Първоначално изпратено от Георги Борисов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеВчера ви показх вилата, а сега ви показвам по-съществената част от нея.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениев плевен ли си бил?
п.с. ей там нов мол имате, завод за кабели - истинско възраждане (само да ги нямаше циганите от Буковлък и Мечка)Last edited by tony1975; 13.05.2014, 17:30.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеех колко е хубаво след месеци суша да видя прозорчето "сделка" на платформата на Бенча!
Биричка?
Днес се разходих из Лаута, пих кафенце в Мол Галерия еххх приятна сутрин!
Хайде наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеНа Борисов няма как да няма портрет, щото ще си нося личната карта
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеИ на борисов можели и на него да няма секва ми ракиятаНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеСофикс, спокойно бре брат. Кат дойдеш на вилата ще махнем всички портрети на Сталин, баща ми няма да го каним за да не ви надуе главата за комунизъм и ще си пием на воля.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеабе де се ушоборихте в тоя Еврохолд? Не ми ли виждате ядовете с Инса?
Те ората пари за хляб нямат, вие коли искате да им продавате и дивидент не дават и са потайни...100лв , хм скоро няма да се събираме май!!!
Иначе ти не се оплаквай от Инсчето, че там направихте лапаницаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеУжас, резултатът е налице /вж. снимките отново/. Я кажи сега комшията и твой роднина /с Х6-тиците и А8-ците/ какво мисли за парадитеНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеТи знаеш ли какво е било на 9 май !?!?!?! Теливизорът отвън, руски канал предаващ пряко парада, звука колко сила има и яко ракия.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар