If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
ами беше споделил че бфб и бреф са ти доходоносните алтернативи за депозит, ама тая година.......
само да добавя, че силно надценяваш портфейла ми!
п.п. имам и от двете!!!
Наздраве с червено вино и ребърца!
Аааа, това било. Еми да, тази година явно съм сключил договор за 0% лихва, но предвид отрицателните такива по цяла европа, пак съм напред . Шегувам се разбира се, за мен тези компании са много дългосрочни, така че ще го преглътна. Иначе тази година ще компенсирам с ренти от земи, с които се сдобих преди няколко месеца. По този повод искам да благодаря на Форти, защото сделката стане твърде бързо и се консултирах с него на лични, тъй като не познавам хора, занимаващи се професионално с това.
Много добре те разбрах . На практика като не си теглиш печалбите, дивидентите и т.н. се превръщаш в донор - факт. За мен обаче думата донор не е обидна, а напротив - радвам се, че съм такъв. Аз освен, че не тегля печалби и дивиденти и довнасям всеки месец свеж кеш
Според мен ти не си ме разбрал - аз имах предвид донор на средства, което няма нищо общо с печалбите или загубите. Ето бате Тони има сериозни печалби и доколкото знам и той довнася. Значи и той е донор, без значение колко е напред...
ей въртя - сука, пак ме вкара в разговора
хайде Наздраве, тогава !!!
Много добре те разбрах . На практика като не си теглиш печалбите, дивидентите и т.н. се превръщаш в донор - факт. За мен обаче думата донор не е обидна, а напротив - радвам се, че съм такъв. Аз освен, че не тегля печалби и дивиденти и довнасям всеки месец свеж кеш
Според мен ти не си ме разбрал - аз имах предвид донор на средства, което няма нищо общо с печалбите или загубите. Ето бате Тони има сериозни печалби и доколкото знам и той довнася. Значи и той е донор, без значение колко е напред...
Знаех си, че няма да ме разбереш!
Не съм донор, спонсор и т. н.
Откакто съм започнал да търгувам на БФБ не съм теглил пари. Печалбата и дивидентите си остават в платформата.
Ясно, значи и ти си донорче като мен .
Хулят ни, че сме пиянки и тем подобни, ама май сме от малкото, които допринасяме с левчета за благото на борсата ни . Другите само дърпат или просто губят - абе един вид "храни куче да те лае" .
Наздраве!
Знаех си, че няма да ме разбереш!
Не съм донор, спонсор и т. н.
Откакто съм започнал да търгувам на БФБ не съм теглил пари. Печалбата и дивидентите си остават в платформата.
Ясно, значи и ти си донорче като мен .
Хулят ни, че сме пиянки и тем подобни, ама май сме от малкото, които допринасяме с левчета за благото на борсата ни . Другите само дърпат или просто губят - абе един вид "храни куче да те лае" .
Коментар