Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеФорти, с цялото ми уважение към теб, но и ти се отметна от твои си думи /говорим за СФТРД/
не помня точно преписката, но тогава май не обещах да продам по-евтино, само попитах колко искаш да купиш
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекато мен
ама реалноLast edited by 15%; 04.06.2014, 05:21.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКо? Не!
Реално тоя номер не го правя!Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениекато мен
ама реално
Реално тоя номер не го правя!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеаз мисля всичко да бумна в една сделка и квото стане
ама реално
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеДа, да, после ти да прибереш наградата.
Благодаря за предложението, но и на мен вече не ми се занимава. В края на краищата си е загуба на време.Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеAko желаеш, ще ти дам моя акаунт, нямам време
Пиши на лични...
Благодаря за предложението, но и на мен вече не ми се занимава. В края на краищата си е загуба на време.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеМене ми не даде даже да се регистрирам. Искаше ми се да пробвам късите.
Пиши на лични..Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе да ги.....прегърна Бенч-а - не ми даде! Вика обадете се на Бенчмарк защото не сте активен. - Неми се разправя. Тя далаверата е да зарибяват, не да дават кинти
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеназдраве!Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар