IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
    Наздраве дружина!

Бате Тони, гледам днес не си правил сделки (в играта) и ти като мен
    Ама вия в тази игра може да гледате и в чуждата паничка ли или с бате Тони нещо сте си по-близки

Наздраве!
    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Наздраве дружина!

Бате Тони, гледам днес не си правил сделки (в играта) и ти като мен

Коментар

• 87% от търгуващите на БФБ-София са вишисти, а 45% са с висше образование именно в областта на икономиката.
        Е те това е най песимистичната новина де бях чувал напоследък.
        Дори и таксиджиите са изхитрели вече значи.
        Нема ли талаш - надежда всяка за софка оттук насетне оставете.
        А 1000-та - само през крив макарон.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hris0 Hrist0v Разгледай мнение
          Ами това беше. Благодаря на всички, които се включиха в проучването и помогнаха то да достигне до повече хора. Профилът на инвеститорите на БФБ за 2014 г. е готов. Тук можете да намерите пълния текст на анализа. Както се казва - приятно четене.
          Първоначално изпратено от Martingale Разгледай мнение
          анализа не утразява групата на инвенститорите аристократи, 0.01% от всички, които правим по 300% пер анум.
          Ами много е малка групата и не може да се разгледа по-задълбочено. Другата година се надявам и повече хора да се включат, така че може да се обърне внимание. Все пак зависи от данните

Коментар

• анализа не утразява групата на инвенститорите аристократи, 0.01% от всички, които правим по 300% пер анум.

Коментар

• Профил на инвеститорите на БФБ 2014 г. Анализ

Ами това беше. Благодаря на всички, които се включиха в проучването и помогнаха то да достигне до повече хора. Профилът на инвеститорите на БФБ за 2014 г. е готов. Тук можете да намерите пълния текст на анализа. Както се казва - приятно четене.
              Last edited by Hris0 Hrist0v; 02.06.2014, 15:40.

Коментар

Да не забравите че днес е старта на играта. И дано някои от форумците спечелят наградите за да се напием дружно
                гледам тук много малко акции могат да се търгуват...иначе не е лошо като да се разучи платформата
                желая ти успех
                Last edited by orakula; 02.06.2014, 09:17.

Коментар

Да не забравите че днес е старта на играта. И дано някои от форумците спечелят наградите за да се напием дружно

Коментар

• Това МСН не съм го имам никога мисля. Веднъж се разминах на част от стотинката, след това "рипна много" и на пук не си го купих. Ако го бях направил обаче, щях да съм доста доволен към днешна дата.

Наздраве!
                    Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
                      Не е пуста! Наздраве за Родину, за БФБ и за МЦХ !
                      най-вече за МЦХ
                      Наздраве

Коментар

• Не е пуста! Наздраве за Родину, за БФБ и за МЦХ !
                        Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• едва ли ще да е опустяла за дълго ами явно има много изморени от съботната вечер

Коментар

• Темата нещо опустя

Коментар

• Как в такова хубаво време човек да не изпразни няколко кенчета бира

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                                Тоз испански бик държи ли те много копа пият
                                не го слуша изобщо главата...пазара влезе в консолидация,а той се завръща за реванш

Коментар

Working...
                                X