If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Виж кво аз съм взел решение - 10 годишно безусловно, безмандатно управление на Симеон Дянков и тогва че се упраим.... ама нема кой да му го даде...Аз съм много ляв...политически... ама сега нема как да стане...затова крайно дясно докато човечеството не го осъзнае. Подчертавам
ЧОВЕЧЕСТОТО !!!
Наздраве!
Дянков е пионка а тез са наи големите комуняги ама хайде да не правим тук тема за политика въпрос на виждане но наздраве
Герб паднаха от алчност
Геца мани тоз Гроб от аватара не може си толкова заблуден човек
Виж кво аз съм взел решение - 10 годишно безусловно, безмандатно управление на Симеон Дянков и тогва че се упраим.... ама нема кой да му го даде...Аз съм много ляв...политически... ама сега нема как да стане...затова крайно дясно докато човечеството не го осъзнае. Подчертавам
ЧОВЕЧЕСТОТО !!!
Наздраве!
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Зависи от човеците
Още малко изтрайте и вилата ще е готова......ама извинения не приемам тогва !!! Нема аз съм от Пловдив, аз съм от Хасково....всички на линия !
Зависи от човеците
Още малко изтрайте и вилата ще е готова......ама извинения не приемам тогва !!! Нема аз съм от Пловдив, аз съм от Хасково....всички на линия !
Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Вилата е у Софийско.....по-точно местност на село Панчарево. А иначе 30-40 кила може да не стигнат и за ден....просто не познавате моите приятели
Сигурно има двор аз съм строител ама не ме бива много с кръста ама един казан мога да направя си помпим нон-стоп само трябва да събираме сливи и за 7 дена са ферментирали и градинка трябва да има и да я копаем
Е, стегам я....ама пари нема нещо....тия Еврохолд ги биях изчисли че ще струват 3 лв. а те..... ама като я направя обещай че ще донесше 30-40 кила ракия да отпразнуваме.
Коментар