IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
    Вчера ви показх вилата, а сега ви показвам по-съществената част от нея.
    200 литра ли е?

Коментар

Вчера ви показх вилата, а сега ви показвам по-съществената част от нея.
      браво!

Коментар

• Вчера ви показх вилата, а сега ви показвам по-съществената част от нея.
        Attached Files
        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
          в плевен ли си бил?
          еее в Плевен ходих да видя бабата и дядото - на Коледа

п.с. ей там нов мол имате, завод за кабели - истинско възраждане (само да ги нямаше циганите от Буковлък и Мечка)
          Last edited by tony1975; 13.05.2014, 17:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            ех колко е хубаво след месеци суша да видя прозорчето "сделка" на платформата на Бенча!
            Биричка?

Днес се разходих из Лаута, пих кафенце в Мол Галерия еххх приятна сутрин!
            Хайде наздраве!
            в плевен ли си бил?

Коментар

По биричка
              По няколко

Коментар

• По биричка

Коментар

• ех колко е хубаво след месеци суша да видя прозорчето "сделка" на платформата на Бенча!
                  Биричка?

Днес се разходих из Лаута, пих кафенце в Мол Галерия еххх приятна сутрин!
                  Хайде наздраве!
                  Last edited by tony1975; 13.05.2014, 13:55.

Коментар

На Борисов няма как да няма портрет, щото ще си нося личната карта
                    Няма как ще съм на палатка ако имам привърженици може къмпинг

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                      И на борисов можели и на него да няма секва ми ракията
                      На Борисов няма как да няма портрет, щото ще си нося личната карта

Коментар

Софикс, спокойно бре брат. Кат дойдеш на вилата ще махнем всички портрети на Сталин, баща ми няма да го каним за да не ви надуе главата за комунизъм и ще си пием на воля.
                        И на борисов можели и на него да няма секва ми ракията

Коментар

• Софикс, спокойно бре брат. Кат дойдеш на вилата ще махнем всички портрети на Сталин, баща ми няма да го каним за да не ви надуе главата за комунизъм и ще си пием на воля.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            абе де се ушоборихте в тоя Еврохолд? Не ми ли виждате ядовете с Инса?
                            Те ората пари за хляб нямат, вие коли искате да им продавате и дивидент не дават и са потайни...100лв , хм скоро няма да се събираме май!!!
                            Тонка, както съм казвал и преди - ние с Жорката сме приятели, но и крайно различни като мислене и действия борсаджийчета. Еврохолда ми е под 5% и на цени под сегашните пазарни.
                            Иначе ти не се оплаквай от Инсчето, че там направихте лапаница
                            Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                              Ужас, резултатът е налице /вж. снимките отново/. Я кажи сега комшията и твой роднина /с Х6-тиците и А8-ците/ какво мисли за парадите
                              Въобще не се интересува, важното е да продава бензин

Коментар

Ти знаеш ли какво е било на 9 май !?!?!?! Теливизорът отвън, руски канал предаващ пряко парада, звука колко сила има и яко ракия.
                                Ужас, резултатът е налице /вж. снимките отново/. Я кажи сега комшията и твой роднина /с Х6-тиците и А8-ците/ какво мисли за парадите
                                Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Working...
                                X