IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Скромно, много скромно го давате
    Няма никой в часовете, в които всъщност се пие
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
      Виж кво аз съм взел решение - 10 годишно безусловно, безмандатно управление на Симеон Дянков и тогва че се упраим.... ама нема кой да му го даде...Аз съм много ляв...политически... ама сега нема как да стане...затова крайно дясно докато човечеството не го осъзнае. Подчертавам
      ЧОВЕЧЕСТОТО !!!
      Наздраве!
      Дянков е пионка а тез са наи големите комуняги ама хайде да не правим тук тема за политика въпрос на виждане но наздраве
      Герб паднаха от алчност
      Last edited by lobos; 09.05.2014, 23:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
        Геца мани тоз Гроб от аватара не може си толкова заблуден човек
        Виж кво аз съм взел решение - 10 годишно безусловно, безмандатно управление на Симеон Дянков и тогва че се упраим.... ама нема кой да му го даде...Аз съм много ляв...политически... ама сега нема как да стане...затова крайно дясно докато човечеството не го осъзнае. Подчертавам
        ЧОВЕЧЕСТОТО !!!
        Наздраве!
        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Геца мани тоз Гроб от аватара не може си толкова заблуден човек

Коментар

Зависи от човеците
            Още малко изтрайте и вилата ще е готова......ама извинения не приемам тогва !!! Нема аз съм от Пловдив, аз съм от Хасково....всички на линия !
            Ми ок аз съм на линия ,че помпим.

Коментар

8 Човека най много 10 литра
              Зависи от човеците
              Още малко изтрайте и вилата ще е готова......ама извинения не приемам тогва !!! Нема аз съм от Пловдив, аз съм от Хасково....всички на линия !

Коментар

• Коментар

Не сме много 7-8 човека сме....въпросът е дали ни е ден и дали ни се пие.....
                  8 Човека най много 10 литра

Коментар

Вилата е у Софийско.....по-точно местност на село Панчарево. А иначе 30-40 кила може да не стигнат и за ден....просто не познавате моите приятели
                    Сигурно има двор аз съм строител ама не ме бива много с кръста ама един казан мога да направя си помпим нон-стоп само трябва да събираме сливи и за 7 дена са ферментирали и градинка трябва да има и да я копаем

Коментар

Е колко са кат бройка аз проблем от към ракия нямам
                      Все пак не сам винпром де
                      Не сме много 7-8 човека сме....въпросът е дали ни е ден и дали ни се пие.....

Коментар

Вилата е у Софийско.....по-точно местност на село Панчарево. А иначе 30-40 кила може да не стигнат и за ден....просто не познавате моите приятели
                        Е колко са кат бройка аз проблем от към ракия нямам
                        Все пак не сам винпром де

Коментар

• Вилата е у Софийско.....по-точно местност на село Панчарево. А иначе 30-40 кила може да не стигнат и за ден....просто не познавате моите приятели

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            къде е тая вила - да си запазя ден!
                            Дет се вика Жорето да не целува автобуса кът си тръгнем

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              За 30-40 литра ден няма да стигне гледай поне седмица

Коментар

Е, стегам я....ама пари нема нещо....тия Еврохолд ги биях изчисли че ще струват 3 лв. а те..... ама като я направя обещай че ще донесше 30-40 кила ракия да отпразнуваме.

Коментар

Working...
                                X