IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от data Разгледай мнение
    а аз явно съм в грешка щот от 8-9 години сутрин наам по 8-10 км в свински тръст
    Свински тръст са Пеевски и сие

Ти сигурно си тичкаш тръс

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      По принцип всеки, който наистина бяга - знае много добре, че не се бяга сутрин, понеже води до инфаркт.

П.П. Виждали сме псевдо-бегачи, псевдо-капитани, псевдо-освободители и т.н.

----------------------
      http://po-zdravidnes.com/tonus/trenirovki/5240.html

Мит: Бягането е най-полезно сутрин.
      Факт: Само ако бягате към инфаркт, а не от него.
      ----------------------
      а аз явно съм в грешка щот от 8-9 години сутрин наам по 8-10 км в свински тръст

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
        То и бягането за здраве не е много полезно:

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/0...-osyden.192200
        По принцип всеки, който наистина бяга - знае много добре, че не се бяга сутрин, понеже води до инфаркт.

П.П. Виждали сме псевдо-бегачи, псевдо-капитани, псевдо-освободители и т.н.

----------------------
        http://po-zdravidnes.com/tonus/trenirovki/5240.html

Мит: Бягането е най-полезно сутрин.
        Факт: Само ако бягате към инфаркт, а не от него.
        ----------------------
        Last edited by marandi; 29.06.2013, 10:57.

Коментар

Познанията са му нулеви, нали се тествахме - дет' взел "изпит" па не могъл да преброи брой цилиндри ли беше. Той писал 5, па те били 4-ри, ма били до него? - демек изпита се провежда на кораба? ( теоретичния )?

Как си го представяш т'ва кат' басни?

Нямал фотоапарат да пусне една снимка, ма бил нон-стоп по "пътищата".

П.П. Минаха изборите и се покри кат' бит педалчик.

Живеел в Шкорпиловци на плажа, па ходи да бяга в Провадия ( крепостта ). Нерде Шкорпил - нерде Провадия?

Ма, той е кат' фрост - що мисли всички за фрости? Т'ва дразни

Той толкоз и бяга, ами се нафука леко за имидж - 50 годишен дядка ходел да бяга всяка сутрин? Извинете ... провадийски мангал.

П.П.П. Колко пъти му казах - качи една снимка кат' си в Китай? Всеки телефон има камера, налЕ?
          То и бягането за здраве не е много полезно:

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2013/0...-osyden.192200

Коментар

Ку си падаш по пиано ( щот' и аз на трезво не мога да се плющя ).

Ten Sharp - Текст и Превод

http://www.vbox7.com/play:0ca9c8f0

П.П. Кекс бленда, стилно с лек инглиш ексънт.

Има там една фраза, дет' все ме изправя на нокти:

"Уордс офън дон'т ком изи ...."

хаха - евала на списващите - мо'а само им стисна ръката
            +5000
            Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Абе, не знам от колко години съм във форума, ама е от първия ден. С тези теории на конспирациите направо ме разбивате. Мечо от СКАТ
              Познанията са му нулеви, нали се тествахме - дет' взел "изпит" па не могъл да преброи брой цилиндри ли беше. Той писал 5, па те били 4-ри, ма били до него? - демек изпита се провежда на кораба? ( теоретичния )?

Как си го представяш т'ва кат' басни?

Нямал фотоапарат да пусне една снимка, ма бил нон-стоп по "пътищата".

П.П. Минаха изборите и се покри кат' бит педалчик.

Живеел в Шкорпиловци на плажа, па ходи да бяга в Провадия ( крепостта ). Нерде Шкорпил - нерде Провадия?

Ма, той е кат' фрост - що мисли всички за фрости? Т'ва дразни

Той толкоз и бяга, ами се нафука леко за имидж - 50 годишен дядка ходел да бяга всяка сутрин? Извинете ... провадийски мангал.

П.П.П. Колко пъти му казах - качи една снимка кат' си в Китай? Всеки телефон има камера, налЕ?
              Last edited by marandi; 29.06.2013, 09:31.

Коментар

Спах от 3 до 5:30ч до мача на нашите, бря. Те па ги облъскаха за норматив на волей.

П.П. Бе, казвам ви да си знаете стоката. Аз над 5 години съм регнат и никога не съм писал на моди-та. Нямам нито един месидж или па нещо да съм казал кофти за колега/жка от форумО.

