If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
87% от търгуващите на БФБ-София са вишисти, а 45% са с висше образование именно в областта на икономиката.
Е те това е най песимистичната новина де бях чувал напоследък.
Дори и таксиджиите са изхитрели вече значи.
Нема ли талаш - надежда всяка за софка оттук насетне оставете.
А 1000-та - само през крив макарон.
Ами това беше. Благодаря на всички, които се включиха в проучването и помогнаха то да достигне до повече хора. Профилът на инвеститорите на БФБ за 2014 г. е готов. Тук можете да намерите пълния текст на анализа. Както се казва - приятно четене.
анализа не утразява групата на инвенститорите аристократи, 0.01% от всички, които правим по 300% пер анум.
Ами много е малка групата и не може да се разгледа по-задълбочено. Другата година се надявам и повече хора да се включат, така че може да се обърне внимание. Все пак зависи от данните
Ами това беше. Благодаря на всички, които се включиха в проучването и помогнаха то да достигне до повече хора. Профилът на инвеститорите на БФБ за 2014 г. е готов. Тук можете да намерите пълния текст на анализа. Както се казва - приятно четене.
Това МСН не съм го имам никога мисля. Веднъж се разминах на част от стотинката, след това "рипна много" и на пук не си го купих. Ако го бях направил обаче, щях да съм доста доволен към днешна дата.
Коментар