If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Аз винаги си изпълнявам обещанията, с изключение на случаите, в които не си изпълнявам обещанията. И следвам неотклонно принципа си да бъда тотално безпринципен. Но стига за мен. Три дена преди изборите ще е срамота ако не вкарам тон на ОМРАЗА в сюжета. Сарказъм и викали на омразата в САЩ.
Идва от време на време тук в темата един прикрит властник (лъжеанархист), за да ми обяснява колко съм прост. Значи той твърди, че Бате Бойко сам си бил организирал протестите за да може да падне от власт, тъй като така юнашки бил ошушкал държавата, щото единствения му шанс да остане на власт, бил да падне от власт.
Пък аз не мога да го разбера, щото съм ПРОСТ. Ама не съм хептен прост де. Това, че е ошушкал държавата го разбрах. Дори го видях с очите си. Ама те държавата здраво я ШУШКАХА и предишните, и по ПРЕДИШНИТЕ и още по предишните. Та с моя простия АКЪЛ си мисля, че трябва вместо да ходим на избори, да събираме ВИНКЕЛ и яйца. Може и ДОМАТЕ. Стратегията е първо да ФЪРГАМЕ яйца. Ако не се УПЛАШАТ, да пробваме с ДОМАТЕ и ВИНКЕЛ !!!
При подобни фитки кат' се правят е възможно да попаднат в паяжината и напълно невинни идеалисти кат' Мечока.
Жалко е, че не осъзнават колко вредят така на Обществото като стават безплатни агитатори на планировката.
В момента тече война Софето-Брюксел и Мечките са идеалните балъци, които после да ги сочат в Брюксел, че имало свобода на словото в БГ-стан, бря? Как да няма.
Демек - употребиха го, ама той не знае.
П.П. Икономиката ви е в пълен колапс и зависима вече за пикливите и жалки Евро-фондове, затова се търсят примери, че критиките по докладите от Брюксел не са верни и имало Свобода в БГ-стан, щот' Мечката ревял на воля.
За момента, въпреки че сърцето ми се къса - ще оставя да нещата до зимата, когато ще се гмурнете в поредната рецесия и 'орицата ще излязат на пътя.
Тогава вече може и да се намеся - но докато не го видите, че ще стане така - ще ме мислите за луд и затова първо доказателството.
по молба на адаша се извинявам на мацката
АДАШ,ща замола да не ме сравняваш с тоя,Бареков,щото се сетих какво мисли,боко за него
В момента ви вкарват в цял театър - води се компесационен метод в психологията.
Демек: Ще ви дам да викате по улиците да ревете Свубуда виртуално - ама реално да ви вземем още от хляба и от свубудатЪ.
Ледът на играта е 'ноу тънък и затова се пръкнаха Мечки да разлайват най-четената тема с евтини лафчета.
Няма да се учудя, ако са мангали с Лорда, дет' правят телефонните измами и се представят за високо-престижни професии.
------------
Наближиха изборите и трябва телюгите да ги дотикат до урните, без значение за кого, а само да пуснат бюлетина.
П.П. Не мога да преценя още, но прилича на евтин 'оливуудски филм с нисък бюджет всичко.
Нали знаеш, че Русото е профи по психология, а не самозванец кат' Мечки разни с чалъми от 2 стинки килото в репертоара
Респект, че си пич и се извини - засега моди-тата не са още част от сценария - след години ще видим, но обиждаш така малкото честни 'орица в БГ кат' я вмъкна - хихи
Запил се е нейде ....От около месец насам,спамя пак и при бонусарите и въпреки провокациите ми ,не се появява! Дори фицката го издирваше оня ден спешно за няква консултация за която впоследствие май са се разбрали по скайпа.....
Аз проблеми с търговията, освен обичайните откъм пазар,нямам,така че все ми е тая кой къде пише и какво......
Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Недей,ако обичаш! ....Тук пишат готини хора - вярно като ударят няколко питиета и се поотпускат,но макар и пияни се стараят да спазват добрия тон колкото да им е трудно....
Недей,ако обичаш! ....Тук пишат готини хора - вярно като ударят няколко питиета и се поотпускат,но макар и пияни се стараят да спазват добрия тон колкото да им е трудно....
Именно за това! Тук пишат/пишеха готини хора! Не трябва тази тема да има общо с "Политика". Някои спазват добрия тон, други само така си мислят.
Надявам се да разберете.
.......При следваща словесна диария ще следва ключ.
Коментар