Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеИскаш и ти в екшън-фантастиката ли?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеКосмонавта ми е най-интересен!
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнениеAaaa, Иренче, ни мой така с рогите напред! Айде маранди сички си го знаем че е шут, с него може да се "гъбаркаш". Даже и с мечо може - той малко не е наясно за какво се бори, ама е пич, пък и има неуморим ентусиазъмама за Смонафта тъй не мой! Ко тъй екшън-фантастика бре ?
Мчи той ей ся ша доде да ти каже на теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеДай боже всеки му. Щом си успял да го постигнеш (не съм 100% сигурна, че в действителност си, но....). Само едно малко лично въпросче може ли?
Лични въпроси имаш право да задаваш. Свободата е над всичко.
Аз имам право както да ти отговоря, така и да не ти отговоря. Пак щото свободата е над всичко. Свободата винаги е над всичкоБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеТо и Космонавта сигурно по рядко пише тук, защото му е неудобно при тая философия и мерене на IQ да изплющи някой разказ за к*урви, пиене и т.н. А Космо си е Космо, макар и той да се вкарва повече от необходимото в екшън-фантастика.ама за Смонафта тъй не мой! Ко тъй екшън-фантастика бре ?
Мчи той ей ся ша доде да ти каже на теб
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеПсихоложка ли си ???
Да, даже мисля и да те таксувам
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеТо и Космонавта сигурно по рядко пише тук, защото му е неудобно при тая философия и мерене на IQ да изплющи някой разказ за к*урви, пиене и т.н. А Космо си е Космо, макар и той да се вкарва повече от необходимото в екшън-фантастика.Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеМога. Но не това е най важното. Всички могат както да отидат, така и да не отидат на работа. Въпроса е, че не го осъзнават. Някои са дотолкова неосъзнати, че могат да го разберат това единствено когато са силно притиснати от обстоятелствата или са в шок. А някои дори и тогава не могат.
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеАбе не лошо момчето, но от скоро като видя негов пост и го пропускам (така беше и с този майстор на краткия разказ Заро или Зорко), но всеки има право да си пише по темата по която се чувства силен, но някък си развалиха темата.....и за това ме е яд!
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеПонеже четох, че плаваш, приерно утре може ли да не отидеш на някой курс/рейд или както там му викате?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнениеТой вече обясни, че и да не е свободен, пак е свободен!
- затова беше торбата с глупости и обиди към по-умните! Щото не може той да не може...
Ама аз казвам че може !
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнениеДа
Коментар
-
Първоначално изпратено от irena Разгледай мнениеХа, свобода, това в днешно време е една утопия.
Ти Биков свободен ли си?Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
Коментар