IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
    Селянинооооо, така ще си говориш на момите от твойто село, въпреки, че като ти виждам ежедневието ти контакти с жени нямаш, така че ми говори както искаш- може да се почувстваш по-добре.
    Няма жена, която да е достатъчно умна, красива и богата, за да е подходящ партньор на корабостроителя, който май не е участвал в строежа на нито един кораб.

Подобни индивиди, почти винаги, не създават поколение, като по този начин целият им род бива изтрит от бъдещето на човечеството. Най-обикновен случай на некачествен и ненужен, от гледна точка на човешката еволюция, материал. Природата винаги е ефективна, обективна и безпристрастна.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      Объркала си се, Мила!

Русото на никого нищо не натрапва - само реагирам кат' някой друг вземе да натрапва на останалите собствените си полюции и му предлагам да си ги изнесе странично кат' сайт/блог.

После Пазарът ще го оцени ... ( Русото не е Господ, че да съди, когото й да е било за каквото и да е ).

Ъъ.. смигам
      От постовете ти съм си изградила едно виждане за теб, което няма да ти хареса, може би, но нямам времето и желанието да го споделям сега. (потрепвам с гърди)

Коментар

Не мога да ти схвана логиката, но това си е мой проблем.
        Объркала си се, Мила!

Русото на никого нищо не натрапва - само реагирам кат' някой друг вземе да натрапва на останалите собствените си полюции и му предлагам да си ги изнесе странично кат' сайт/блог.

После Пазарът ще го оцени ... ( Русото не е Господ, че да съди, когото й да е било за каквото и да е ).

Ъъ.. смигам
        Last edited by marandi; 15.05.2013, 16:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
          Аааа, не, не, драма по такъв повод няма да правим! Смигам с очички, вдигам ръчички и те пощопвам по бузките
          ЪпсолютнУ!

Фредставяш ли си ми сретнат некво кухо погребение с ридание?

Че, аз ще сляза да ги заритам собственоръчно. Само як купон, йедене, пиячка и музикален маратон + 200 курви за фон.

Ма, аз за к'во се трепя, бря?! Да ми подсмърчат после разни фалшименти?

П.П. Ламята ме изкефи - барнал готин паметник на Мама от бял мрамор с роза на него и се написал отделЕ ( под нея и той ) рождена година, снимката до нея и оставил едно тире - да се добави другата година. Няма религиозни символи - няма нищо - всичко изчистено и красиво, само с една гравирана роза.

Голям пич е и ся на годишнината никой не посмя да му зададе въпроса той к'во прави вече там на плочата.

Аз тоже не го питам, понеже съм дал свобода да прави, каквото и иска и както го чувства, ама беше забавно кат' го видях т'ва. Вдигна ми се Ламята яко в очите - смелост!! Евала!
          Last edited by marandi; 15.05.2013, 16:10.

Коментар

Имам 4-ри работни тефтера + комуникациите ( стандартните ). Малко съм тъп и винаги си записвам.

П.П. Щот' утре може съм пукнал - колко пъти го казах вече? Затова съм на "вие".

Драма ли ще прайкаме ся? Олее ... ма тоя пукна и той
            Не мога да ти схвана логиката, но това си е мой проблем.

Коментар

Имам 4-ри работни тефтера + комуникациите ( стандартните ). Малко съм тъп и винаги си записвам.

Аааа, не, не, драма по такъв повод няма да правим! Смигам с очички, вдигам ръчички и те пощопвам по бузките

Коментар

Дневник ли си водиш, какъв е тоя тефетер? (смигам с две очи и вдигам дясна ръка)
                Та питането беше: Защо пишеш все едно си гражданин на Конго, а не българин?

Ти прочете ли какво ви трябва в момента на БГ-стан? Синергия - дефиницията - демек?

Ърмм ..?
                Last edited by marandi; 15.05.2013, 15:59.

Коментар

Извадих тефтеря и пиша вече.

Отговор: Да!

Давай ся нататък
                  Дневник ли си водиш, какъв е тоя тефетер? (смигам с две очи и вдигам дясна ръка)
                  Та питането беше: Защо пишеш все едно си гражданин на Конго, а не българин?

Коментар

Ще ти задам по простичко въпроса, защото май ме разбра: Ти български гражданин ли си? В България ли си роден?
                    Извадих тефтеря и пиша вече.

