IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
    A помниш ли кога те боля два дни главата и три ......
    Възможно ли е чичо ? наистина съм забравило. Би ли ми припомнил
    (пу пу, ама че съм се изложило, ако е така. уж гледам да не си губя спомените )
    Не е препоръка... !!!
    "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
      Узо!? Това не е дамско питие
      Не знам какво е, и ментичка имах но и нея я няма те и шитовете не са дамски но се ушиваме с тях. Бях прибрало за известно време от милост един вагабонтин, нищо чудно, да е правил "одит" на "склада". Нещо ми е криво на корема или на душата, вече не знам, та исках да сложа някоя по-силна билка в малко количество. В края на краищата знам къде крия и едно по-меко уиски
      Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
        Не поркаме още, не мога да открия къде съм си забутало узото
        A помниш ли кога те боля два дни главата и три ......

Коментар

Поздрав за всички пиянки с ХИМНА НА АЛКОХОЛИЦИТЕ
          да ти се връща подобаващо и с настроение

Коментар

• аз се мъча тука с няква ракия от сини сливи. Един приятел ми я даде да я пробвам

Коментар

Узо!? Това не е дамско питие

Коментар

precakanoto, какво поркаме?
                Не е препоръка... !!!

Коментар

• precakanoto, какво поркаме?

Коментар

• Първоначално изпратено от emos Разгледай мнение
                    Бах мааму,до сега не съм знаел,че без да съм купил нито една акация,изключваме ЕЛАРГА,съм станал голям инвеститор
                    Верно това е интересно, как наистина може да се стане голям, без съответните хартии, които биха могли да се ползват и за доказателство ако поне не за друго
                    Не е препоръка... !!!

Коментар

• Бах мааму,до сега не съм знаел,че без да съм купил нито една акация,изключваме ЕЛАРГА,съм станал голям инвеститор
                      За българина идеалното място за живот е държава с железни закони спазвани от всички но не и от него

Коментар

• Поздрав за всички пиянки с ХИМНА НА АЛКОХОЛИЦИТЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                          У шопско е 4 градуса
                          Затова съм на червено винце и зелена салата. Ама няма да преклявам. В петък трябва да съм във форма че малката има рожден ден и като пратим децата да си лягат глей кво става....или се озовавам на наякой абитурентски бал или в стриптийз бар. Като вземе предвид че сега не е сезона на баловете.... Питайте 15% той ще потвърди.
                          дано жена ти не чете форума,че ще трябва да те взимам да живееш у нас

Коментар

Значи ли че е в сила обратната релация, сиреч като се опразни чашката. ще има ъп на борсата !?
                            само проверката дадена от времето може да го докаже или пък не
                            днеска с Кирето голям спор му направихте...що мастило се проля

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                              като няма UP на борасата поне да има UP на чашката
                              Значи ли че е в сила обратната релация, сиреч като се опразни чашката. ще има ъп на борсата !?
                              Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Помпите ли?
                                като няма UP на борасата поне да има UP на чашката

Коментар

Working...
                                X