Първоначално изпратено от LANDLORD 31
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМоите се излежават в чинията
ПП Ако си беден за имот купи АТЕРА!
Поздравления, добре дошъл и наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбре Софикс, правиш се ти на умряла лисица, че само домати поливаш и не говориш за акции, НО хвана разминаване от под 1 ст. за цени на акции отпреди месеци
Имаше една песен, която гласеше: едно на ум за играча, който винаги е пас
Наздраве!
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ аз съм с три ракийки напред. Поливам доматите! Последна вада ми остава
Имаше една песен, която гласеше: едно на ум за играча, който винаги е пас
Наздраве!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеНе съм на улицата но здраве не мога си купя
Интересно е, че въпреки здравословен проблем пак си на БФБ- УНИКАЛНО!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеМоите се излежават в чинията
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеКолчета набили да не са по земята
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеИ аз съм с три ракийки напред. Поливам доматите! Последна вада ми остава
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТри ракии съм напреде . АТЕРКИ поливам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеТри ракии съм напреде . АТЕРКИ поливам!
Коментар
-
Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнениеОп ще помпим ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеМа то е задължително!
Коментар
-
Ето ме бре. ДАКС до края на ссемицата (да не кажа още утре) е тен хилияди точки. Софикс го чакаме някъде септември в края. Има предвид, че единия Софикс ще удари 700 пункта в края на септември, а другия ще удари 700 милилитра гроздова на вилата по същото времеНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
Коментар