Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Пътека се прави камък по камък!
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеТонка, с добро хортувам за теб бре . А и какво се дърпащ като ощипана ученичка от разговора ?
Гледах днес коментарите при БСО и видях твой отговор към мен "как си майка". Какво си имал предвид?
Наздраве!
само да добавя, че силно надценяваш портфейла ми!
п.п. имам и от двете!!!
Наздраве с червено вино и ребърца!Last edited by tony1975; 17.02.2015, 21:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей въртя - сука, пак ме вкара в разговора
хайде Наздраве, тогава !!!
Гледах днес коментарите при БСО и видях твой отговор към мен "как си майка". Какво си имал предвид?
Наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеей въртя - сука, пак ме вкара в разговора
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМного добре те разбрах . На практика като не си теглиш печалбите, дивидентите и т.н. се превръщаш в донор - факт. За мен обаче думата донор не е обидна, а напротив - радвам се, че съм такъв. Аз освен, че не тегля печалби и дивиденти и довнасям всеки месец свеж кеш
Според мен ти не си ме разбрал - аз имах предвид донор на средства, което няма нищо общо с печалбите или загубите. Ето бате Тони има сериозни печалби и доколкото знам и той довнася. Значи и той е донор, без значение колко е напред...
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМного добре те разбрах . На практика като не си теглиш печалбите, дивидентите и т.н. се превръщаш в донор - факт. За мен обаче думата донор не е обидна, а напротив - радвам се, че съм такъв. Аз освен, че не тегля печалби и дивиденти и довнасям всеки месец свеж кеш
Според мен ти не си ме разбрал - аз имах предвид донор на средства, което няма нищо общо с печалбите или загубите. Ето бате Тони има сериозни печалби и доколкото знам и той довнася. Значи и той е донор, без значение колко е напред...
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеЗнаех си, че няма да ме разбереш!
Не съм донор, спонсор и т. н.
Откакто съм започнал да търгувам на БФБ не съм теглил пари. Печалбата и дивидентите си остават в платформата.
Според мен ти не си ме разбрал - аз имах предвид донор на средства, което няма нищо общо с печалбите или загубите. Ето бате Тони има сериозни печалби и доколкото знам и той довнася. Значи и той е донор, без значение колко е напред...Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЯсно, значи и ти си донорче като мен .
Хулят ни, че сме пиянки и тем подобни, ама май сме от малкото, които допринасяме с левчета за благото на борсата ни . Другите само дърпат или просто губят - абе един вид "храни куче да те лае" .
Наздраве!
Не съм донор, спонсор и т. н.
Откакто съм започнал да търгувам на БФБ не съм теглил пари. Печалбата и дивидентите си остават в платформата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНула.
Хулят ни, че сме пиянки и тем подобни, ама май сме от малкото, които допринасяме с левчета за благото на борсата ни . Другите само дърпат или просто губят - абе един вид "храни куче да те лае" .
Наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСофикс, на теб колко % от общите приходите ти идват от БФБ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗащо така тази тема върви толкова постно? Само едно наздраве и това е. А иначе е най-разговорливата, с най- безпристрастните участници.
Наздраве и от мен! За 100-тен път - уиски със студен чай праскова
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВърви постно защото пиянките се криятПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЗащо така тази тема върви толкова постно? Само едно наздраве и това е. А иначе е най-разговорливата, с най- безпристрастните участници.
Наздраве и от мен! За 100-тен път - уиски със студен чай праскова
Коментар
Коментар