Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеПия си вино и хич не ми дреме!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКво ще правим с тез 16млрд . кой ,ще ги връща
наздраве!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДобре сме и пием вино
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКак сме да пием по една ракия
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКакво ще стане, ако след 2 ракии бумна 2 чаши вино
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениетака е аз мисля че реалния имот е доста труден за управление, за това мълча и си плащам таксите на адсиц, е колко мълча вие ме знаете .
Ама документи, адвокати, данъци, затраховки, пък търси наемател, пък той несериозен, пък избягал с неразплатени задължения, пък някой друг влязъл и ти ползва имота, щото е далечче и не можеш да го наглеждаш......Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеВ моят случай много случайно. Обадиха ми се далечни роднини, че искат да си продадат земите, които са в съседство с тези на майка ми. Питах какви пари искат - 500 лв./ декар, питах как вървят рентите - 40 лв./ декар. Предвид, че на БФБ нещо се бяха закучили нещата, реших, че нямам по-добра алтернатива. А Форти помогна, че имах доста съмнения относно това да не ме измамят нещо, че това със собствеността на земите е много по-сложно, отколкото си мислех.
Ама документи, адвокати, данъци, затраховки, пък търси наемател, пък той несериозен, пък избягал с неразплатени задължения, пък някой друг влязъл и ти ползва имота, щото е далечче и не можеш да го наглеждаш......
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение+1 на него винаги може да разчиташ!
абе как ги взимате тия земи ве?
П.П. Като бонус, че аз поех абсолютно всички бюрократски спънки и арендатора, и роднините ми се съгласиха аз да взема рентата за последната земеделска год. Та по време на пролетната ваканция, ще отида да я взема и да подпиша нови договори на мое име.Last edited by 15%; 17.02.2015, 21:24.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАааа, това било. Еми да, тази година явно съм сключил договор за 0% лихва, но предвид отрицателните такива по цяла европа, пак съм напред . Шегувам се разбира се, за мен тези компании са много дългосрочни, така че ще го преглътна. Иначе ще компенсирам с ренти от земи, с които се сдобих преди няколко месеца. По този повод искам да благодаря на Форти, защото сделката стане твърде бързо и се консултирах с него на лични, тъй като не познавам хора, занимаващи се професионално с това.
абе как ги взимате тия земи ве?
Коментар
Коментар