Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАз, да си призная, малко по диагонал я карам. Погледнах само минутите преди това.Сега видях и часа.
Другият писал е Лорда.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз не моа стопля за кво иде реч
Имаше една тема де се провикваха "Долу пИдИрасите!" ....коя беше темата,че ми се иска да изригна
Страхът трудно се преодолява само със знания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеИ ти ги защитаваш. Не е възможно да си чак толкоз ...
П.П. Няма как да съм обективен, понеже постоянно ме трият/редактират.
Нямаме равен старт, ако разбираш за какво ти шпрехам
Оо ... забравих и ти се представяш за "жертва" и ми хлипаш на рамото - 'кскюзми
Коя песничка да ти изпея?Last edited by marandi; 04.05.2013, 21:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз не моа стопля за кво иде реч
Аз съм си казала( то пък голямата тайна).
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеВал, то се вижда кои сме писали преди моя пост в Темата на Зарко. Черно на бяло. Това, че ти прикриваш мазника също си личи ясно
Щом се правиш на ударена, значи си с тях !!!Аз, да си призная, малко по диагонал я карам. Погледнах само минутите преди това.Сега видях и часа.
Другият писал е Лорда.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеА, ти не разбра ли, че номерата ти се изтъркаха отдавна?
П.П. Какво общо има Шъ със Съни, че пак пускаш интриги?
Какво общо Тибет с БГ-стан, че не се спря?
Обясни ми и иди на улицата с хората да им обясниш "притчите" си за Тибет ...
Ще те пречукат с камъни веднага ( под секрет ).Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЯ пак си помисли
Просто Съни е ПРАВА за тебе !!!
П.П. Какво общо има Шъ със Съни, че пак пускаш интриги?
Какво общо Тибет с БГ-стан, че не се спря?
Обясни ми и иди на улицата с хората да им обясниш "притчите" си за Тибет ...
Ще те пречукат с камъни веднага ( под секрет ).Last edited by X_Y; 04.05.2013, 21:17.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеКакво да мисля?
Преди твоя пост само Аз и Анди сме писали в другата тема.
Аз не съм, но ти няма как да го знаеш.
Просто Съни е ПРАВА за тебе !!!Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kev Разгледай мнениеИскаш да кажеш, че не бива да вярваме безпрекусловно на нищо и никого, и да я караме по-леко и спокойно!?Съгласен съм! Поздрави!
FAITH NO MORE - EASY
Чети си там за Митра, цикли, календар и как така неква религия на едва 2 хилки години открадва всичко от предишните.
Т'ва са ти Мечките с копи/паста, дет' ти ги възхваляваш. Бездарници и крадци
П.П. Мога да ти обобщя и цялото християнство, че се е наложило понеже е било насочено към бедняците като послание.
Открадват и преправят всичко дотогава като традиции, стържеш предишните храмове с 1 кръст отгоре.
Ислямът па маха кръста и ръга полумесец - бой, терор и кървища и вече си наложил "нов" продуктLast edited by marandi; 04.05.2013, 21:09.
Коментар
Коментар