IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    има,нема-требе да се жули
    Бе някой да не барал топките на бика та че не варвим някой да не му прасна тухлите и сега сме с тоз педал

Коментар

има,нема-требе да се жули
      Тоз испански бик държи ли те много копа пият

Коментар

• има,нема-требе да се жули

Коментар

• Имали войводи да опънем а

Коментар

• Я си жуля ракийка

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Смукача?
              хайде!
              ама биричка тая вечер...

Коментар

• Смукача?

Коментар

по принцип си прав ама нали знаеш в нашата любима държава всичко е объркано включително и представите за обема на погълнатия алкохол...аз го казах визирайки забавната част на живота все пак е петък вечер
                  Прав си, обикновено когато става въпрос да се свърши реална работа в БГ са нужни връзки и по този начин се озовавам в заведение или на гости с човек, който едвам ме вижда , но без него не може.

Това /пиенето/ обаче увлича, а все пак всяко нещо трябва да има граници
                  Last edited by 15%; 30.05.2014, 23:25.
                  Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнение
                    По принцип алкохола е порок, казвам го сериозно. Не съм виждал през живота си сериозен човек /сериозен човек за мен изключва парашутисти с власт и бързи пари/, който да консумира над споменатите количества, плюс-минус 1 литър. Изводите остават за нас......
                    по принцип си прав ама нали знаеш в нашата любима държава всичко е объркано включително и представите за обема на погълнатия алкохол...аз го казах визирайки забавната част на живота все пак е петък вечер

Коментар

• Вечната мисъл за алкохола , която най-много допада на моята същност!

Алкохолът е упойка, която помага да се изтърпи операцията, наречена живот. — Бърнард Шоу

Коментар

идеята,която си дал като въпрос е много добра...само дето много нежни числа си поставил-2 литра за месец
                        По принцип алкохола е порок, казвам го сериозно. Не съм виждал през живота си сериозен човек /сериозен човек за мен изключва парашутисти с власт и бързи пари/, който да консумира над споменатите количества, плюс-минус 1 литър. Изводите остават за нас......
                        Last edited by 15%; 30.05.2014, 23:10.

Коментар

Някак си не ми е толкова сладко пиенето без коментари
                          Може би трябва да помислим към анкетата в тази тема да добавим въпрос:
                          "Консумирате ли над 2 литра концентрат или над 20 л. бира на месец" примерно
                          Един вид да се преброим нашите и да съпоставим доходността
                          Абсолютно несериозен таргет, средномесечните ми резултати са около 5 литра концентрат и 30 литра бира, при това разпределението се характеризира с изключително висок ексцес

Коментар

• Първоначално изпратено от psihiatura Разгледай мнение
                            Бравос на момчето.Цар кировката станала вече домашарка а трътките чедар.Бравос пък нека тия нещастници да ти се подиграват за 6цифрените панелки
                            Мерси Психиатъра . Мога да кажа , че се забавлявам изключително от твоите анализи на съфорумците. Трябва да се изявяваш по-често.
                            Днес пак съм на концентрат- латвийска водчица с две салати- едната от раци, другата червено цвекло, морков и магданоз. За разредител- лимонадка.
                            Мислех тази вечер да пропусна и да чета книга, но по две причини пак седнах:
                            1.Много сте готини в този форум по темите за БФБ и с удоволствие чета много от инвеститорите, особено 15%,Тони 1975, Пиб, Батя, Императора, Гошето Борисов, Софикс, Фортис и Оракула. Дарис също е много класен!
                            2. Днес се изгърбих на мой имот - вила на 57км. от Софето. Зидария, която трябваше да довършвам и вместо врата-прозорец тип пистолет, слагам двойна врата BASF.

Коментар

Някак си не ми е толкова сладко пиенето без коментари
                              идеята,която си дал като въпрос е много добра...само дето много нежни числа си поставил-2 литра за месец

Коментар

• Някак си не ми е толкова сладко пиенето без коментари

Коментар

Working...
                                X