Първоначално изпратено от orakula
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеима,нема-требе да се жули
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениепо принцип си прав ама нали знаеш в нашата любима държава всичко е объркано включително и представите за обема на погълнатия алкохол...аз го казах визирайки забавната част на живота все пак е петък вечер
Това /пиенето/ обаче увлича, а все пак всяко нещо трябва да има границиLast edited by 15%; 30.05.2014, 23:25.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеПо принцип алкохола е порок, казвам го сериозно. Не съм виждал през живота си сериозен човек /сериозен човек за мен изключва парашутисти с власт и бързи пари/, който да консумира над споменатите количества, плюс-минус 1 литър. Изводите остават за нас......
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеидеята,която си дал като въпрос е много добра...само дето много нежни числа си поставил-2 литра за месецLast edited by 15%; 30.05.2014, 23:10.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНякак си не ми е толкова сладко пиенето без коментари
Може би трябва да помислим към анкетата в тази тема да добавим въпрос:
"Консумирате ли над 2 литра концентрат или над 20 л. бира на месец" примерно
Един вид да се преброим нашите и да съпоставим доходността
Коментар
-
Първоначално изпратено от psihiatura Разгледай мнениеБравос на момчето.Цар кировката станала вече домашарка а трътките чедар.Бравос пък нека тия нещастници да ти се подиграват за 6цифрените панелки
Днес пак съм на концентрат- латвийска водчица с две салати- едната от раци, другата червено цвекло, морков и магданоз. За разредител- лимонадка.
Мислех тази вечер да пропусна и да чета книга, но по две причини пак седнах:
1.Много сте готини в този форум по темите за БФБ и с удоволствие чета много от инвеститорите, особено 15%,Тони 1975, Пиб, Батя, Императора, Гошето Борисов, Софикс, Фортис и Оракула. Дарис също е много класен!
2. Днес се изгърбих на мой имот - вила на 57км. от Софето. Зидария, която трябваше да довършвам и вместо врата-прозорец тип пистолет, слагам двойна врата BASF.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеНякак си не ми е толкова сладко пиенето без коментари
Един вид да се преброим нашите и да съпоставим доходността
Коментар
-
Някак си не ми е толкова сладко пиенето без коментари
Един вид да се преброим нашите и да съпоставим доходносттаПътека се прави камък по камък!
Коментар
Коментар