IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    добре че си на, а не под
    Много рано за там то кат дойде не пита де

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
      И аз съм на масата
      добре че си на, а не под

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
        Е сега си сипах
        И аз съм на масата

Коментар

питие?
          Е сега си сипах
          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

питие?
            охоооо, ама къде ходите?
            аз тук си вардя в темата и си мисля дали някой не следящ бфб млад инвеститУр не е получил инфаркт от М+С?

Коментар

• питие?

Коментар

• Първоначално изпратено от fortiss Разгледай мнение
                ПРОФИЛ
                1.Работа – някаква работа, обикновено средно ниво. По-високите етажи на различни структури са над облаците, за да видят нещо от борсата, а и са много велики обикновено, за да се занимават с такива дейност.
                2.Образование – сравнително високи степени на образование, т.е. добро образование.
                3.Инвестиции – обикновено няколко компании – 5-10 броя.На някои бизнесът се разбира, на други – не. Диверсификацията се прави, защото и другите я правят точно така
                4.Занимания – всякакви, даже ексцентрични, стига да са по джоба.
                5.Кредити – различно, от такива без до доста закъсали, даже някои вече не са инвеститори.
                6.Лек автомобил – нови, стари, но малки. Май няма спортни автомобили тук, или луксозни.
                7.Бъдеще – повечето сми с мечти да станем само инвеститори, а не и бачкатори някъде си. Дано да се получи 
                +1

Коментар

• ПРОФИЛ
                  1.Работа – някаква работа, обикновено средно ниво. По-високите етажи на различни структури са над облаците, за да видят нещо от борсата, а и са много велики обикновено, за да се занимават с такива дейност.
                  2.Образование – сравнително високи степени на образование, т.е. добро образование.
                  3.Инвестиции – обикновено няколко компании – 5-10 броя.На някои бизнесът се разбира, на други – не. Диверсификацията се прави, защото и другите я правят точно така
                  4.Занимания – всякакви, даже ексцентрични, стига да са по джоба.
                  5.Кредити – различно, от такива без до доста закъсали, даже някои вече не са инвеститори.
                  6.Лек автомобил – нови, стари, но малки. Май няма спортни автомобили тук, или луксозни.
                  7.Бъдеще – повечето сми с мечти да станем само инвеститори, а не и бачкатори някъде си. Дано да се получи 

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
                    дам....какви времена бяха само...
                    поздравче от мен
                    http://www.youtube.com/watch?v=mZLysuq33xU
                    дам 81 набор съм....и ми беше казармена година (2001г.)как се слушаше Спенс в казармата няма да ти говоря.....
                    между другото той служеше един корпус под моя в плевен(засякохме се за малко там)...та в последствие ми разправяха че хората обърнали едната стая на студио...
                    Пиехме много тутун вече 2 години не пуша

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                      Наздраве приятелю 15%!
                      Отдавна гледам да диверсифицирам НИ , но не ги отричам напълно. .... сега гоня резулти при други активи....
                      Много добре се изрази, и аз не отричам НИ, но трябва да има диверсификация!
                      Има много рискови играчи, има още повече хора на депозит, а за мен има нещо, наречено "премерен риск" и то включва кошница от инструменти.
                      Желая ти успех!
                      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                        Профил на инвеститорите на БФБ:

За мен, ти си набор 1980-1985

Тази песен се изпълняваше от Спенс, но в изработката и, както и в самия клип под формата на "актьори" и реквизит, участваха доста познати от стария ми квартал: Дианабад, София

Еххх времена
                        дам....какви времена бяха само...
                        поздравче от мен
                        http://www.youtube.com/watch?v=mZLysuq33xU
                        дам 81 набор съм....и ми беше казармена година (2001г.)как се слушаше Спенс в казармата няма да ти говоря.....
                        между другото той служеше един корпус под моя в плевен(засякохме се за малко там)...та в последствие ми разправяха че хората обърнали едната стая на студио...

Коментар

а припева беше...."и да вярвам че ще дойде моя час,когато своя удар ще направя и аз"
                          Профил на инвеститорите на БФБ:

За мен, ти си набор 1980-1985

Тази песен се изпълняваше от Спенс, но в изработката и, както и в самия клип под формата на "актьори" и реквизит, участваха доста познати от стария ми квартал: Дианабад, София

Еххх времена
                          Пътека се прави камък по камък!

Коментар

Лорде, поздравления за катарзиса, който си претърпял. Не знам дали Атерата е най-доброто, но съм сигурен, че ще бъде по-доходоностно от наемите на апартаменти в дългосрочен план.

Поздравления, добре дошъл и наздраве!
                            Наздраве приятелю 15%!
                            Отдавна гледам да диверсифицирам НИ , но не ги отричам напълно. Дано се сбъдне твоята прогноза! Шестцифрен съм в НИ още от 2007-ма, сега гоня резулти при други активи....

Коментар

а припева беше...."и да вярвам че ще дойде моя час,когато своя удар ще направя и аз"
                              Писнами

Коментар

Абре Софикс, правиш се ти на умряла лисица, че само домати поливаш и не говориш за акции, НО хвана разминаване от под 1 ст. за цени на акции отпреди месеци
                                Имаше една песен, която гласеше: едно на ум за играча, който винаги е пас Наздраве!

Коментар

Working...
                                X