IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Поколението на 30+ годишните - между миналото и бъдещето...(архив до 13.08.2013 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от iivanoff Разгледай мнение
    Значи опровергавам те без да го желаеш:

- прочети пак поста на Маранди и твоя отговор след това!

- по друг път /алгоритъм/ следваш резултата на Хинти ...
    Who the f*ck is Хинти?

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
      Ще ми се да компилирам желанието на Мечката за свобода/без далекоизточни нюанси/,алгоритмите на Иванофф/с повече яснота/и раздирания до черно Маранди.

Ударът от такава персона ще бъде мощен,точен и в ползу Роду.

Следвам смирението,но залитам по Моисей.
      Като ти избият зъб,счупи им ченето.
      Като ти извадят око,извади им и двете.

За да си помислят! И така......
      Око за две, зъб за чене

Ще стане човек от тебе !!!
      Баба ме научи на много неща.
      tnm

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
        Всеки, по всяко време може да ме опровергае без ДА ГО ЖЕЛАЯ, ако ТОЙ/ТЯ имат желание. Не тръпна в очакване някой да ме опровергае.

P.S. Моля те мези!
        Значи опровергавам те без да го желаеш:

- по друг път /алгоритъм/ следваш резултата на Хинти ...
        Last edited by el.t; 17.05.2013, 14:09.
        Мнението ми не е препоръка за вземане на инвестиционно решение.

Коментар

Значи след като не си го искала - > не можеш да бъдеш опровергана , така ли?

- нали написа че всеки може ...
          Всеки, по всяко време може да ме опровергае без ДА ГО ЖЕЛАЯ, ако ТОЙ/ТЯ имат желание. Не тръпна в очакване някой да ме опровергае.

P.S. Моля те мези!

Коментар

• Ще ми се да компилирам желанието на Мечката за свобода/без далекоизточни нюанси/,алгоритмите на Иванофф/с повече яснота/и раздирания до черно Маранди.

Ударът от такава персона ще бъде мощен,точен и в ползу Роду.

Следвам смирението,но залитам по Моисей.
            Като ти избият зъб,счупи им ченето.
            Като ти извадят око,извади им и двете.

За да си помислят! И така......

Коментар

Аз нищо не съм искала, явно нещо бъркаш, а пък да заплашвам още по-малко, просто казвам в каква посока ме насочваш! (смигам с усмивка и показвам комбинация от пет пръста с преобладаващ среден)
              Значи след като не си го искала - > не можеш да бъдеш опровергана , така ли?

- нали написа че всеки може ...

Коментар

• Първоначално изпратено от iivanoff
                Сега за всички които ОЩЕ не са разбрали!

Хинтито и виртуалната любовница са ЕДНО и СЪЩО лице !!!
                Аз па чакам още един път да ме изтрият и да влезем в Съда дирекшън

Как ме трие някой, кат' не коминикирам с разни ник-чета - а те ме цитират постоянно в постовете си, без грам реакция от моя страна.

И кат' не си знаят Общите условия за ползване на формата - едно съдебно искче към работодателя, ще е готино и после ще литне по чл. 328, чл. 1, ал. 2 от КТ за липса на качества.

Да ме изтрият още веднъж и да правим сеира пълен поне. Кат' ще стигаме докрай - да е докрай поне

Коментар

Значи "услужливо" изисканото от теб опровергаване не ти хареса и измести в посока обиди и заплахи?
                  Аз нищо не съм искала, явно нещо бъркаш, а пък да заплашвам още по-малко, просто казвам в каква посока ме насочваш!
                  Last edited by el.t; 17.05.2013, 14:12.

Коментар

А пък аз се явявам ценител на истинските хора, а не на псевдо-виртуалните-дървени философи, ще ме принудиш да пиша неща, които не искам, а и не са моя работа.
                    Значи "услужливо" изисканото от теб опровергаване не ти хареса и измести в посока обиди и заплахи?

Коментар

• Как се прави ПРАВИЛНО - да го направим заедно!

- цитат от небезцелно-написана детска песничка!

Коментар

• Една е телевизия СКАТ и Великият ... е нейният ПРОРОК
                        Last edited by el.t; 17.05.2013, 14:17.
                        Баба ме научи на много неща.
                        tnm

Коментар

Ценител на свободното мислене се явявам, не псевдо-налагащ уж-химери, като твоя колега , но не твой любовник!

и знаеш ли кое е д-то, което те опровергава?

- по друг път /алгоритъм/ следваш резултата на Малоумника Хинти ...
                          А пък аз се явявам ценител на истинските хора, а не на псевдо-виртуалните-дървени философи, ще ме принудиш да пиша неща, които не искам, а и не са моя работа.

Коментар

Ванчо, всеки е свободен да изразява мислите и чувствата си, ако някой не е съгласен с тях винаги може да ме опровергаев, а пък в конкретния случай ти какъв се явяваш.......ревнива любовница, форумен застъпник или какво?
                            Ценител на свободното мислене се явявам, не псевдо-налагащ уж-химери, като твоя колега , но не твой любовник!

и знаеш ли кое е д-то, което те опровергава?

- по друг път /алгоритъм/ следваш резултата на Малоумника Хинти ...
                            Last edited by iivanoff; 17.05.2013, 13:40.

Коментар

А кое те кара да излагаш на показ мисли от клас "първосигнални"?

- вътрешна цензура нямаш ли? или това е новата посока....

Значи по-умните няма да ги убивате с камъни, а ще ги давите? - или не, хайде да е по-хуманно - ще ги гоните

Хайде разчистете му на Хинтито, че да се поупражни с двата пръста на лявата ръка...

П.С. интересно, защо не си против преписването, манипулирането и нагаждането, а си против мисленето? Явно това е най-лошото/вредно к-во на "Нормалния човешки индивид"!
                              Ванчо, всеки е свободен да изразява мислите и чувствата си, ако някой не е съгласен с тях винаги може да ме опровергаев, а пък в конкретния случай ти какъв се явяваш.......ревнива любовница, форумен застъпник или какво?

Коментар

• mechobikov

Дръж ст'инките <==> изтърГаш форума!

- нямаш свободата да придиряш, а само да викаш! Свободата не ти дава възможност, а само право да мислиш!

Следствие: Ако направиш някой по-тъп, няма да станеш по-умен!
                                Last edited by iivanoff; 17.05.2013, 12:16.

Коментар

Working...
                                X