IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Ама некви комитети ли сте заформили НащЕ...... ващЕ. Давайте платформите, не мое да съм безпартиен. Ще взема да стана свободен
    Умря комитетската работа, а и няма нащЕ- ващЕ, защото вече всеки е сам за себе си.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
      Аз, да си призная, малко по диагонал я карам. Погледнах само минутите преди това.Сега видях и часа.
      Другият писал е Лорда.
      Не ми минават тези номерца.
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Ама некви комитети ли сте заформили НащЕ...... ващЕ. Давайте платформите, не мое да съм безпартиен. Ще взема да стана свободен

Коментар

Аз не моа стопля за кво иде реч
          То и аз щях да ругая ,че малко цветарска работа става ....иди там,иди оттатък .....и накрая май пак за политика става дума .....ама нали си има тема за политика бре,драчете се там кой от кои е.

Имаше една тема де се провикваха "Долу пИдИрасите!" ....коя беше темата ,че ми се иска да изригна
          Страхът трудно се преодолява само със знания

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
            И ти ги защитаваш. Не е възможно да си чак толкоз ...
            Шъ е класна мацка и трудно ще влезе в "конспирацията" ти.

П.П. Няма как да съм обективен, понеже постоянно ме трият/редактират.

Нямаме равен старт, ако разбираш за какво ти шпрехам

Оо ... забравих и ти се представяш за "жертва" и ми хлипаш на рамото - 'кскюзми

Коя песничка да ти изпея?
            Last edited by marandi; 04.05.2013, 21:26.

Коментар

Аз не моа стопля за кво иде реч
              За модерация и кой от кои е.
              Аз съм си казала( то пък голямата тайна).

Коментар

• Аз не моа стопля за кво иде реч

Коментар

Вал, то се вижда кои сме писали преди моя пост в Темата на Зарко. Черно на бяло. Това, че ти прикриваш мазника също си личи ясно

Щом се правиш на ударена, значи си с тях !!!
                  Аз, да си призная, малко по диагонал я карам. Погледнах само минутите преди това.Сега видях и часа.
                  Другият писал е Лорда.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                    А, ти не разбра ли, че номерата ти се изтъркаха отдавна?

П.П. Какво общо има Шъ със Съни, че пак пускаш интриги?

Какво общо Тибет с БГ-стан, че не се спря?

Обясни ми и иди на улицата с хората да им обясниш "притчите" си за Тибет ...

Ще те пречукат с камъни веднага ( под секрет ).
                    И ти ги защитаваш. Не е възможно да си чак толкоз ...
                    tnm

Коментар

• По скоро опитваш се да го прикриеш. Те двамата достатъчно силно светят за да има изобщо нужда да ги казвам кои са.
                      tnm

Коментар

• Вал, то се вижда кои сме писали преди моя пост в Темата на Зарко. Черно на бяло. Това, че ти прикриваш мазника също си личи ясно

Щом се правиш на ударена, значи си с тях !!!
                        tnm

Коментар

Я пак си помисли
                          Просто Съни е ПРАВА за тебе !!!
                          А, ти не разбра ли, че номерата ти се изтъркаха отдавна?

П.П. Какво общо има Шъ със Съни, че пак пускаш интриги?

Какво общо Тибет с БГ-стан, че не се спря?

Обясни ми и иди на улицата с хората да им обясниш "притчите" си за Тибет ...

Ще те пречукат с камъни веднага ( под секрет ).
                          Last edited by X_Y; 04.05.2013, 21:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнение
                            Какво да мисля?
                            Преди твоя пост само Аз и Анди сме писали в другата тема.
                            Аз не съм, но ти няма как да го знаеш.
                            Я пак си помисли
                            Просто Съни е ПРАВА за тебе !!!
                            tnm

Коментар

• Искам да кажа, че имаме проблем като общност- нямаме общи ценности/вяра, а и малкото, което имаме по м/у си, бива ерозирано непрекъснато.
                              Относно безпрекусловността, ще обърна малко нещата- не вярвам в абсолютните твърдения.

Коментар

• Първоначално изпратено от kev Разгледай мнение
                                Искаш да кажеш, че не бива да вярваме безпрекусловно на нищо и никого, и да я караме по-леко и спокойно!?Съгласен съм! Поздрави!

FAITH NO MORE - EASY

Казва ти в прав текст, че всички религии са крадяли кат' побъркани с копи/паста от т,нар. "езичници".

Чети си там за Митра, цикли, календар и как така неква религия на едва 2 хилки години открадва всичко от предишните.

Т'ва са ти Мечките с копи/паста, дет' ти ги възхваляваш. Бездарници и крадци

П.П. Мога да ти обобщя и цялото християнство, че се е наложило понеже е било насочено към бедняците като послание.

Открадват и преправят всичко дотогава като традиции, стържеш предишните храмове с 1 кръст отгоре.

Ислямът па маха кръста и ръга полумесец - бой, терор и кървища и вече си наложил "нов" продукт
                                Last edited by marandi; 04.05.2013, 21:09.

Коментар

Working...
                                X