Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеMного вода има в дизела на тоя Софикс
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеСофикс от както е на дизел и спря и да пише тва замръзна ли не знам какво направиMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеИма, винаги
За мн. години
Коментар
-
Първоначално изпратено от pavel1970 Разгледай мнениеИскам да попитам ако някои има информация.
Има ли някакъв механизъм за търгуване на пакети акции извън борсата (по-малко такси + липса на влияния на цената)? Размяна на пакети? Предлагане? Търсене? ...
Май няма тема за това доколкото видях.
Комисионните са според стойността на сделката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеТо сега поне нафтата евтина ама друго е ГрозданкаНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеМи пий си дизела тогава !
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеНяма нужда.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеАко ти трябват пари кажи, ще ти дам некой лев !
Коментар
-
Първоначално изпратено от 8ball Разгледай мнениеТи ли беше с кючека при 2.50 лева за брой на 6C4?
Май си пропуснал турския танц с едни 50% назад.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеАко ти трябват пари кажи, ще ти дам некой лев !
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеДа, и аз съм доволен от това дето изтече от чучура и като качество, и като количество
Май си пропуснал турския танц с едни 50% назад.
Коментар
Коментар