Първоначално изпратено от tony1975
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеУ шопско е 4 градуса
Затова съм на червено винце и зелена салата. Ама няма да преклявам. В петък трябва да съм във форма че малката има рожден ден и като пратим децата да си лягат глей кво става....или се озовавам на наякой абитурентски бал или в стриптийз бар. Като вземе предвид че сега не е сезона на баловете.... Питайте 15% той ще потвърди.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеУ шопско е 4 градуса
P.S.: В ПипШоу се радвам на много коректно отношение, засега...Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
У шопско е 4 градуса
Затова съм на червено винце и зелена салата. Ама няма да преклявам. В петък трябва да съм във форма че малката има рожден ден и като пратим децата да си лягат глей кво става....или се озовавам на наякой абитурентски бал или в стриптийз бар. Като вземе предвид че сега не е сезона на баловете.... Питайте 15% той ще потвърди.Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениекакви жеги бе човек 10градуса в Пловдив!?
Много се сгрял
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеГрозданка? На тези жеги? Аз съм на агне с бира
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнениеГрозданка? На тези жеги? Аз съм на агне с бира
Наздраве
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНаздраве с една грозданка и зелена салата .
НаздравеMнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеСофиксчо, ша пийм ли днес ва ? Таковал съм ги и антибиотици, и ангина и доктори... ше бодна едно па да ства квот ще. То вече не се издържа.....
Абе, за вас кръчма няма ли??Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеКато не върви търговията поне питието да вървиНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
Коментар