Първоначално изпратено от SOFIX
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениепитие?Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениепитие?
аз тук си вардя в темата и си мисля дали някой не следящ бфб млад инвеститУр не е получил инфаркт от М+С?
Коментар
-
Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнениеПРОФИЛ
1.Работа – някаква работа, обикновено средно ниво. По-високите етажи на различни структури са над облаците, за да видят нещо от борсата, а и са много велики обикновено, за да се занимават с такива дейност.
2.Образование – сравнително високи степени на образование, т.е. добро образование.
3.Инвестиции – обикновено няколко компании – 5-10 броя.На някои бизнесът се разбира, на други – не. Диверсификацията се прави, защото и другите я правят точно така
4.Занимания – всякакви, даже ексцентрични, стига да са по джоба.
5.Кредити – различно, от такива без до доста закъсали, даже някои вече не са инвеститори.
6.Лек автомобил – нови, стари, но малки. Май няма спортни автомобили тук, или луксозни.
7.Бъдеще – повечето сми с мечти да станем само инвеститори, а не и бачкатори някъде си. Дано да се получи
Коментар
-
ПРОФИЛ
1.Работа – някаква работа, обикновено средно ниво. По-високите етажи на различни структури са над облаците, за да видят нещо от борсата, а и са много велики обикновено, за да се занимават с такива дейност.
2.Образование – сравнително високи степени на образование, т.е. добро образование.
3.Инвестиции – обикновено няколко компании – 5-10 броя.На някои бизнесът се разбира, на други – не. Диверсификацията се прави, защото и другите я правят точно така
4.Занимания – всякакви, даже ексцентрични, стига да са по джоба.
5.Кредити – различно, от такива без до доста закъсали, даже някои вече не са инвеститори.
6.Лек автомобил – нови, стари, но малки. Май няма спортни автомобили тук, или луксозни.
7.Бъдеще – повечето сми с мечти да станем само инвеститори, а не и бачкатори някъде си. Дано да се получи
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениедам....какви времена бяха само...
поздравче от мен
http://www.youtube.com/watch?v=mZLysuq33xU
дам 81 набор съм....и ми беше казармена година (2001г.)как се слушаше Спенс в казармата няма да ти говоря.....
между другото той служеше един корпус под моя в плевен(засякохме се за малко там)...та в последствие ми разправяха че хората обърнали едната стая на студио...
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеНаздраве приятелю 15%!
Отдавна гледам да диверсифицирам НИ , но не ги отричам напълно. .... сега гоня резулти при други активи....
Има много рискови играчи, има още повече хора на депозит, а за мен има нещо, наречено "премерен риск" и то включва кошница от инструменти.
Желая ти успех!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПрофил на инвеститорите на БФБ:
За мен, ти си набор 1980-1985
Тази песен се изпълняваше от Спенс, но в изработката и, както и в самия клип под формата на "актьори" и реквизит, участваха доста познати от стария ми квартал: Дианабад, София
Еххх времена
поздравче от мен
http://www.youtube.com/watch?v=mZLysuq33xU
дам 81 набор съм....и ми беше казармена година (2001г.)как се слушаше Спенс в казармата няма да ти говоря.....
между другото той служеше един корпус под моя в плевен(засякохме се за малко там)...та в последствие ми разправяха че хората обърнали едната стая на студио...
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеа припева беше...."и да вярвам че ще дойде моя час,когато своя удар ще направя и аз"
За мен, ти си набор 1980-1985
Тази песен се изпълняваше от Спенс, но в изработката и, както и в самия клип под формата на "актьори" и реквизит, участваха доста познати от стария ми квартал: Дианабад, София
Еххх временаПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЛорде, поздравления за катарзиса, който си претърпял. Не знам дали Атерата е най-доброто, но съм сигурен, че ще бъде по-доходоностно от наемите на апартаменти в дългосрочен план.
Поздравления, добре дошъл и наздраве!
Отдавна гледам да диверсифицирам НИ , но не ги отричам напълно. Дано се сбъдне твоята прогноза! Шестцифрен съм в НИ още от 2007-ма, сега гоня резулти при други активи....
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеа припева беше...."и да вярвам че ще дойде моя час,когато своя удар ще направя и аз"
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеАбре Софикс, правиш се ти на умряла лисица, че само домати поливаш и не говориш за акции, НО хвана разминаване от под 1 ст. за цени на акции отпреди месеци
Имаше една песен, която гласеше: едно на ум за играча, който винаги е пас Наздраве!
Коментар
Коментар