IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето на модерния свят

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аз мое ли за провокатор и интригант да кандидатствам
    Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Ми обяви поне начална цена, де!
      Не мое. Първо требе да излъжеш детектора на лъжата !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Търсиме ПРЕДАТЕЛ !!!
        Ми обяви поне начална цена, де!
        Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
        Мечо

Коментар

• Добро Ютро на компанията, мисля да отбележа днешният празник с един виц, малко стар, но забавно-поучителен:

Свещеник предложил на монахиня да я откара до манастира. В един момент, тя скръстила крака, така че единият й крак се оголил. Отецът едва не катастрофирал. След като овладял колата, той леко прокарал ръката си по крака й.
          - Отче, припомнете си Псалм 129 - казала монахинята.
          Свещеникът отдръпнал ръката си. Но малко по-късно, докато сменял скорости, той отново поставил ръката си върху крака й.
          - Отче, припомнете си Псалм 129 - казала монахинята отново.
          - Прости плътската ми слабост, сестро" - извинил се отецът.
          След като пристигнали в манастира, монахинята се прибрала. Свещеникът бързо изтичал в църквата за да погледне Псалм 129. Същият гласял: "Давай напред и търси, нагоре ще откриеш благоденствие."
          Бизнес поука: Ако не сте добре информирани в професията си, рискувате да пропуснете чудесни възможности.
          Poli Човек е дълго изречение, написано с много любов и вдъхновение, ала пълно с правописни грешки

Коментар

Качества имам всякакви ... ама не ми се кандидатства /щото ме мързи/. Пък и не ми харесва структурата нещо - воеводи, байрактари ...
            Търсиме ПРЕДАТЕЛ !!!
            tnm

Коментар

Виш ся. В нашата партия язе сом войводата. Рина носи байрякот. Ко мислиш да кандидатстваш за вакантната бройка требе да имаш необходимите КАЧЕСТВА !!!
              Качества имам всякакви ... ама не ми се кандидатства /щото ме мързи/. Пък и не ми харесва структурата нещо - войводи, байрактари ...
              Last edited by tnm; 04.10.2013, 09:39.
              Мечо

Коментар

• Милом-е, честито! Хубав юбилеен пост, евала!
                Luboil-e, ти си на ред!

На всички останали, приятен и интересен ден!

Коментар

Аааа ... и ичкия не ми се пие тази сутрин.
                  Виш ся. В нашата партия язе сом войводата. Рина носи байрякот. Ко мислиш да кандидатстваш за вакантната бройка требе да имаш необходимите КАЧЕСТВА !!!
                  tnm

Коментар

И аз съм тъй като минавам покрай щандовете с ИЧКИИ.
                    Аааа ... и ичкия не ми се пие тази сутрин.
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Добрутро ви!!! Аз съм дежурен по невалиден. Спрял съм Мечо между две сладкишници. Ко знаеш кви убави неща има, ама кат не ми се яде сладко....
                      И аз съм тъй като минавам покрай щандовете с ИЧКИИ.
                      tnm

Коментар

• Дюбрутру
                        Световен ден на усмивката – усмихнете се

По традиция Световният ден на усмивката се отбелязва всеки първи петък на октомври - през 2013 година датата е 5-ти октомври, тоест днес.

Основател на Световния ден на усмивката, както и автор на популярното усмихнато жълто личице, е американският график Харви Бел, създал символа като част от рекламна кампания през 1963 година. Днес усмихнатото лице е един от популярните емотикони не само в Интернет, но и навсякъде в нашия живот.

http://milom.blog.bg/

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                          Добро утро, тайфата!

Снощи бях на кръчма и сега и на мен не ми се яде сладко. По-скоро ми се пие нещо като ябълков или портокалов сок.

Успешен петък на младежите и девойките!
                          Мечо

Коментар

• Добрутро ви!!! Аз съм дежурен по невалиден. Спрял съм Мечо между две сладкишници. Ко знаеш кви убави неща има, ама кат не ми се яде сладко....

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- УСПЕШЕН ДЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕН

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение
                                kanal 1
                                честито

Коментар

Working...
                                X