IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater
    АБЕ КЪДЕ Е БАР КОСМО ДА КАЖЕ НЕЩО ИНТЕРЕСНО

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
      Искаш и ти в екшън-фантастиката ли?
      А сега да видим как ще се извърти
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
        Космонавта ми е най-интересен!
        Искаш и ти в екшън-фантастиката ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
          Aaaa, Иренче, ни мой така с рогите напред! Айде маранди сички си го знаем че е шут, с него може да се "гъбаркаш". Даже и с мечо може - той малко не е наясно за какво се бори, ама е пич, пък и има неуморим ентусиазъм ама за Смонафта тъй не мой! Ко тъй екшън-фантастика бре ? Мчи той ей ся ша доде да ти каже на теб
          Космонавта ми е най-интересен!

Коментар

Дай боже всеки му. Щом си успял да го постигнеш (не съм 100% сигурна, че в действителност си, но....). Само едно малко лично въпросче може ли?
            Явно не ме разбираш. Ами той бог вече го е дал на всеки. И аз съм като другите, само дето ясно виждам какво ми е дал господ, за разлика от повечето от останалите.

Лични въпроси имаш право да задаваш. Свободата е над всичко.
            Аз имам право както да ти отговоря, така и да не ти отговоря. Пак щото свободата е над всичко. Свободата винаги е над всичко
            tnm

Коментар

То и Космонавта сигурно по рядко пише тук, защото му е неудобно при тая философия и мерене на IQ да изплющи някой разказ за к*урви, пиене и т.н. А Космо си е Космо, макар и той да се вкарва повече от необходимото в екшън-фантастика.
              Aaaa, Иренче, ни мой така с рогите напред! Айде маранди сички си го знаем че е шут, с него може да се "гъбаркаш". Даже и с мечо може - той малко не е наясно за какво се бори, ама е пич, пък и има неуморим ентусиазъм ама за Смонафта тъй не мой! Ко тъй екшън-фантастика бре ? Мчи той ей ся ша доде да ти каже на теб

Коментар

• Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
                Психоложка ли си ???

Да, даже мисля и да те таксувам

Коментар

То и Космонавта сигурно по рядко пише тук, защото му е неудобно при тая философия и мерене на IQ да изплющи някой разказ за к*урви, пиене и т.н. А Космо си е Космо, макар и той да се вкарва повече от необходимото в екшън-фантастика.
                  Психоложка ли си ???
                  tnm

Коментар

Мога. Но не това е най важното. Всички могат както да отидат, така и да не отидат на работа. Въпроса е, че не го осъзнават. Някои са дотолкова неосъзнати, че могат да го разберат това единствено когато са силно притиснати от обстоятелствата или са в шок. А някои дори и тогава не могат.
                    Дай боже всеки му. Щом си успял да го постигнеш (не съм 100% сигурна, че в действителност си, но....). Само едно малко лично въпросче може ли?

Коментар

Абе не лошо момчето, но от скоро като видя негов пост и го пропускам (така беше и с този майстор на краткия разказ Заро или Зорко), но всеки има право да си пише по темата по която се чувства силен, но някък си развалиха темата.....и за това ме е яд!

Коментар

Понеже четох, че плаваш, приерно утре може ли да не отидеш на някой курс/рейд или както там му викате?
                        Мога. Но не това е най важното. Всички могат както да отидат, така и да не отидат на работа. Въпроса е, че не го осъзнават. Някои са дотолкова неосъзнати, че могат да го разберат това единствено когато са силно притиснати от обстоятелствата или са в шок. А някои дори и тогава не могат.
                        tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
                          Той вече обясни, че и да не е свободен, пак е свободен!

- затова беше торбата с глупости и обиди към по-умните! Щото не може той да не може...

Ама аз казвам че може !
                          Абе не лошо момчето, но от скоро като видя негов пост и го пропускам (така беше и с този майстор на краткия разказ Заро или Зорко), но всеки има право да си пише по темата по която се чувства силен, но някък си развалиха темата.....и за това ме е яд!

Коментар

• irena

Той вече обясни, че и да не е свободен, пак е свободен!

- затова беше торбата с глупости и обиди към по-умните! Щото не може той да не може...

Ама аз казвам че може !
                            Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Да
                              Понеже четох, че плаваш, приерно утре може ли да не отидеш на някой курс/рейд или както там му викате?

Коментар

Ха, свобода, това в днешно време е една утопия.
                                Ти Биков свободен ли си?
                                Да
                                tnm

Коментар

Working...
                                X