Оня ги залял срещу мен от оплаквания. Щот' ме "няма" цял ден у форумО и не може ми го каже директ кат' има нещо въпреки.

Те жените вече са по-мъжкари от мъжете, а мъжете станаха по-големи фитки от жените. Чак ме е срам от такива, че се води по пол "мъж".

Той е "капитан", колкото аз съм джедай - ма, вервай си. Купувал цигански гласове и ся кат' дойдат нови избори ще се появи пак
                Абе, не знам от колко години съм във форума, ама е от първия ден. С тези теории на конспирациите направо ме разбивате. Мечо от СКАТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Добрутро! Абре Маранди, да не те е газила мечка нощеска бре? Сън не си спал
                  Мечо нейде в морето ще получи сърбежи, че пак го споменаваш
                  Спах от 3 до 5:30ч до мача на нашите, бря. Те па ги облъскаха за норматив на волей.

П.П. Бе, казвам ви да си знаете стоката. Аз над 5 години съм регнат и никога не съм писал на моди-та. Нямам нито един месидж или па нещо да съм казал кофти за колега/жка от форумО.

Оня ги залял срещу мен от оплаквания. Щот' ме "няма" цял ден у форумО и не може ми го каже директ кат' има нещо въпреки.

Те жените вече са по-мъжкари от мъжете, а мъжете станаха по-големи фитки от жените. Чак ме е срам от такива, че се води по пол "мъж".

Той е "капитан", колкото аз съм джедай - ма, вервай си. Купувал цигански гласове и ся кат' дойдат нови избори ще се появи пак
                  Last edited by marandi; 29.06.2013, 09:11.

Коментар

• Добрутро! Абре Маранди, да не те е газила мечка нощеска бре? Сън не си спал
                    Мечо нейде в морето ще получи сърбежи, че пак го споменаваш

Коментар

• Ония Манков па и Кев явно и те в кюпа, щот' София Лорен пасти да яде как се пазят Мечки.

Тия на 24-часова охрана са го поели и почва неква нЕкво бауцане, сакън косъм да не падне от "идола".

П.П. Идол, идол? Къв па идол да е - даже не е родопска мечка, ъм некво менте

Писал до моди-тата цял месец срещу мен, че съм го тормозел? Представяш ли к'ва фитка тряя си да го направиш? И те па се скъсаха да ме трият, щот' имало "оплаквания" срещу мИня.

Ма, не знам кой е по-голяма п*тка от двамата - иначе у форумО го раздават "мъжкари" и ръчка "доноси" през т'ва време

Ма, брау - голЕма кариера направи да'е ... шушумигата му.
                      Last edited by marandi; 29.06.2013, 09:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение

Само не разбрах кой игнорираш упорито- Мечо - "Мантрата" или Зарко-"Двете думи"?
                        Последният съм го усетил-колкото и дълго да пише /със скрита цел разбира се да не го четат различни от жени и гейове/ винаги опира до една тема: жените това, мъжете онова............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........................в кратце.
                        Явно е мъженствен представител на организацията "Фемен". Няма да се учудя ако се затича по пишка към Волен Сидеров пред Народното Събрание.
                        Трудно ми е да определя кой е по-досаден от двамцата.

На Мечката му бяха метнали някой лев от Скат и се попиля тук да агитира с лафчета за свУбУдътЪ .... - ся кат' спря кинтата и "отиде" на рейс, бът ъф коурс. Пълен мошенник, дет' бил "капитан" и осра темата с 10к поста за 2 месеца само

Тая Зарколина па кат' види женски ник и ще се насере да търчи подире им, да'е .. лиговото говедо. Чак ми мяза някоя п*тка.

П.П. Т'ва да търчи по пишльок по жълтите павета ще е класика. Прати някоя снимка, кат' се появи
                        Last edited by marandi; 29.06.2013, 08:55.

Коментар

Ма, ти ако се вържеш да загубиш 1-на минута от живота си да четеш тоя - си 'ноу зле.

Игнор и толкоз.

Аз кат' му видя ник-а и прескачам директ

Ся ми беше скучно, докат' чакам УСА-България на волей да си ги гледам и за последната година май сефте го отразих

Само не разбрах кой игнорираш упорито- Мечо - "Мантрата" или Зарко-"Двете думи"?
                          Последният съм го усетил-колкото и дълго да пише /със скрита цел разбира се да не го четат различни от жени и гейове/ винаги опира до една тема: жените това, мъжете онова............................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ........................в кратце.
                          Явно е мъженствен представител на организацията "Фемен". Няма да се учудя ако се затича по пишка към Волен Сидеров пред Народното Събрание.
                          Last edited by LANDLORD 31; 29.06.2013, 08:37.

