If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Да ти мязам на Боко или Станишката, че да ми шпрехаш за ниски кадри.
П.П. С Мечката да спретна "дискусия", дет' сефте чува думата синергия.
Ъмм ... той сефте чу лафчето за релативизъм от Асенката - след 2 месеца се маскира на релативист и после оплю тоя дет' въобще му каза тая думичка?
К'ва дискусия да водя с тоя - да ме плюе след 2 месеца на тема синергия? - хаха
Мерси! ( нека си виси там на нивото на Боко и Станишката, дет' и те не са я чували кат' димичка )
.... трябваше да допълня, че се учи на Запад.
Дори и да си тим лидер, те пращат на курсове за people management (поне в по-големите фирми) , да се учиш как да управляваш ората, и как от 10 човека, да извлечеш резултат като от 15.
Иначе това с Мечо, го приеми филофски .... поне е научил какво е релативизъм....
от тебе пък ще научи какво е синергия и така.... поне се учи с хубаво
п.п. сега се сещам, че са ми играли същия номер..... един габровски тарикат - аз му обяснявам на заека еди какво си, и онзи другата седмица ме 'учи' на същото
признавам че е нервно и едно такова.... ръката те засърбява и кръвта ти се налива в главата.
още не знам какво да ги правя тези ..... затва винаги едно наум с балканец, и ако нямаш избор - се правиш на луд и ги подминаваш ...
п.п.п. сега се сещам един тука ме посъветва, че такива хора могат да ти скъсат нервите, и да не се занимавам..... да ти обяснявам ли или се сещаш
Не е за злорадстване. Въпреки всичко си остава концерт номер 2 от тези които съм гледал. И въпреки, че в Букурещ пя над 3 часа, на този концерт имаше повече атмосфера.
Много сте се развихрили и пак мъчите корабите и математиката.
Има и нови участници, което е добре.
Мечо, остави ги аксиомите . Не знам какво си се запецнал на тях и за какво точно ти е на тази възраст, и при тази професия?
Любопитно ми е, като как приемаш, че потокът на вектора на магнитната индукция през затворена повърхност е равен на нула?
Бях го чукнал по тая кондика наскоро, ама той не реагира.
Едно от решенията му за задачата за стрелата пусната към мишена е т'ва ( но е в опростен вариант, щот' на практика стрелата е струна кат' се изстреля, а не крива/права ):
Досадно е да се занимаваш с неграмотници! Има и по-ЕнтелЕгентни решения на подобна задача, ма къв е смисъла да се хабя ( смигам ).
За домашно Мечокът да измисли по-читава гаданка, че белким ме напъне - с тоя Аристотел на 2000 и кусур години - ми е пълна скука и нищо не трепва в мИня.
Мечо, остави ги аксиомите . Не знам какво си се запецнал на тях и за какво точно ти е на тази възраст, и при тази професия?
Любопитно ми е, като как приемаш, че потокът на вектора на магнитната индукция през затворена повърхност е равен на нула?
И като зачекнахте темата да те попитам, смяташ ли че като натовариш трите фази на ел. генератор с по 10 ампера, тока през нулата е нула?
Ако потърсиш на ангийски, няма начин да не намриш нещо. Това се учи от ръководни кадри дори на ниско ниво .....
А аз поне се сещам за една тероия на Билбо (или нещо пододно) относно работата в екип и ролите които хората заемат в екип и т.н.
т.е. със сигурност има....
в БГ-то всички сме индивидуалисти, така че няма смисъл да обясняваш че 2 и 2 може да прави и 5 и 10.
Все пак може да се заформи нелоша дискусия с Мечо...
Ниско, ниско - колко да е ниско нивото?
Да ти мязам на Боко или Станишката, че да ми шпрехаш за ниски кадри.
П.П. С Мечката да спретна "дискусия", дет' сефте чува думата синергия.
Ъмм ... той сефте чу лафчето за релативизъм от Асенката - след 2 месеца се маскира на релативист и после оплю тоя дет' въобще му каза тая думичка?
К'ва дискусия да водя с тоя - да ме плюе след 2 месеца на тема синергия? - хаха
Мерси! ( нека си виси там на нивото на Боко и Станишката, дет' и те не са я чували кат' димичка )
Коментар