Да почваме ли?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Профил на инвеститорите на БФБ
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз не спя. Всъщност спя по 3-4 часа на денонощие
Наздраве!
Всъщност, с акордеона знаеш ли (можеш ли да изсвириш) нещо на Димитър Андонов, по-известен като Хисарският Поп ?Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнениеСпите ли бе ? Щот аз си слушам Шабан, пия си биричка и хич не ми пука.
http://www.youtube.com/watch?v=p8PE1DBlAVE
Наздраве!Last edited by SOFIX; 08.06.2014, 01:53.
Коментар
-
Спите ли бе ? Щот аз си слушам Шабан, пия си биричка и хич не ми пука.
http://www.youtube.com/watch?v=p8PE1DBlAVEНе пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениеаз съм се замислил за някоя атерка да добавя,гледам свалиха до прилично ниво,а не ми се вярва да паднат още с повече от 5-6 стинки от сегашните нива...друго което ми хвана око е Инсчето гледам повлече крак надолу...пък и еврохолда не е лошо като цена за влизане,че все още нямам там...Колкото до Софарма имоти ако свали малко може да се пооблажа и там с някоя друга бройка
това е към днешна дата...пък ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениенамират се нали знаеш че рядко продавам
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеде да знам - БРЕФчето падна до хубави нива, а има 19млн кеш, СФИ май върно вече до стойността на увеличението, тимимпорт е още височко.....де да знам тоя еврохолд много лошо се държи напоследък иначе какви надежди и възлагах 2009
М+С и ХЕС държат , СФТРД не мърда...
това е към днешна дата...пък ще видим
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеБате Тони, държиш ли още BSO и EURINS?
Наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнениеАз съм набелязал какво да си купя, ама нещо цената ми се вижда височка
чш наздравето забравих!
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнениетука съм бате Тони,чудя се в понеделник какво да си купя,че не се знае промоцията до кога ще бъде...
дано да пуснат дивидента по-скоро че да облажим по добре от ситуацията
М+С и ХЕС държат , СФТРД не мърда...
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеайде бе градски, къде ходиш в това лошо време в Плевен?
дано да пуснат дивидента по-скоро че да облажим по добре от ситуацията
Коментар
-
Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнението Преци може и да ги е нарязал вече само дето не на нашата маса...дано да мине и насам
Коментар
Коментар