IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
    Ееее по кротко, да не се окаже, че пак не сме по темата
    Това нали го обсъждахме снощи
    Баш в темата сме си, а навиците допринасят да се изгради един по-дълбок профил на нашите персони
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Ееее по кротко, да не се окаже, че пак не сме по темата
      Не е препоръка... !!!
      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Почвам подготовката с бира

Коментар

• Пияниците да стягат редиците!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
            Не става само с мерак...
            това имах предвид
            Макар, че я земи пример от импето - изглежда и мерак трябва! Иначе кой ще завери ОСА на бинтаджийницата, както я нарича !???
            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              дайте да ги видим тези профили, да видя дали съм зад чертата на средностатистичния - с малко кинти но голям мерак
              Не става само с мерак...

Коментар

• дайте да ги видим тези профили, да видя дали съм зад чертата на средностатистичния - с малко кинти но голям мерак
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                  Гледам, че и друг колега го вълнува ВТН.....
                  И Цигарите и Газ-та ме интересуват (кат' няма алкохол )

От търгови, обаче, не се интересувам !!
                  Last edited by onakilev; 10.04.2014, 00:25.
                  Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                    Греъм намекна ,че може да минат на варианта нито печалба ,нито дивидент.......
                    Точно това намекнах, като се надявам, че няма да позволят цената да отиде много под 100 лева за дълго време.Колкото до дивидента - макс. 5 лева тая година.
                    Life won't wait for you.

Коментар

Заповядай, с Давидов те очакваме
                      А СмирноФ ще дойде ли...

Досега политиката на БТН бе ясна... руснаците искаха печалба и дивидент ...
                      Сега ще гледаме...
                      Греъм намекна ,че може да минат на варианта нито печалба ,нито дивидент...Но за цената съм спокоен....

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                        Не знам за дивидента, ама след 20 мин. съм у вас....че трябва да си допия някъде.
                        Заповядай, с Давидов те очакваме

Коментар

• Абе освен профила на инвеститУритИ трябва да ви интересува и анфаса им
                          Life won't wait for you.

Коментар

Монти, кажи нещо по-конкретно, моля. Очакваш ли дивидент? Защо са прехвърлили акциите на загадъчното частно лице /чрез фирми разбира се/? Кой, Кой, Кой... всъщност е той според теб
                            Ами КФН да ни е жива и здрава....
                            Все така да ни пази интересите...

Коментар

Монти, кажи нещо по-конкретно, моля. Очакваш ли дивидент? Защо са прехвърлили акциите на загадъчното частно лице /чрез фирми разбира се/? Кой, Кой, Кой... всъщност е той според теб
                              Не знам за дивидента, ама след 20 мин. съм у вас....че трябва да си допия някъде.
                              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
                                Василев си знае работата ....няма да продава еФтино и Миролио...също....купувал е над 100 лв....даже и да е ефтино ,после с 50 К ще качат цената...пак...
                                Това са баланси на големи търговски дружестнва и банки и не може да има загуба при бичи маркет....
                                Те не са ми спекулативна позиция ,за да бъркам из дупките на феновете на тим...а и да се притеснявам от всяко по голямо изсипване.... дали мажо не е решил да спре благинките...

Коментар

Working...
                                X