Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМного сложни названия бе, Лорде!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеНаздраве на водка с ряпа, парчета риба тон и хумус с куркума!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЕ как може да прежалиш 100% от активите си и да спиш спокойно бе човек ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз това дето съм го сложил в платформата съм го прежалил.
Тази мисъл ми прави съня по-спокоен.
Наздраве!
И аз правя "обезценки", ама ако стигнат 20-30% и май бих затворил сергиятаLast edited by 15%; 04.02.2015, 20:42.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАз ако си бях останал само на БФБ-то бих имал повечко парички .
Но пусто все търся застраховки, та предпочитам да търпя леки загуби, отколкото да съм 100% зависим от нещо. Е, надявам се някой ден и печалби да имам навън, но явно е още далече този ден
Тази мисъл ми прави съня по-спокоен.
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеВсичко което имам е БГ акции и левове в платформата.
Но пусто все търся застраховки, та предпочитам да търпя леки загуби, отколкото да съм 100% зависим от нещо. Е, надявам се някой ден и печалби да имам навън, но явно е още далече този денПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСофикс, забелязал съм, че доста си пазиш личното пространство в което няма нищо лошо, но все пак се надявам да споделиш твоите активи /без недвижимите имоти/ как са структурирани. Имам предвид примирно: депозит - 30%, акции на БФБ - 50% и т.н.
Пия уиски със студен чай
П.П. Защо те питам? Еми защото аз излезнах навън, просто защото не искам да завися на 100% от която и да е държава, още по-малко от нашата. Всякакви крайни песимистични варианти ми се въртят в главата. Иначе на БФБ определено е най-лесно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеТъргувам само на БФБ.
Пия уиски със студен чай
П.П. Защо те питам? Еми защото аз излезнах навън, просто защото не искам да завися на 100% от която и да е държава, още по-малко от нашата. Всякакви крайни песимистични варианти ми се въртят в главата. Иначе на БФБ определено е най-лесно.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеДа пийнем, но не отговори ти на своя си въпрос - как се справяте на външните борси
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеДа си пийнем като хората!
На вино съм.
Наздраве!
Наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар