Първоначално изпратено от 15%
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНаздраве Софикс аз съм на салата и ракияПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеакордеон свири, тъпан бие, спекулант пие
Коментар
-
Трудно ми е да разбера какъв е смисъла в тема за "Профил на инвеститорите на БФБ" последните ~20 съобщения да са алкохолни наздравици?
Може би профила на инвеститора се свежда до това: "пристрастен към алкохола индивид"
А относно:
При всеки ИП може да се сключи извънборсова сделка на каквато цена желаеш стига да сте се разбрали купувача и продавача.
Комисионните са според стойността на сделката.Първоначално изпратено от pavel1970 Разгледай мнение
Искам да попитам ако някои има информация.
Има ли някакъв механизъм за търгуване на пакети акции извън борсата (по-малко такси + липса на влияния на цената)? Размяна на пакети? Предлагане? Търсене? ...
Май няма тема за това доколкото видях.Мненията ми не са препоръки или съвети за търговия или каквото и да е друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЗначи не си изкарал достатъчно пари днес на БФБ, щом сам си бараш гегата
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеСофикс си лупка черно джони и си бара ''гегата''Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеКъде е Софикс да почерпи с малко газьол ?
Коментар
Коментар