If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)
Аз нищо не съм искала, явно нещо бъркаш, а пък да заплашвам още по-малко, просто казвам в каква посока ме насочваш! (смигам с усмивка и показвам комбинация от пет пръста с преобладаващ среден)
Значи след като не си го искала - > не можеш да бъдеш опровергана , така ли?
- нали написа че всеки може ...
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Хинтито и виртуалната любовница са ЕДНО и СЪЩО лице !!!
Аз па чакам още един път да ме изтрият и да влезем в Съда дирекшън
Как ме трие някой, кат' не коминикирам с разни ник-чета - а те ме цитират постоянно в постовете си, без грам реакция от моя страна.
И кат' не си знаят Общите условия за ползване на формата - едно съдебно искче към работодателя, ще е готино и после ще литне по чл. 328, чл. 1, ал. 2 от КТ за липса на качества.
Да ме изтрият още веднъж и да правим сеира пълен поне. Кат' ще стигаме докрай - да е докрай поне
А пък аз се явявам ценител на истинските хора, а не на псевдо-виртуалните-дървени философи, ще ме принудиш да пиша неща, които не искам, а и не са моя работа.
Значи "услужливо" изисканото от теб опровергаване не ти хареса и измести в посока обиди и заплахи?
Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.
Ценител на свободното мислене се явявам, не псевдо-налагащ уж-химери, като твоя колега , но не твой любовник!
и знаеш ли кое е д-то, което те опровергава?
- прочети пак поста на Маранди и твоя отговор след това!
- по друг път /алгоритъм/ следваш резултата на Малоумника Хинти ...
А пък аз се явявам ценител на истинските хора, а не на псевдо-виртуалните-дървени философи, ще ме принудиш да пиша неща, които не искам, а и не са моя работа.
Ванчо, всеки е свободен да изразява мислите и чувствата си, ако някой не е съгласен с тях винаги може да ме опровергаев, а пък в конкретния случай ти какъв се явяваш.......ревнива любовница, форумен застъпник или какво?
Ценител на свободното мислене се явявам, не псевдо-налагащ уж-химери, като твоя колега , но не твой любовник!
и знаеш ли кое е д-то, което те опровергава?
- прочети пак поста на Маранди и твоя отговор след това!
- по друг път /алгоритъм/ следваш резултата на Малоумника Хинти ...
А кое те кара да излагаш на показ мисли от клас "първосигнални"?
- вътрешна цензура нямаш ли? или това е новата посока....
Значи по-умните няма да ги убивате с камъни, а ще ги давите? - или не, хайде да е по-хуманно - ще ги гоните
Хайде разчистете му на Хинтито, че да се поупражни с двата пръста на лявата ръка...
П.С. интересно, защо не си против преписването, манипулирането и нагаждането, а си против мисленето? Явно това е най-лошото/вредно к-во на "Нормалния човешки индивид"!
Ванчо, всеки е свободен да изразява мислите и чувствата си, ако някой не е съгласен с тях винаги може да ме опровергаев, а пък в конкретния случай ти какъв се явяваш.......ревнива любовница, форумен застъпник или какво?
Коментар