IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
    ами беше споделил че бфб и бреф са ти доходоносните алтернативи за депозит, ама тая година.......
    само да добавя, че силно надценяваш портфейла ми!

п.п. имам и от двете!!!
    Наздраве с червено вино и ребърца!
    Аааа, това било. Еми да, тази година явно съм сключил договор за 0% лихва, но предвид отрицателните такива по цяла европа, пак съм напред . Шегувам се разбира се, за мен тези компании са много дългосрочни, така че ще го преглътна. Иначе тази година ще компенсирам с ренти от земи, с които се сдобих преди няколко месеца. По този повод искам да благодаря на Форти, защото сделката стане твърде бързо и се консултирах с него на лични, тъй като не познавам хора, занимаващи се професионално с това.
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
      Тонка, с добро хортувам за теб бре . А и какво се дърпащ като ощипана ученичка от разговора ?

Гледах днес коментарите при БСО и видях твой отговор към мен "как си майка". Какво си имал предвид?

Наздраве!
      ами беше споделил че бфб и бреф са ти доходоносните алтернативи за депозит, ама тая година.......
      само да добавя, че силно надценяваш портфейла ми!

п.п. имам и от двете!!!
      Наздраве с червено вино и ребърца!
      Last edited by tony1975; 17.02.2015, 21:02.

Коментар

ей въртя - сука, пак ме вкара в разговора
        хайде Наздраве, тогава !!!
        Тонка, с добро хортувам за теб бре . А и какво се дърпащ като ощипана ученичка от разговора ?

Гледах днес коментарите при БСО и видях твой отговор към мен "как си майка". Какво си имал предвид?

Наздраве!

Коментар

Ама то така стават нещата

Коментар

Много добре те разбрах . На практика като не си теглиш печалбите, дивидентите и т.н. се превръщаш в донор - факт. За мен обаче думата донор не е обидна, а напротив - радвам се, че съм такъв. Аз освен, че не тегля печалби и дивиденти и довнасям всеки месец свеж кеш
            Според мен ти не си ме разбрал - аз имах предвид донор на средства, което няма нищо общо с печалбите или загубите. Ето бате Тони има сериозни печалби и доколкото знам и той довнася. Значи и той е донор, без значение колко е напред...

Коментар

Много добре те разбрах . На практика като не си теглиш печалбите, дивидентите и т.н. се превръщаш в донор - факт. За мен обаче думата донор не е обидна, а напротив - радвам се, че съм такъв. Аз освен, че не тегля печалби и дивиденти и довнасям всеки месец свеж кеш
              Според мен ти не си ме разбрал - аз имах предвид донор на средства, което няма нищо общо с печалбите или загубите. Ето бате Тони има сериозни печалби и доколкото знам и той довнася. Значи и той е донор, без значение колко е напред...
              Е сега вече се разбрахме

Наздраве!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                Знаех си, че няма да ме разбереш!
                Не съм донор, спонсор и т. н.

Откакто съм започнал да търгувам на БФБ не съм теглил пари. Печалбата и дивидентите си остават в платформата.

Коментар

Ясно, значи и ти си донорче като мен .
                  Хулят ни, че сме пиянки и тем подобни, ама май сме от малкото, които допринасяме с левчета за благото на борсата ни . Другите само дърпат или просто губят - абе един вид "храни куче да те лае" .

Наздраве!
                  Знаех си, че няма да ме разбереш!
                  Не съм донор, спонсор и т. н.

Откакто съм започнал да търгувам на БФБ не съм теглил пари. Печалбата и дивидентите си остават в платформата.

Коментар

Нула.
                    Ясно, значи и ти си донорче като мен .
                    Хулят ни, че сме пиянки и тем подобни, ама май сме от малкото, които допринасяме с левчета за благото на борсата ни . Другите само дърпат или просто губят - абе един вид "храни куче да те лае" .

Наздраве!

Коментар

Софикс, на теб колко % от общите приходите ти идват от БФБ?
                      Нула.

Коментар

• пия ракия.

Наздраве!

Коментар

Защо така тази тема върви толкова постно? Само едно наздраве и това е. А иначе е най-разговорливата, с най- безпристрастните участници.

Наздраве и от мен! За 100-тен път - уиски със студен чай праскова
                          е защо постно???....има и мезе наздраве и от мен

Коментар

Върви постно защото пиянките се крият
                            Софикс, на теб колко % от общите приходите ти идват от БФБ?

Коментар

Защо така тази тема върви толкова постно? Само едно наздраве и това е. А иначе е най-разговорливата, с най- безпристрастните участници.

Върви постно защото пиянките се крият

Коментар

• Защо така тази тема върви толкова постно? Само едно наздраве и това е. А иначе е най-разговорливата, с най- безпристрастните участници.

Коментар

Working...
                                X