If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
на пръв поглед уникални характери ( никове ) непонасящи се до преди месеци, започнаха да изповядват парадигмата на изобилието и взеха да се обединяват.
Или, че слънцето грее еднакво за всички и всеки от тях има равностойно място под него и да не му се гледа в канчето какво да му се отмъкне от някого - щот' за него иначе нямало да има, ако не го затрие.
П.П. Демек да отнемеш парчето хляб от детето на опононента си не било геройство, а кражба.
Недей така , бе ..............за хора с 200 грама алкохол в кръвта , не им остава нищо друго , освен , прочитайки това , тихо да седнат на терасата , да погледнат звездите и...........................да заплачат .................
И друго съм забелязал.....Лорда има готино пиянство....Като сръбне 200гр и става Човек....
Прав си. Днес звънях за един магазин в "Надежда", за когото давах най-паче 22К евра, обявиха ми, че струва 30К.
пп. Благодаря Кире, не очаквах такава подкрепа от теб приятелю! Голем праз, ЧЕ не сме на една политическа позиция. Вярвам, че хубавите хора ще се намерим някой ден и ще си бъдем взаимопомощ! Дори и в някой друг живот.
Недей така , бе ..............за хора с 200 грама алкохол в кръвта , не им остава нищо друго , освен , прочитайки това , тихо да седнат на терасата , да погледнат звездите и...........................да заплачат .................
Забелязал съм , че Лорда от политика и имоти не разбира , но е СЪР на музиката....
Прав си. Днес звънях за един магазин в "Надежда", за когото давах най-паче 22К евра, обявиха ми, че струва 30К.
пп. Благодаря Кире, не очаквах такава подкрепа от теб приятелю! Голем праз, ЧЕ не сме на една политическа позиция. Вярвам, че хубавите хора ще се намерим някой ден и ще си бъдем взаимопомощ! Дори и в някой друг живот.
Коментар