Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеТи знаеш ли какво е било на 9 май !?!?!?! Теливизорът отвън, руски канал предаващ пряко парада, звука колко сила има и яко ракия.
Смахнати винаги е имало и винаги ще има!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе Жоре, тази снимка 3 нещо се явява ключова и нова за мен
Да не правите референдум в Панчарево за отцепване към Русия
П.П. Другаря Сталин дали би си купил Еврохолд
Те ората пари за хляб нямат, вие коли искате да им продавате и дивидент не дават и са потайни...100лв , хм скоро няма да се събираме май!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбе Жоре, тази снимка 3 нещо се явява ключова и нова за мен
П.П. Другаря Сталин дали би си купил ЕврохолдНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЕто
П.П. Другаря Сталин дали би си купил ЕврохолдПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеВ бидона имаше дюли....ама тръгна 40 градуса мама му стара..
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеБраво бидона е най от пред имали джибри или е празен трябва да я измажем ми се вижда чирак имали аз се кача на скелето и много бира трябва студена и е готоваНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе днес много ги вдигна някой! иначе и аз бях намисли част от дивидента там.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениедам имам малко акции в трейдингано мисля да си допълня и в имотите сега там ми е основно интереса
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеЕто
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеНаздраве от Пловдив!!!
п.с. ти не си ли акционер в някоя от фармите - ако да , на оса?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеСнимките от вилата пътуват. Заради вас ходих сега да я снимам. Само да се добера до лаптоп, че през телефона е тегаво.....
Коментар
Коментар