IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Така се боря с жегата - под чедър на сянка, хапвам сладолед

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
      Добро утро, Мечо!
      Добро утро, тайфата!

Тези горещници са по-горещи от предишните. Май ще трябва да се ориентирам към дълга разходка из Балканя.
      Добро утро tnm
      Добро утро чета

Или да се поспреш някъде на дебела сянка
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Добрутро! Ходихте ли на Рамщайн? Аз пропуснах, ама аз и Мейдън пропуснах
        Ходих и да ти кажа имаше подгряващи групи преди Рамщайн. Подгряващите групи хубаво ни подгряха, а като се качиха от Рамщайн, хубаво ни изтудиха. Нищо особено не са.

Коментар

Особено, ако доходите са изкарани от самите тях
          И това го има. Съвсем друго е отношението към парите когато ги изкараш с труд.

Коментар

• ДОБРО УТРО ЛЪВОВЕ И ЛЪВИЦИ- ПРИЯТНИ ЖЕГИ- СТУДЕНИ НАПИТКИ И ГОРЕЩИ ЖЕНИ И МЪЖЕ

Коментар

• Първоначално изпратено от Kosmonavta Разгледай мнение
              Децата откриват живота... И неминуемо ще усетят несъответствието между цените и доходите в БГ...
              Особено, ако доходите са изкарани от самите тях
              Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
              Мечо

Коментар

• Добро утро, Мечо!
                Добро утро, тайфата!

Тези горещници са по-горещи от предишните. Май ще трябва да се ориентирам към дълга разходка из Балканя.
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Вчера съседа направи едно спонтанно парти с барбекю.. Ама много солено беше всичко и цяла нощ съм пил вода и съм се въртял.. Чак възглавницатра ми става мокра от пот. Пусна климатика - застудее ми.. После се събудя облян в пот.... Мама му да е и жегите. Ама тая година е по добре от минаклата. Мойта унгарка вика че в Будапеща било още по горещо и нямало и грам ветрец. Днес ще си взема два пъпеша и цял ден ще си правя коктейли на Кокаляне...

Коментар

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater

ХА-ХААА

Коментар

Добро утро, Мечо!
                      Добро утро, тайфата!

Космо, по-дребна 1/3-та от домочадието смята да ходи на басейн. Като прочетох коментара ти за жегите и отворих Синоптика да прочета какви ще са температурите. В моят хабитат стават за плицикане Градусите няма да се толкова високи, ще подухва ветрец ...
                      Обаче майтапа е голям. Мъникът ходи да работи и сега се оказа, че входа на басейна е 2/3 от дневната му надница Ама, как е възможно това!? От снощи се е затюхкал, какви са тези цени

Приятни почивни дни на младежите и девойките!
                      Децата откриват живота... И неминуемо ще усетят несъответствието между цените и доходите в БГ...

Коментар

• Kev, докажи, че не си идиот
                        tnm

Коментар

• Махно дето викаше на филма. "Аз им дадох свобода, за да не им се налага да питат никой, те идват постоянно да ме питат мене."

Ма той щото боец, не учител.
                          tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                            Много па повниш бе, керата!

Така е, не му вярвайте на учителя.
                            Да вярваш на учителя е порочно.
                            Задачата на учителя е да те научи да мислиш самостоятелно и да не вярваш на учители безпрекословно. Но можеш да го питаш
                            Ако успее да ги научи да не му вярват, те ако искат ще питат, дори и да им каже, че не трябва да питат.
                            tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                              "Добър учител е този, който учи учениците си да не му вярват."
                              Манков
                              Много па повниш бе, керата!

Така е, не му вярвайте на учителя.
                              Да вярваш на учителя е порочно.
                              Задачата на учителя е да те научи да мислиш самостоятелно и да не вярваш на учители безпрекословно. Но можеш да го питаш

Коментар

• Първоначално изпратено от vmankov Разгледай мнение
                                Кът сте казали за несловесни контакти (невербални, дйет му казва некоя путка тъпа):

https://www.youtube.com/watch?v=m0gz-tV46yk

и

https://www.youtube.com/watch?v=yvPr9YV7-Xw

Така.
                                Но нека, ако можете, да си говорим с думи, а?„
                                Или не можете? Май не можете - съжалявам моите деца, че ще живеят с вас. Казах им го, но те, като млади дихатели, все още не вярват - така съм ги учил като малки.

Сега идва време те да ми скачат с моите думи тогава.
                                Дано да успеят - със своето разбиране - ама надали, ако не подхванат моята омраза.

Мразя двукраките нехора и смятам, че трябва да бъдат убити.

95% от двукраките хора са цигани и евреи.

Та така, този нечовешки контингент трябва да се екстерминира. Според мен.
                                "Добър учител е този, който учи учениците си да не му вярват."
                                Манков
                                tnm

Коментар

Working...
                                X