IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Профил на инвеститорите на БФБ

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от orakula Разгледай мнение
    как почивка?!?виж какви възможности се отвориха неочаквано покрай разрива между дпс и комунягите....хвани вълната пък и после може да се пенисионираш
    наздраве
    Там е работата, че и да виждам възможностите, виждам и много риск, ще изчакам.
    Като пусна телевизора, като изляза на улицата много остро взе да се говори...
    Колкото и да има конспирация, какъвто и цирк да е, трудно ще работят заедно хора, които се псуват така.
    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• как почивка?!?виж какви възможности се отвориха неочаквано покрай разрива между дпс и комунягите....хвани вълната пък и после може да се пенисионираш
      наздраве

Коментар

дори и пиенето да свърши при оптимизма няма свършване...за мен чашата е винаги наполовина пълна
        Парите за пиене ще осигурим, но желанието трябва да е от вас! Дано го имате и напред. За себе си съм преценил, че е време за почивка, ама другата седмица може да размисля.
        Не съм пенсионер още
        Наздраве!

Коментар

• къде е бате Тони...няма ли да пуска вечерната проверка...че туко-виж не мога да вляза в строя след малко...

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
            Наздраве! И полеко с оптимизЪма, че ми трябва компания за пиене тук!
            дори и пиенето да свърши при оптимизма няма свършване...за мен чашата е винаги наполовина пълна

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
              Харесва ли ти графиката в темата за Еврохолд?
              Перфектна е. Ако имах пари какво щях да ги направя сега. Смейте ми се...ама после аз ще се смея
              Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

щом желание има-всичко може да се вмести..наздраве от Плевен
                Наздраве! И полеко с оптимизЪма, че ми трябва компания за пиене тук!

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                  Ще ходим ли на Васката в сряда ?
                  Аз не

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                    е то виж го 15% кога се е включил - тука "нещата" не спират!!!

Фифтийн колко беше лимита на бирата на успялите мъже, че почвам нов месец да видя ще се вместя ли - 40литра?
                    щом желание има-всичко може да се вмести..наздраве от Плевен

Коментар

• Ще ходим ли на Васката в сряда ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Георги Борисов Разгледай мнение
                        Най-официално заявявам, че вече минавам на летни напитки.....като облак
                        Харесва ли ти графиката в темата за Еврохолд?

Коментар

• Най-официално заявявам, че вече минавам на летни напитки.....като облак
                          Не пия във всяка къща, защото не във всяка сипват .

Коментар

• Бате Тони, жулиш ли биричка?

Коментар

• Първоначално изпратено от SOFIX Разгледай мнение
                              Да почваме ли?
                              Наздраве и от мен

Коментар

• е то виж го 15% кога се е включил - тука "нещата" не спират!!!

Фифтийн колко беше лимита на бирата на успялите мъже, че почвам нов месец да видя ще се вместя ли - 40литра?

Коментар

Working...
                                X