IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стари Облигации

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
    Кефи ме просто, нали съм си финансистче. Слагам ги в рамки и си монтирам в хола.

Много е яко. Пък и вече имам оферта от човек от форума да ми купи сегашните за 1 000 лева, а в момента се рамкират още 4. Не че ще ги продам де. Просто се кефя, че има и други хора, които ценят това.
    абе доста добре стоят, като на стената на шеВ на банка в приемния кабинет само не знам и аз доколко са автентични, но поне на живо изглеждаха като да са такива
    П.С. а да те запитам, че съм виждал и едни други - къде са им купоните за плашане на разлините падежи? щото съм виждал едни такива хартийки, които на 100% са автентични, дето си приличаха доста сериозно на тетрадка голям формат
    Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

• Няма ли некви с цици?

Коментар

• Кефи ме просто, нали съм си финансистче. Слагам ги в рамки и си монтирам в хола.

Много е яко. Пък и вече имам оферта от човек от форума да ми купи сегашните за 1 000 лева, а в момента се рамкират още 4. Не че ще ги продам де. Просто се кефя, че има и други хора, които ценят това.
        The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

Колекцията се разраства, момци.

За кво ги събираш тия хартии Кольо ?
          Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Колекцията се разраства, момци.

Коментар

• Много благодаря, Греъм Още утре ще мина да видя, какво е положението.

Коментар

• Има и интересни акции, записи на заповед,облигации и т.н. Аз минавайки оттам дет'се вика по инстинкт влезнах първи път и си намерих акции на "Българска търговска банка" и "Д.А.Буров и сие".Преди няколко месеца пак така накупих малко акции на втората банка.
                Life won't wait for you.

Коментар

Греъм, нещо не можах да го намеря. Можеш ли да ми дадеш по-точни координати?

Иначе скромната колекция леко се увеличи.

Днес минах оттам и се сетих за тебе
                  "Слушай" сега.Кръстовището на Раковска и Графа.Тръгваш от лявата страна по посока Френската.Малко след офиса на Инвестбанк от лявата страна има антикварно магазинче.Е те там има.Само че ще трябва да зяпаш витрините защото няма някакъв надпис.И вътре питай защото ги държат в едни папки под масата
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                    Има едно антикварно магазинче на "Раковска", горе-долу срещу сградата на "Фонд имоти". Там има и акции и облигации.
                    Греъм, нещо не можах да го намеря. Можеш ли да ми дадеш по-точни координати?

Иначе скромната колекция леко се увеличи.

Коментар

• Благодаря за информацията момчета.

Коментар

Естествено че нямат стойност. Просто ми хареса идеята да си ги сложа в офиса.

Някой има ли представа откъде мога да си купя други емисии?
                        Аз имам, обади се на лични и направо ще те заведа на мястото, щото не знам как се казваше улицата.

Коментар

Естествено че нямат стойност. Просто ми хареса идеята да си ги сложа в офиса.
                          Има едно антикварно магазинче на "Раковска", горе-долу срещу сградата на "Фонд имоти". Там има и акции и облигации.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Иииии жълтата хФанелка отново е за Черкезов

Коментар

• Естествено че нямат стойност. Просто ми хареса идеята да си ги сложа в офиса.

Коментар

• Автентични са!

но честно казано имат сантиментална стойност. Рамките може би са по-скъпи от съдържанито:-)
                                в аукциона са между 5 и 40 лв същите и няма търсене
                                Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

Working...
                                X