If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бих предложил нещо интересно, в такъв случай! Шест броя облигации "Държавен заем втора петилетка" от по 20 лева с поредни номера! Който проявява интерес, моля на лични или thetrader@start.bg
Като тръгнеш по Денкоглу от Витошка на отдясно 50 метра преди графа. Ама сега гледайте да не ми вдигнете цените, че го обратобвам дедика там много стабилно.
Е аз купувам акции а ти облигации, така че не сме конкуренти
Като тръгнеш по Денкоглу от Витошка на отдясно 50 метра преди графа. Ама сега гледайте да не ми вдигнете цените, че го обратобвам дедика там много стабилно.
Абе да ти кажа честно съм се фокусирал върху облогациите. Дори на този етап избягвам да купувам общински.
Иначе не можах да намеря магазинчето, но намерих едно друго близо до Гарибалди.
Веднага след офиса на Инвестбанк /там им беше централа навремето/ е.Второто или третото магазинче след банката.От кръстовището на Графа с Раковска, посока Френската от ляво на 30-40 метра.Има хубави неща.
А това на Гарибалди къде е?
Едва ли някой ще тръгне да фалшифицира подписи, релефни печаати и тн. Иначе купоните са си на гърба на на облигацията. Интересното е че една голяма част от тях са с непокътнати купони.
Коментар