Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеЕЕЕЕ, много си обидчива....Да не вземеш и ти като бат Ваньо да заговориш с теменужките за дълго време...
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеЧичо, предполагам ще бъде оценен "джентълменския" ти жест.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеМи, щото в тази тема има разни обидчиви гаспада. Веднагъ щяха да съзрат феминистки уклон в коментара ми
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнениеВалче, да не работиш във сив Голф.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеА така!
Почнаха да се стриймват конкретни съмнения въ междублоковото пространнство намиращо се под старата ми капа!
Що почна от феромоните, место от факта, че мравоците си живеят от панти века в градивната анархия, за по-кратко наречена "матриархат"?Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХих, остава сега да се занимавам с феромоните и на мравките. Малко ципокрили имам, щото
..................
А така!
Почнаха да се стриймват конкретни съмнения въ междублоковото пространнство намиращо се под старата ми капа!
Що почна от феромоните, место от факта, че мравоците си живеят от панти века в градивната анархия, за по-кратко наречена "матриархат"?
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАрти си шета тъдява, но с нов ник,
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеАрти си шета тъдява, но с нов ник,
Много активна в "Любима музика", та за нея се сетих да предположа
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧиче, ти имаш глас меден загорски
Повикай Рина и Арти, може да те послушат !!!
След студена Загорка ли...?
Никой не ще да слуша дъртия - Рина се скри, Арти покри.....
А който ме е чул да пея, повече не повтаря.....Остава глух за "изкуството".....
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеЧиче, ти имаш глас меден загорски
Повикай Рина и Арти, може да те послушат !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sergo Разгледай мнениеЕ-е-е,
Да, ама....
После кво оправдание ще да търся, дето ракиджоса го бълбук-бълбукам право от бутилката?
Деликатна е ситуацията да знаеш.
Утре сутрин, като вземеш да разпръскваш букет от аромати, минавайки през входаПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнениеХих, остава сега да се занимавам с феромоните и на мравките. Малко ципокрили имам, щото
Махай го този бъркоч, като миреше. Ще хвърлиш съседите в недоумение. Може да решат, че си докарал някое стадо на терасата
Е-е-е,
Да, ама....
После кво оправдание ще да търся, дето ракиджоса го бълбук-бълбукам право от бутилката?
Деликатна е ситуацията да знаеш.
Коментар
-
Първоначално изпратено от val/she Разгледай мнениеИзпитвам силно желание да изпращам негативни послания по адрес на населението, но ще постна това:
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар