IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стари Облигации

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Акции от 1911г Русенска Търговска Банка

100 златни лева Акции на Русенска Търговска Банка от 1911г
    За повече инфо s._cekov

Коментар

• Продавам стари български облигации ,,Велико Търновска Популярна Банка''

49 поредни облигации,само едната липсва първата,с корици е чека За допълнителна информация пишете в ,,skype'',в много добро състояние!

Коментар

• Здравейте,
        имам 7 бройки облигации от 1912 година, ако някой прояви желание да пише на скайп stasa88 Click image for larger version

Name:	851861.jpg
Views:	1
Size:	57.6 КБ
ID:	3039095

Click image for larger version

Name:	851861_1.jpg
Views:	1
Size:	38.6 КБ
ID:	3039096

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
          "Заем втора петилетка" ми е любимо
          Бих предложил нещо интересно, в такъв случай! Шест броя облигации "Държавен заем втора петилетка" от по 20 лева с поредни номера! Който проявява интерес, моля на лични или thetrader@start.bg

Коментар

Е аз купувам акции а ти облигации, така че не сме конкуренти
            Продавам 30 акции на Хранков.

Коментар

• "Заем втора петилетка" ми е любимо
              Life won't wait for you.

Коментар

• Предполагам ще има заинтересуван, та да го постна:

http://m-vel.net/bg/

Коментар

Слава богу!

Иначе тоя има много акции. Ако не можеш да се ориентираш, къде се намира това ми пиши на лични.
                  The weak are meat and the strong do eat.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                    Като тръгнеш по Денкоглу от Витошка на отдясно 50 метра преди графа. Ама сега гледайте да не ми вдигнете цените, че го обратобвам дедика там много стабилно.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Като тръгнеш по Денкоглу от Витошка на отдясно 50 метра преди графа. Ама сега гледайте да не ми вдигнете цените, че го обратобвам дедика там много стабилно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola Разгледай мнение
                        Абе да ти кажа честно съм се фокусирал върху облогациите. Дори на този етап избягвам да купувам общински.
                        Иначе не можах да намеря магазинчето, но намерих едно друго близо до Гарибалди.
                        Веднага след офиса на Инвестбанк /там им беше централа навремето/ е.Второто или третото магазинче след банката.От кръстовището на Графа с Раковска, посока Френската от ляво на 30-40 метра.Има хубави неща.
                        А това на Гарибалди къде е?
                        Life won't wait for you.

Коментар

Тая левата я имам.Магазинчето намери ли го?Там има и готини акции.Те не те ли интересуват?
                          Абе да ти кажа честно съм се фокусирал върху облогациите. Дори на този етап избягвам да купувам общински.

Иначе не можах да намеря магазинчето, но намерих едно друго близо до Гарибалди.

Коментар

• ИзлъгАх.Немям я тая левата.Имам я втората от ляво на дясно на долния ред на по-долната снимка.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Тая левата я имам.Магазинчето намери ли го?Там има и готини акции.Те не те ли интересуват?
                              Life won't wait for you.

Коментар

• Естествено че са автентични.

Едва ли някой ще тръгне да фалшифицира подписи, релефни печаати и тн. Иначе купоните са си на гърба на на облигацията. Интересното е че една голяма част от тях са с непокътнати купони.

Коментар

Working...
                                X