Отговор: Да!

Давай ся нататък

Коментар

Ай ноу, ай ноу .... дарлинг!

П.П. Ма, поне си сменете статистиката, че от 25 години сте последни шматки на Европа, бря.

Ма, големи пички сте - я, обади под сурдинка на селяците в близките 246 години ще мръднем ли от последното място?

Да знам к'ви глупости да ръся на унуката. Демек пра-пра-дядо му е бил в топ 3 на Юръп и свИтъ, па ся още 246 годин' да си готви неговите унуци да са последни фитки на кавала, щот' от Столицата казали така ( смигам )

П.П.П. Ама, хареса ми хъса ти - от ямбол ли си или от македонско? - хихи
                      Ще ти задам по простичко въпроса, защото май ме разбра: Ти български гражданин ли си? В България ли си роден?

Коментар

• Първоначално изпратено от irena
                        Селянията не е местожиевеене, а манталитет! При теб е в изобилие!
                        Ай ноу, ай ноу .... дарлинг!

П.П. Ма, поне си сменете статистиката, че от 25 години сте последни шматки на Европа, бря.

Ма, големи пички сте - я, обади под сурдинка на селяците в близките 246 години ще мръднем ли от последното място?

Да знам к'ви глупости да ръся на унуката. Демек пра-пра-дядо му е бил в топ 3 на Юръп и свИтъ, па ся още 246 годин' да си готви неговите унуци да са последни фитки на кавала, щот' от Столицата казали така ( смигам )

П.П.П. Ама, хареса ми хъса ти - от ямбол ли си или от македонско? - хихи
                        Last edited by marandi; 15.05.2013, 15:39.

Коментар

Уважаеми, може ли да те попитам нещо (защото виждам, че си разбирач), но разбира се не се чувствай длъжен да ми отговориш, а именно: Защо всеки път пишеш вие българите, вие обществото и т.н., ти часто от друг народ и нация ли си или какво?
                          Благодаря ти предварителноза отделеното време.
                          Щот' съм смъртен и ще пукна ( може и утре ). Божа работа - когато - тогава! Нямам фиър от тия битовизми.

П.П. За безсмъртните се обръщай към Мечока и сие къмпани - те пишат сякаш ще живеят още 100000 години, което ме разсмива яко.

Чатна ли? Или да ти обясня пак?

Коментар

Кат' ме изтрият моди-тата агейн енд агейн едн агейн - после ще ви пусна в какво ви моделират в момента кат' общество.

Или калъпчето за тухлички тряя е едно и също и вече си има маркери за т'ва.

Ма, ся не съм кеф, иначе щях да фрасна поредната фритча за фруфесур Мечкуф - как открил, че небете е синьо
                            Уважаеми, може ли да те попитам нещо (защото виждам, че си разбирач), но разбира се не се чувствай длъжен да ми отговориш, а именно: Защо всеки път пишеш вие българите, вие обществото и т.н., ти часто от друг народ и нация ли си или какво?
                            Благодаря ти предварителноза отделеното време.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena
                              Селянинооооо, така ще си говориш на момите от твойто село, въпреки, че като ти виждам ежедневието ти контакти с жени нямаш, така че ми говори както искаш- може да се почувстваш по-добре.
                              Селянин, селянин - колко да съм селянин?

По наше време "столицата" ви я сравняха с 2-рият Рим и Константинопол, взети заедно ( има няма 900 години от историята на БГ-стан ).

По ваше време ( 130 год. онли ) Софето е последна дупка на кавала и я бъркат с Букурещ в цял свят, ако някога си излизала ффф чужбина.

П.П. Говори ми пак за селения, плийз ( смигам )

Що бяхте европейска и световна сила по наше време, а ся последна фитка у цял свят по ваше време.

Таа ... ти ли ще ми шпрехаш за селения, моме Калино?
                              Last edited by marandi; 15.05.2013, 15:27.

Коментар

• Кат' ме изтрият моди-тата агейн енд агейн едн агейн - после ще ви пусна в какво ви моделират в момента кат' общество.

Или калъпчето за тухлички тряя е едно и също и вече си има маркери за т'ва.

Ма, ся не съм кеф, иначе щях да фрасна поредната фритча за фруфесур Мечкуф - как открил, че небете е синьо

Коментар

Working...
                                X