IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
    Добро утро, Мечо!
    Добро утро, тайфата!

Изминалата сряда пропуснах да я мразя, щот ходих да се развявам из Голямото село.
    Сега събирам сили за другата седмица и трупам лошо настроение.
    Недей да одиш у големото село. Стой си у столицата на Балканя !!!
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Изминалата сряда пропуснах да я мразя, щот ходих да се развявам из Голямото село.
      Сега събирам сили за другата седмица и трупам лошо настроение.
      Last edited by tnm; 16.01.2014, 12:47.
      Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
      Мечо

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕН

Коментар

• Добро утро tnm
          Добро утро на почти всички

Лопатите не са лопати. Те това е симетрия...
          Баба ме научи на много неща.
          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
            Само аз си бях купила билет, а имаха и записи за Национално Радио и нямаше как да отложат концерта. Доста странно усещане. Е, цъфнаха, по- късно,и разни техни познати както и част от персонала на х-л "Черно море"- в една от залите му беше събитието.

Де-де-е-е!!!

Пък аз с мойто извратено въобръжение си имейджнах на тъгъдък, как парламенто пуснал тикети, та да му рипнат популярностиите. И нашто Валче, изтипосано кат от обложка на Qwelle - се курдисало в терасата на залата.
            И кьори поредния концерт алон.

Що бе?
            Беки пуснат билети, и мойта особа ще довтаса.
            Парлама си е отсекъде!
            С привкус на доста странно усещане.

Не ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
              -------------------
              ........................

П.П. Извод - 120% от тях ще шпрехат, че Русото не е Българин, щото си нямат на идея какво значи в тълковния речник думата "бачкане", понеже цял живот са си мислили, че бачкат

Тука е заровено кучето..........

Само дето не е така!
              Българете си вярват, че работят. Никой не ще да приеме, че само бачка.
              /Лани, при 240 интервюирани от мен кандидати, само двама знаеха разликата между бачкане и работа./

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                - Нема се косиш!
                Кой разбрал - разбрал.

Как беше в оня виц?
                ....Ти караш - аз карам! Кой можел - спрел.

.......................
                Аз пърсънъл отдавна съм приел, че използваш тези сложни форми на обръщение, само като израз на уважение къмто популацията в тези гео-ширини и дълбини.
                Нежели какви титанични мъки влага, та да си направи жувота мизерен.

....................
                Нашта маса, ще каже на вашта - от здраве да се не културишеш!
                За съжаление на над 60% от форумО - животЯт им ще премине в темата Политика. 95% от тях ще пукнат като кучета - гладни, бедни и самотни - демек каузата на живата им ще излезе пълен крах - Поликата.

За 30% форум ще мине като хейтъри, плюещи от сутрин до вечер.
                -------------------

15% ще се изнесат немедлено от БГ-стан и числото стана над 100%.
                -------------------

Ся връщаме рецепта наопаки - 90% от тия в Политика до 5 години ще закъсат здравословно и шъ ги светнат си извадят ТЕЛК, щот' са тарикати.

90% от хейтърите, дет' възхваляват БГ-то - шъ съ качат с еднопосочен билет за иноземна страна и нивгиж да не се връщат.

От 15% изнесени навън - едва 10% ще се върнат, щот' дядо му е бил партизанин невгиж и го чака бляскава кариера кат' министър при селтиците.
                -------------------

П.П. Извод - 120% от тях ще шпрехат, че Русото не е Българин, щото си нямат на идея какво значи в тълковния речник думата "бачкане", понеже цял живот са си мислили, че бачкат
                Last edited by marandi; 16.01.2014, 06:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  Ай, пак с предразсъдиците от Соц-а ...
                  ...............................
                  П.П. Нощем най-бързо бачкам, че ми е тихо - пиша ви нещата и ама са няколко проекта, дет' тряя изпраскам до лятото.
                  .......................................
                  Таргет цял свят - с БГ сволач хич няма се цапам - първо си я приберете в затворите и тогава ме питай защо шпрехам на "вие" - па, те си имат Имунитет даже по родните ширини.
                  .............................

Ха, наздраве!

- Нема се косиш!
                  Кой разбрал - разбрал.

Как беше в оня виц?
                  ....Ти караш - аз карам! Кой можел - спрел.

.......................
                  Аз пърсънъл отдавна съм приел, че използваш тези сложни форми на обръщение, само като израз на уважение къмто популацията в тези гео-ширини и дълбини.
                  Нежели какви титанични мъки влага, та да си направи жувота мизерен.

....................
                  Нашта маса, ще каже на вашта - от здраве да се не културишеш!

Коментар

• Щом гласувате по избори и избирате престъпници - това се води съучастие в престъпление.

100 пъти казах, че не гласувам от 15 години - демек не искам да учатвам в престъпление.

Затова сте ми "Вие" ....

П.П. Сега ми избой някой 2/3 от Парламента ви, които не са за затвор/разстрел? От последните 15 години фримерну?

Ма, в БГ-стан са двиЗди ... - извод на селтиците в БГ - Маранди-то е кофти. Скоро не мисля и да гласувам в обозримо бъдеще 40-50 години
                    Last edited by marandi; 16.01.2014, 05:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнение
                      Маранди-и-и,
                      Кикиморо денонощна!

Коя читава буля ще да те земе при такава организация на времето?
                      По-точно - при липцата на каквато и да е подробна?

.................
                      Ма, ка смогна за има-няма година - ино къмто ино да ми изпунтираш дневния, седмичния, месечния, абе накратко казано, дългогодишният ми "творчески" режим?

Недоумявам!!!
                      Ай, пак с предразсъдиците от Соц-а ...

Русото дава ли наклон на фуя на някого дали да бачка, кога да бачка, какво да бачка и т.н. ...?

После правим "следствено-причинна" връзка с Извод - с термин читава буля? ( подтекст - Русото е кофти ).

П.П. Нощем най-бързо бачкам, че ми е тихо - пиша ви нещата и ама са няколко проекта, дет' тряя изпраскам до лятото.

Бавно става - понякога съм в мензис, понякога в мено-пауза, понякога просто ме мързи.

Таргет цял свят - с БГ сволач хич няма се цапам - първо си я приберете в затворите и тогава ме питай защо шпрехам на "вие" - па, те си имат Имунитет даже по родните ширини.

А, какво да шпрехам като с престъпници не работя? Мога и да работя, ама да се знае, че чиляк Х е криминал и толкоз. Няма проблем тогава - нищо, че имал имунитет нявгиж. Нещо много сте обърнали пирамидата ми се струва като Общество. Ма, т'ва не е мой фрублем.

Ха, наздраве!
                      Last edited by marandi; 16.01.2014, 05:31.

Коментар

• Маранди-и-и,
                        Кикиморо денонощна!

Коя читава буля ще да те земе при такава организация на времето?
                        По-точно - при липцата на каквато и да е подробна?

.................
                        Ма, ка смогна за има-няма година - ино къмто ино да ми изпунтираш дневния, седмичния, месечния, абе накратко казано, дългогодишният ми "творчески" режим?

Недоумявам!!!

Коментар

• Т'ва поколение го пишете бегало ( 30+ )

Също пишете бегало и следващото, щот' отгледаха чалгата и безраboтни да раждат безработни, а неграмотни - неграмотни.

Значи отписваме и следващото поколение и по-следващото. После съпортивителните ви сили ще са на минус и изчезвате като нация. Другите народи ще ви изядат за тия следващи 50 години, щот' те не спят, а бачкат.

------------------------------------------------

П.П. Докато търпите чалгари кат' Мечока ( философ ), дет' знае само: Омайна лунна нощ е, аз искам още, още ......

.... т'ва е положението. Философ и чалга - т'ва трябва влезе в енциклопедиите кат' оксиморон да'е ...

Ма, БГ-станците сте тъпи и Господ като реши да затрие някого, първо му вземал акъла. Другото го свършва Природата.

П.П.П. Гледам, че разни кавали взеха си приписват заслуги от анализите, които ви бях правил, че ще ставате все по-бедни, все по-болни и все по-тъпи.

Вместо да вадят тия "корифеи" ( медийни ) - да бяха прочели мерките, които ви бях дал как се спира низходяща демографска спирала, която "сглобка" от няколко топ-социални системи извадена и е писана още преди 2-3 години - демек нямате време.

Още "откриваме" по медиите, че водата е мокра, а небето е синьо - демек изчезвате.

Ми, браус - той Мечока ся чак открил Декарт, ама да се сети да го ползва нявгиж - едва ли? Просто го "открил" как било преди преди 500 години.

Ха, наздраве!
                          ------------------------------------------------

Та, от Русото повече нищо не чакайте - като схема върви така - грабваме безплатните анализи дет' съм ви правил, после ги превъртаме през "офшорка" да може нацепим данъкоплатците и да е някоя реномирана ( западна ), че там хонорар най-голем и после да си делнем кинтите.

Дотук нямам забележки кой ще си припише "медала".

Имам забележки ко ста'а с мерките дет' съм ви дал вече тече 3-то Правителство/Парламент и се задава 4-то. Те анализите и констатациите бяха още преди това писани.

А, вие нямате време ... - та, щом сте тъпи и някой ви го написал наготово - па вие 4-5 години търсите "схемичка" да го превъртим първо, ама не и да се действа - ха, ся се спасявайте.

С кадри като Винеров, дет' ще строи кораби. Ами, добре ...
                          Last edited by marandi; 16.01.2014, 05:20.

Коментар

• Те умните 'орица са го написали и изпяли отдавна у БГ-стан, ма кой ли ги е чул да'е ..:

-------------------------------------------------

Щурците - Стълбата

http://vbox7.com/play:7738dfe5
                            -------------------------------------------------

Текст:

Стълбата

Безкрайна стълба от съдби и хора
                            по нея всеки тича без умора /тичат/
                            Затичваш се и ти по стъпалата
                            за да се включиш във играта /тичай/

Припев: Височина започваш да набираш ти
                            отваряш до сега заключени врати
                            догонваш, спъваш този с крак
                            изместваш онзи с лакти и с уста

Мениш приятелите като дрехи
                            сядаш и мериш своите успехи /браво/
                            все още тичаш като луд нагоре
                            забравил хора, време и умора

Припев: Височина все още гониш лудо ти
                            отвори толкова заключени врати
                            догони, спъна този с крак
                            измести онзи с лакти и с уста

Дълъг път... ама някак ти тежат
                            дълъг път... спомените ти тежат

Нека спомените спят
                            аз вървя по този път
                            напред, напред, напред, напред...

Припев: Височина все още гониш лудо ти
                            отваряш толкова заключени врати
                            догонваш спъваш някой с крак
                            прегазваш друг и продължаваш пак

Мениш приятелите като дрехи
                            сядаш и мериш твоите успехи
                            по този бяг намираш пак утеха ти
                            И още тичаш като луд нагоре
                            забравил време и умора
                            да бъдеш пръв че пак си втори ти

Дълъг път... ама някак ти тежат
                            дълъг път... спомените ти тежат

Нека спомените спят
                            аз вървя по този път

Дълъг път, дълъг път...

Аз вървя по този път

Коментар

• Ърмм ...

ние с Ламята често се питаме, а бе знаеш ли кой ден е днес от седмицата или коя дата? Че ходя да проверявам на комп-а да'е ....
                              -------------------------------------------

Чилячеството в момента са го метнали в най-големата измама - робовладелците да ви разделят календарната година на 365, после на месеци, после на седмици, да ви казват кога се бачкало и кога не се бачкало. Кога било фразник, кога делник. Кога требело да се яде, кога да се спи и т.н.

Цялото ви общество е изтъкано от рамки и ограничения.

Затова Мечокът ми е 'ноу смешен с неговата хабсолютнъ свубудъ - па ходи да бачка и да спазва раб. време.

Няма лошо и респект към тия 'орица, ама той ли ще ми дрънка за хапсолтна свубудъ кат' аз днес цял ден си мислех, че е четвъртък, докат' не се чух с баМката и момето там поправи, че било сряда да'е ...
                              ------------------------------------------

Ноу съм зле с тия дни, ха ся дано да дават Гришо на тениса, че от 3 дена си гледам Аустрелия Оупън да'ева.
                              ------------------------------------------

Иначе ми е интересно, след 100-на години като почнете да колонизирате и останалите планети, ама ще пътувате до тях 2 години фримерну?

На кой му пука кой ден било и колко е часа да'ева .... - като ти се яде - ядеш, като си спи - спиш, кат' си кърка -къркаш, като ти се кекси - кекси.

Тук на село ( Земята ) все некви вечни драми от типа:

- ма, днес правим 6 месеца, 2 часа и 4 мин. откакто се запознахме/целунахме и моя мухльо забравил?
                              - ма, днес на балдъзита на унуката на фитка майна унуката имал имен ден - що не го фоздрави;
                              - ма, днес в 15:30ч било кръщенето на не знам си коя светия и дай ся и него да огреем.

'орицата сте 'ноу фрости и сами се психясвате - ма, колкот' повече бързате - толкоз повече ще го духате. И сами си го прайкате всичко - барабар с пълните психиатрии да'е ...

П.П. Преди 3-4 години на поредното минаване през Софето, се загледах и викам на поредните "софиянци" - ма, викам тук при вас и кучетата ( уличните ) са откачени, бря?

Те, не ме разбраха ко шпрехам. Помислиха ме мен за откачен, па аз сефте се загледах в откачени псета.

Висим да чакаме превоз от точка А, до точка Бъ и стоим един до друг да си лафим и чувам някакво Тъгъ-дък, тъгъ-дък .... което ни наближава. Имам рефлекси и се дръпвам в последния момент, когато някъв пес 80 кила мина точно между нас, ако ме беше охакал щеше да ми отнесе крака.

И викам - тоя май го стяга корделата, щот' пцето бяга по тротоара между хората. След 2 мин. се чува същото препускане, ама от другата страна и същия номер - дръпни се да мине.

То фросто така си тича за здраве и тогава ги питах - бе, вие добре ли сте, щот' гледам, че тук и кучетата ви побъркани да'е ...

Ха, наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от katilarium Разгледай мнение
                                Бе тук всички ли мразите срядата бре
                                Стачкувате като я игнорирате ли особенно Тнм .... или пак е на автоДруса
                                Май е заразна - срядата

Коментар

Working...
                                X