IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе, имаше един Музовир. Какво стана с него. Къде се изгуби това момче.
    Баба ме научи на много неща.
    tnm

Коментар

• "Бийте братя бог е с нас"
      Боят настана. Българска възрожденска песен

Най ми харесва, какво пише на знамето "Свобода или Смърт"
      Възрожденците са знаели, че свободата е над всичко, ние забравихме.
      http://www.youtube.com/watch?v=Grr1DdoriZw
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от OwnerBG Разгледай мнение
        Купи си бира.
        Абе аз си мисля, че ти си мислиш, че златото ще пада, а имотите ще се вдигат. Ама дали съм прав, не знам. Да питаме МАМУН. Каквото каже той, това ще е. Ако не ми хареса това, което каже МАМУН, ще питам чичо.
        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
          Абе, да те питам нещо. Злато ли е по добре да купувам сега или имоти ???
          Купи си бира.
          Подбрани статии за собственици на имоти.
          http://www.sobstvenik.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
            Оооо, мечо Биков,
            Време беше...

Хиии-хииххх
            Така е Факи. Прав си
            tnm

Коментар

• Оооо, мечо Биков,
              Време беше...

Хиии-хииххх

Коментар

• Добро утро tnm
                Добро утро чета

Наближават избори. Аз си мисля, че сички са МАСКАРИ. Комунизъма беше лош. Почна с избиването на много българи. Продължи с отнемането на свободата и така си и завърши. Ся, как избухна демокрацията. Комунистите се прекръстиха на БСП и си измислиха СДС за да има плурализъм. Измислиха си и ДПС за да има етническо напрежение. За периода от 1989 година до 1999 година грабиха народа откъдето и както заварят, ама на смени, за да не прави впечатление. Ограбиха предприятията. Ликвидираха промишлеността и селското стопанство. Ограбените пари ги сложиха в джобовете си. Ограбиха парите на хората, чрез пирамиди, банкови фалити и хиперинфлация. Но това им се видя малко и измислиха МУТРИ, които да крадат колите на хората, да им обират къщите и да трошат с бухалки магазините, дискотеките и ресторантите им. През 2000 година народецът беше готов да прегризе гръцмулите на управляващите и тогава те измислиха ЦАРЯ. Царя беше благ, с благородна осанка. Краде и той барабар с царедворците, открадна каквото и колкото можа и измисли ПЪДАРЯ. ПЪДАРЯ беше мутра от СИК и ЦАРЯ го тури баш начакник на ДЖАНДАРИТЕ. За да се знае вече недвусмислено, че полицията е създадена от БАНДИТИ и нейната единствена цел е да защитава бандитите и политиците от възникващата отвреме на време народна ЛЮБОФ. Когато се разбра, че ЦАРЯ и той е ЛАПАЧ, туриха ТРИГЛАВАТА ЛАМЯ. И тя краде та се не накраде. После туриха ПРАЗНОГЛАВАТА ЛАМЯ, и тя краде та се не накраде и накрая озверелия народ я изгони с камъне и дърве.

Аз предлагам да си помислим, че ЛОПАТИТЕ НЕ СА ЛОПАТИ, да им земем властта и да почнем да се самоуправляваме по методите на ПРЯКАТА ДЕМОКРАЦИЯ, така както направиха в ИСЛАНДИЯ.
                tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                  OwnerBG, виж ги тези как се целуват

Който и да изберем от тях, ще ни окраде. Ти какво мислиш за пряката демокрация ???
                  АунърБГ момчето няма да ти отговори, щот' не мое се видиш колко си ла фрост форевър.

Форевър не щот' някой ден няма го чатнеш, а щот' няма си мъжкарче си го признаеш сам на себе си, че Господ не е длъжен да дава на всеки по всичко и за някои неща те е прескочил.

П.П. Да'е ... фростотията - думна ми кофата от четене - към 200 страници омахах щот' си чета кот' ми трябва да открия.

Нали Наивника па ме разсипа от критика, че съм се ебавал - ко да му кажа, че БГ-стан за последно е имала проблясък през 1230 и от тогава е скука - после па се случили други фундаментални промени и т.н. до наши дни.

Ма, той ся си е боднал бубата на топло у жената и хърка, а па Русото да фитка рецепти как се ставало Симеонова България - кат' на Симеон тогава му е било пъти по-лесно, отколкото сега, щот' няма нищо общо като позиция вече от тогава.

Бил 3-ти в Юръп Моню 10-ти век и станал 1-ви - ай, да дойде ся и да ми каже как от последна дупка има шанс за първа. Шъ у-пъ-пъ-пъ-пъ-пецне кат' Мечка на простир.

'ноу смешно ... бам, критиката и в кревата - ма, бравас!

П.П.П. Бат' Серго да вземе да изцепе някоя простотия, че да ме разсмее, както той умее - голяма свежара е - хаха
                  Last edited by marandi; 07.05.2013, 03:48.

Коментар

• OwnerBG, виж ги тези как се целуват

Който и да изберем от тях, ще ни окраде. Ти какво мислиш за пряката демокрация ???
                    tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от OwnerBG Разгледай мнение
                      А бре Мечо, отвори си една тема за твоите щуротевини и си пляскай колкото искаш. Ууус...ш рязко и самодоволно хубавата тема. Свобода, философия, източни и неразбираеми за обикновен шоп плясканици.