Коментар

• Да'е .. че ме ядосват нашите.

Подценили мача и го раздават мърди на ексурзия. Тоя Алексиев, ако вземе да зацепи до края на мача, че вече играят риъл, а не на плейстейшъна - няма да е зле, че още не знае къде е.

Дано утре сварят да поиграят, че днес ония нямат намерение да ги оставят.

П.П. Да'е .. на къщата се хванаха казънлъшките ружи, в къщи пак не можаха нещо. Иначе цъфтят цяло лято и лилаво-цикламено. Хмм ...?
                            Last edited by marandi; 29.06.2013, 06:47.

Коментар

• Бе, викам да оплюя Мечката бай дъ уей с една песньовка, дет' утре Зарколини, Манковци и сие ще скокнат се пънат на "природозащитници".

Кат' не пише 'ноу го обичам

http://vbox7.com/play:cc7b8f5c
                              -------------------------------------------------------------------

Whitesnake - Плаващите кораби

Помниш ли
                              как стояхме на брега
                              с глави в облаците,
                              джобовете ти пълни с мечти,
                              на предела на славата
                              на седемте морета на живота
                              но океана е по-дълбок от колкото изглежда

Вятъра беше с теб
                              когато изоставяше утринният прилив
                              Ти насочваше платната си към острова в слънцето
                              към хоризонта, право през тъмните облаци
                              докато бурята започваше

Вземи ме с теб,
                              отведи ме на далече,
                              заведи ме до далечен бряг

Плавай с кораба си порещ водата,
                              разпери крилата си в небето,
                              отдели време да видиш
                              че ти си единствената държаща ключа
                              или плаващия кораб ще те отмине

Плачеше за милост
                              когато си мислеше че си загубила пътя си
                              Ще плаваш сама, ако цялата ти надежда изчезне
                              Така че намери сила и ще видиш,
                              че управляваш съдбата си
                              след като всичко е казано и свършено

Вземи ме с теб,
                              отведи ме далече,
                              заведи ме на далечен бряг

Плавай с кораба си порещ водата,
                              разпери крилата си в небето,
                              отдели време да видиш,
                              че ти си единствения държащ ключа

Вземи ме с теб,
                              отведи ме далече.
                              Ще яздим вятъра през небесата
                              Разпери крилата си и ще видиш,
                              че управляваш съдбата си
                              така че плаващият кораб няма да те отмине

Вземи ме с теб,
                              отведи ме далече,
                              ще яздим вятъра през небесата
                              Разпери крилата си и ще видиш,
                              че управляваш съдбата си,
                              така че плаващият кораб няма да отмине,
                              така че плаващият кораб няма да те отмине,
                              плаващият кораб няма да те отмине

Скъпа, скъпа, скъпа, скъпа
                              ще научиш че ти си единствената
                              която може да управлява този кораб порещ небето

------------------------------------------------------

П.П. И за другите ни морски кадри - те се знаят кои са ( 7-те плажни хавлии, ма Наивника вече е дал фира кат' го гледам ) - хихи

Преводът е отврат - сигурно Миа го е правила - по-добре тоя от клипа да се гледа
                              Last edited by marandi; 29.06.2013, 02:04.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lelq Разгледай мнение
                                Не се връзвам , ама ми е интересен . Как си ти и Ламята ?
                                Аз си къркам ес олуейс - Ламята се видяхме за 2 мин. питах го какво да му спретна - демек какво му се хапва.

Той ми се нафъчка нищо да не съм правел и вися да си пържи тиквички 1 час сам.

П.П. Тоя година се освинил яко чак съм учуден, щот' мъкне некви китайски краставици ( не можал да намери сорт Гергана и посял китайски ), доматите и те не растат - май ще има другата седмица чак.

Усмихвам се и нищо не казвам - чудя се взе да дава фира ли ...? Ко ста'а ...?

Ще се разбере, ма Русото никога не критикува, камо ли па лично за нещо и т'ва беше тудей - ту минетс бизнес апойтмънт

Утре ще му спретна нещо - още не съм решил какво. Бобец, леща и баница-мързелана - нещо от тоя сорт ще е.
                                Last edited by marandi; 29.06.2013, 00:53.

Коментар

Working...
                                X