оспешен= забързан= спорен= много работа=много емоции=много енергия=много пари
              Last edited by Наивник; 14.12.2013, 12:56.

Коментар

• Добро утро и от мен!

Наивник, кой е тоя велик мислител!?

С това "оспешен" направо си просиш ВМанков!

П.П. Иначе фанах смисъла. Подобно и на теб, и на всички!
                Last edited by kev; 14.12.2013, 08:01.

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                  Добро утро, тайфата!

Мамун, манииии... алармата на часовника също пропусна да я отчете тази работна събота

П.П.Чакай и аз да се включа - оспах се
                  Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                  Мечо

Коментар

• Добрутро! Както каза един човек, който вече не пише тук..... От петък 13-ти, по-гадно е само - работна събота 14-ти
                    Оспешен ден ви желая!

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                      Да Ви призная темата бес Бат Миранди не е интересна, а и оноя двама трима във форекса го обидиха и той се покри....Миранди данети пука готин си и за мен си в час от повечето ни тука по доста въпроси, също така внасяш едно лежерно спокоствие!
                      Не се сърдя на никого, братле!

П.П. Навремето като денсех футбол беше същото - прибирах се целия оритан до колената и целият син в къщи всеки ден.

Момчетата се опитваха да ме спрат, понеже съм убийствен в атака. Не съм се разсърдил на никого.

Ся съм с тромбофлебити и дълбока венозна тромбоза от шутовете тогава още на 33 години, но не се сърдя на никого. Смятай колко съм бил ритан за 7-8 години, аз нямам даже 1 жълт картон за 7-8 години - демек съм корект винаги

Вършили са си работата момчетата тогава - да ме спрат и това е, а ония тъпаци даже нямаше пари за кори тогава за 3 възрастови грипи, които минах.Колко може да струват едни кори да'е .... Нещата от живота

Усмихвай се - Животът е Огледало! ( ъъ ..смигам )
                      Last edited by marandi; 14.12.2013, 00:36.

Коментар

• Лека!

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение

Да изгубя равновесието си, оставяйки се на гнева, вменен ми от чужди словесни провокации. Това казах.
                          И последно - който много си пази равновесието, може да не е добре в равновесието - си мисля.

Аз не си го пазя, а даже го подлагам на изпитание - кеф.
                          А?

Но - лека ти суха и равновесна нощ, Вал.

Коментар

• Да, лека ти нощ, Вал. Гледай да не е мокра

Мойта ще е такава, кът си рекла
                            Но съм свикнал, де.

Лека нощ и всекиму.

Коментар

• Да изгубя равновесието си, оставяйки се на гнева, вменен ми от чужди словесни провокации. Това казах.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                                Искаш да кажеш, че търсиш бутона, след който да ти тегля една..?
                                Чей са, тея интимни предложения не съм свикнал да опсъждам принародно (за Вал - публично).

Коментар

Working...
                                X