Аде стига де.
                      Абе, да те питам нещо. Злато ли е по добре да купувам сега или имоти ???
                      tnm

Коментар

• А бре Мечо, отвори си една тема за твоите щуротевини и си пляскай колкото искаш. Ууус...ш рязко и самодоволно хубавата тема. Свобода, философия, източни и неразбираеми за обикновен шоп плясканици.

Аде стига де.
                        Подбрани статии за собственици на имоти.
                        http://www.sobstvenik.com/

Коментар

• ФРУФЕСОР МЕЧКУФ предлага 3-дневен отстрел на цялото си семейство със стрели и мечове и куршуми, понеже те няма да ги докоснат.
                          ---------------------------------------------
                          Новата мътиматикъ на Фруфесора узуми свИтъ и затова той се предложи за експеримент, който твърди, че по неговата мътиматъка - даже и шут в зъбите не би го достигнал, а камо ли стрела или куршум.

Двиздите му ги говорели тия неща и му били дали нова мътиматъкъ и ъксиоми за тия неща, дет' била уникална.
                          Last edited by marandi; 07.05.2013, 00:59.

Коментар

• ТИБЕТСКИ монах удиви свИтъ, че двете страни на едно уравнение трябвало да са равни като всички техни елементи да същестувуват в същото множество
                            --------------------------
                            След откритието на инфинитезималното смятане и в частност, че:

в мътематикатъ асимптота на равнинна крива е права, която се приближава неограничено до клон на кривата, но никога не я допира. По този начин в точка от кривата, клоняща към безкрайността, разстоянието между кривата и асимптотата клони към нула.

Тибетският клон на учението фрости везкрайности излязъл с декларация, че няма как стрела пусната към мишена да я достигне и така пренаписали наново Историята, че войни със стрели никога не са се водели досега, понеже от тяхнъ мътимътическа гледна точка и пу техните ъксиоми - т'ва' се оказва невъзможно.

Скоро се надяваме официално да се отменят и ПТП-та, щот' няма как да се сблъсква превозно средство и заструхуватилите да умрат от глад предвид новътъ Тибетска мътиматъка, дет' се откри наскоро.
                            -------------------------------
                            Фрост Тибетский Безкрайний - в индикт 4-ти на цъфналата джанка
                            Last edited by marandi; 07.05.2013, 00:42.

Коментар

• Баба ме научи на много неща.
                              tnm

Коментар

• ТИБЕТСКИЯ МОХАХ - АЛА-БАЛА ПОРТОКАЛА открива инфинитезималното смятане

------------------------------------

Висял един тибетски даскал в манастирО и се изумявал как е възможно да е най-фростит от цялата вселена и взел да съчинява нова мътиматика дет' още нямала ъксиоми за нея, ма той щял да ги уткрие.

Една стрела кат' се изстреляла към мишена нямало да достигне целта - умно заключил той, щот' бил чел, ама недочел ко пишело в тибетското вики-педия от олигофрен преди 5 хил. години.

И за да затвърди безграничната си простотия, че няма как пусната стрела към мишена да я достигне - започнал да разработва галатическата теория за безкрайността на простотията си.

Демек, трябвало да се докаже, че простотията му е по-голяма от цялата вселена, която неспирно се увеличавала с темпове изпреварващи теорията за големия "взврив и че от скоростта на свИтлинатЪ по-голяма скорост нямало открита, според кофермана Айнщайн.

Или множеството ( вселената ) се увеличавало с по-висока скорост от тая дет' се водела официално за възможна и затова въпреки напъните за открие причината защо няма по-фрост от него - той все не успявал.

-------------------------------
                                Опитите да открие нова математика на диференцирано смятане на безкрайно малки величини ( демек стрелата няма до достигне целта ) увисвали при сблъсъка си с теорията на вероятностите за шанса да не я достигне.

Или опита да представи, че в Природата няма 0 ( нула ), а има 1-ца/върху безкрайност били оритвани при наслагването и екстраполирането, защото колкото повече той търсел, че не съществува 0 ( нула ) в природата, толкоз повече му блесвала кръгла 1-ца насреща при опитите да открие, че 1/2 + 1/3 + 1/4 + 1/5 + 1/10 + 1/1000 и т.н. ............

насреща му се връщала информация, че шансът да "открие" т'ва число дет' го търси бил равен на единица върху 1/2*1/3*1/4*1/1000 и т.н. или пак толкоз 1-ца върху безкрайност кат' отговор.

И се оказвало, че винаги ще достигне стрелата целта, щот' ъксиомите, ползвани при методите и определянето на граници били в посока минус безкрайност за нереални числа и имагинерни части - а, не дали стрелата щяла да достигне мишената.

---------------------------------
                                Тибетски монах траверсов - откриващ нови мътиматики и ъксиоми от 5 век. в годината на цъфналата джанка с простотия от минус до плюс безкрайност, дадена свише
                                Last edited by marandi; 07.05.2013, 00:16.

Коментар

Working...
                                X