IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Престанете да омазвате темата! До колкото помня, замисълът не беше такъв.
    При следваща словесна диария ще следва ключ.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31
      Що се прайш, че не си ги треснал вече?
      То, който не треска денонощно в БГ-стан - требе ходи се пали иначе. Друга алтернатива шпрехат, че нямало

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ
        Пак си пиян , санкюлоте ............
        По добре пиян отколкото заробен!

Коментар

• Има проблясъци за БГ-стан -

на пръв поглед уникални характери ( никове ) непонасящи се до преди месеци, започнаха да изповядват парадигмата на изобилието и взеха да се обединяват.

Или, че слънцето грее еднакво за всички и всеки от тях има равностойно място под него и да не му се гледа в канчето какво да му се отмъкне от някого - щот' за него иначе нямало да има, ако не го затрие.

П.П. Демек да отнемеш парчето хляб от детето на опононента си не било геройство, а кражба.

Ха, наздраве!

Коментар

• ЛОРДЕ БРАВО ЗА ТЕЗИ ФИЛОСОФИ, А НИЗШЕ ЧЕЛ ЛИ СИ

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
              [/SIZE]

Недей така , бе ..............за хора с 200 грама алкохол в кръвта , не им остава нищо друго , освен , прочитайки това , тихо да седнат на терасата , да погледнат звездите и...........................да заплачат .................

И друго съм забелязал.....Лорда има готино пиянство....Като сръбне 200гр и става Човек....

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                Прав си. Днес звънях за един магазин в "Надежда", за когото давах най-паче 22К евра, обявиха ми, че струва 30К.

пп. Благодаря Кире, не очаквах такава подкрепа от теб приятелю! Голем праз, ЧЕ не сме на една политическа позиция. Вярвам, че хубавите хора ще се намерим някой ден и ще си бъдем взаимопомощ! Дори и в някой друг живот.

Недей така , бе ..............за хора с 200 грама алкохол в кръвта , не им остава нищо друго , освен , прочитайки това , тихо да седнат на терасата , да погледнат звездите и...........................да заплачат .................

Коментар

• НАЗДРАВЕ ЛОРДЕ- ПИ4 СИ. МЕ4О СЪЩО Е СВОБОДЕН ПИ4

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                    Така е Лорде- за мен интересите на народа ми са над всичко и СВОБОДАТА МУ ДЕ
                    ЕЙ ТОВА ПО-ДОЛНОТО , АКО МЕЧО НЕ СИ ГО СЛОЖИ ЗА ПОДПИС ИЛИ АВАТАР НЕ Е ИСТИНА!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ЯКОООООООООООООООО!! КИРЕ , ТИ СИ НОМБЪР УАН!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                      Така е, скъса го синджиря !!!
                      Баба ме научи на много неща.
                      tnm

Коментар

• Така е Лорде- за мен интересите на народа ми са над всичко и СВОБОДАТА МУ ДЕ

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
                          ЗА МЕ4О

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                            Забелязал съм , че Лорда от политика и имоти не разбира , но е СЪР на музиката....
                            Прав си. Днес звънях за един магазин в "Надежда", за когото давах най-паче 22К евра, обявиха ми, че струва 30К.

пп. Благодаря Кире, не очаквах такава подкрепа от теб приятелю! Голем праз, ЧЕ не сме на една политическа позиция. Вярвам, че хубавите хора ще се намерим някой ден и ще си бъдем взаимопомощ! Дори и в някой друг живот.

Коментар

• ЛОРДА Е ПИ4 И ВЪЗПИТАМО МОМЧЕ- УВАЖАВАМ ГО, А ТО В КРИЗА ОТ НИЩО НЕ РАЗБИРА ЧОВЕК

Коментар

• Забелязал съм , че Лорда от политика и имоти не разбира , но е СЪР на музиката....

Коментар

Working...
                                X