Първоначално изпратено от lobos
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеДа пием за Путин, който днес демонстрира неворятната военна мощ на Русия. Знам че това противоречи с аватара ми, но аз съм си такъв.... малко странен....и малко луд
Да пием и за арх. Петър Диков който днес ми издаде разрешени за строеж.....което означва че ще има работа, респективно парички за мен В такива моменти обичам да казвам - България в бетон, да го духат еколозите !!!!
Наздраве
Коментар
-
Да пием за Путин, който днес демонстрира неворятната военна мощ на Русия. Знам че това противоречи с аватара ми, но аз съм си такъв.... малко странен....и малко луд
Да пием и за арх. Петър Диков който днес ми издаде разрешени за строеж.....което означва че ще има работа, респективно парички за мен В такива моменти обичам да казвам - България в бетон, да го духат еколозите !!!!
НаздравеНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеaaaaaaaaaaaaaa, тая вечер сме на маса! Хайде наздраве - стига с тия инвестиции, ЕТФ-и и т.н.
Наздраве!
п.с. Иначе откакто Путин се уригна всичко ми е зеленко!
Наздраве, тази вечер сме на масаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПочваме Тонка!
Кажи между другото като търгуваш навън ползваш ли маржин, какъв, колко са ти комисионните при акции и ЕТФи, ИП, платформа....
Все пак да научим нещо докато къркаме
Наздраве!
п.с. Иначе откакто Путин се уригна всичко ми е зеленко!Last edited by tony1975; 08.05.2014, 20:50.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение7pm часа хайде да почваме!
Кажи между другото като търгуваш навън ползваш ли маржин, какъв, колко са ти комисионните при акции и ЕТФи, ИП, платформа....
Все пак да научим нещо докато къркамеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениевреме ли е
Наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар