IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Да почваме ли?

Коментар

• Наздраве
      Пътека се прави камък по камък!

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
        Аз не спя. Всъщност спя по 3-4 часа на денонощие

Наздраве!
        Е че кво правиш през останалото време бе
        Всъщност, с акордеона знаеш ли (можеш ли да изсвириш) нещо на Димитър Андонов, по-известен като Хисарският Поп ?
        Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
          Спите ли бе ? Щот аз си слушам Шабан, пия си биричка и хич не ми пука.
          http://www.youtube.com/watch?v=p8PE1DBlAVE
          Аз не спя. Всъщност спя по 3-4 часа на денонощие

Наздраве!
          Last edited by SOFIX; 08.06.2014, 01:53.

Коментар

• Спите ли бе ? Щот аз си слушам Шабан, пия си биричка и хич не ми пука.
            http://www.youtube.com/watch?v=p8PE1DBlAVE
            Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
              аз съм се замислил за някоя атерка да добавя,гледам свалиха до прилично ниво,а не ми се вярва да паднат още с повече от 5-6 стинки от сегашните нива...друго което ми хвана око е Инсчето гледам повлече крак надолу...пък и еврохолда не е лошо като цена за влизане,че все още нямам там...Колкото до Софарма имоти ако свали малко може да се пооблажа и там с някоя друга бройка
              това е към днешна дата...пък ще видим
              внимавай с еврохолда!

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                намират се нали знаеш че рядко продавам
                добре правиш...то такива политически кризи са идеални за добавки когато инвестираш в по-дългосрочен аспект...а да не забравим НАЗДРАВЕ

Коментар

де да знам - БРЕФчето падна до хубави нива, а има 19млн кеш, СФИ май върно вече до стойността на увеличението, тимимпорт е още височко.....де да знам тоя еврохолд много лошо се държи напоследък иначе какви надежди и възлагах 2009
                  М+С и ХЕС държат , СФТРД не мърда...
                  аз съм се замислил за някоя атерка да добавя,гледам свалиха до прилично ниво,а не ми се вярва да паднат още с повече от 5-6 стинки от сегашните нива...друго което ми хвана око е Инсчето гледам повлече крак надолу...пък и еврохолда не е лошо като цена за влизане,че все още нямам там...Колкото до Софарма имоти ако свали малко може да се пооблажа и там с някоя друга бройка
                  това е към днешна дата...пък ще видим

Коментар

Бате Тони, държиш ли още BSO и EURINS?

Наздраве!
                    намират се нали знаеш че рядко продавам

Коментар

• Бате Тони, държиш ли още BSO и EURINS?

Наздраве!

Коментар

Аз съм набелязал какво да си купя, ама нещо цената ми се вижда височка
                        това казвам и аз де височки са още(гроздето ми се види кисело) викам да изчакам още 2-3седмици

чш наздравето забравих!

Коментар

• Аз съм набелязал какво да си купя, ама нещо цената ми се вижда височка

Коментар

тука съм бате Тони,чудя се в понеделник какво да си купя,че не се знае промоцията до кога ще бъде...
                            дано да пуснат дивидента по-скоро че да облажим по добре от ситуацията
                            де да знам - БРЕФчето падна до хубави нива, а има 19млн кеш, СФИ май върно вече до стойността на увеличението, тимимпорт е още височко.....де да знам тоя еврохолд много лошо се държи напоследък иначе какви надежди и възлагах 2009
                            М+С и ХЕС държат , СФТРД не мърда...

Коментар

айде бе градски, къде ходиш в това лошо време в Плевен?
                              тука съм бате Тони,чудя се в понеделник какво да си купя,че не се знае промоцията до кога ще бъде...
                              дано да пуснат дивидента по-скоро че да облажим по добре от ситуацията

Коментар

то Преци може и да ги е нарязал вече само дето не на нашата маса...дано да мине и насам
                                айде бе градски, къде ходиш в това лошо време в Плевен?

Коментар

Working...
                                X